![]() |
#1241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() ej ja place za fragi na tengu po 1k dla WBK a dzisiaj mnie dark davids (rs) zabil :/ z protos daran a plena kluturka bloczyl zrobcie cos z nimi bo jak mam kase dla WBK wysylac jak mnie zabijaja?
mispex mi nie chcial pomoc :/ tylko sie wylogowal :/
![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz komu trzeba to mysle ze zrobia z nimi porzadek, a raczej powinni
![]() Mispex raczej nie mogl ci pomoc, tamci raczej by go nie posluchali a sam pzta nie moze zrobic. pzdr
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 05-05-2007 o 11:48. |
![]() |
![]() |
#1243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() loloolllllllllllll mogliscie grupa pujsc na demce wylotowac jakiegos drogiego itema i go sprzedac byscie nie plakali ze run niema a tak to se poexpiliscie i was swe powybijali pokoleji omg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() szkoda troche tych fragow teraz widziiicie ze swe poszli na calego musiscie walczyc i nei macie nic do starcenia. Mowilem z lepiej bedzie fragowac. Teraz chyba jzu dobrze o tym wiecie. Cos m isie wydaje ze w poprzednim battle dowodzil mitzum a w tym Nomsi
![]() Wojne przegra ten kto popelni wiecej bledow Ostatnio edytowany przez Kanti88 - 05-05-2007 o 12:28. |
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Imię: Lonteus
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 84
Poziom mag.: 61
|
![]() Ta akcja wedlug mnie byla zle zaplanowana z naszej strony poniewaz polowa naszych juz spala i ci ktorzy byli na akcji mieli za slaby sd power natomiast z tengu online byli wszyscy. Ale glowy do gory to nie byla ostatnia bitwa
![]() /Bar'tex |
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() To skoro polowa waszych spala to po co poszlicie na ta bitwe. nie wiecie na co stac Tengu?
P.S A honor pozwoli wam wrzucic link do filmiku tutaj? Tak d przenalizowania bledow imoze ktos wma cos podpowie. Wiemy ze lepiej znacie sie od nas ale moze jednak ktos cos wywnioskuje Ostatnio edytowany przez Kanti88 - 05-05-2007 o 13:10. |
![]() |
![]() |
#1248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: W domu =)
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam,według mnie nie ma co analizować każdy wie jaki błąd popełnił i w następnym open tego nie zrobi. I nie ma co sie przejmować jedą przegraną
to powinno was zmobilizować do walki. Pozdro. ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() Aha to wy myśleliście ,że mając do dyspozycji połowę WBK pokonacie prawie całe Tengu
No no no... gratz za ambicji ale... chyba troszkę z deczka zjebaliście ![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Luksus Ithil
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 76
|
![]() A kto tak myslal? Ale kto zjebal? Mnie na niej nie bylo i nic o niej nawet nie wiedzialem. Wiec jakim prawem wypowiadasz sie o calosci, skoro to ledwie kilka osob poszlo na akcje?
#1251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() mówiłem o tych którzy poszli na akcje z WbK, więc się tak nie bulwersuj
![]() Co jak co ale ja bym ostudził wasz zbytni optymizm (ja go straciłem właśnie dzisiaj), prawda jest taka ,że przespaliście czasy kiedy były jakieś szanse ,niby levele to nie wszystko no pewnie ,ale taka czwórka jak Mitzum, Xazez, Xuva Malice i Snustorr może... może "dużo" Ale nie martwmy się ,czekajmy na nowe serwery wtedy tam szwedzka noga nie postanie ![]() PS. To jest tylko i wyłącznie moja opinia ![]() |
![]() |
![]() |
#1252 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
za to ty napewno dużo
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||||
![]() |
![]() |
#1253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Viltherius
|
![]() Widziałem tę walkę "na żywo" poczatek ładnie rozegrany polacy ruszyli z N bramy na swe a tamci uciekali aż się zakurzyło
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Viltherius - 05-05-2007 o 15:23. |
![]() |
![]() |
#1255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1256 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktos chce to niech mi powie że się nie znam i po co się w*******am, ale...
Normalna wojna pomiędzy gildiami to coś w rodzaju zawodów sportowych - liczy się fragi i w pewnym momencie ktoś dochodzi do wniosku że to już mu się nie opłaca, uznaje się za pokonanego, ma payment i spoko wszyscy grają dalej.Ta wojna to chyba jednak coś innego.Open battle dobre jest jak się uda wygrać mając takiego asa w rękawie jak Helluxzii i służy poprawie morale.Następna to już błąd. Przy przeważającej sile wroga trzeba jednak trzymać się partyzantki.Trzeba tak nękać wybranego członka Tengu aż zniechęci się do grania - jeden przeciwnik mniej - oczywiście nie Mitzum.Zabicie Mitzuma miałoby jakiś wydźwięk psychologiczny, ale jest on zbyt oczywistym celem tak samo jak Xuva.WK powinno polować na mniejszych (lvl) członków Tengu - im ich mniej tym mniejsze wsparcie mają pozostali.Przecież członkowie Tengu nawet gdyby zastosowali się w pewnym momencie do ogólnych niepisanych zasad i powiedzieli "ok, wygraliście" to i tak za jakiś czas gdy rozpadnie się koalicja WK(a znając Polaków na pewno tak będzie - każdy zawsze patrzy jak tu ukręcić własne lody przy okazji) znowu podniosą łeb.Jedyne wyjście to tak im obrzydzić życie na tym serwie że pójdą gdzieś indziej. Btw. jak jest polowanie na jakiegoś członka Tengu , to może niech ktoś da znać np. na trade na kogo - noob charami można go spamować na prv żeby mało co widział, zawsze będzie miał jakieś utrudnienie. Może to i nie jest za bardzo fair, ale jak mówią w miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone Jeżeli ktoś ma mi nawrzucać że jestem noob i się nie znam -daruj sobie.Nie aspiruję do miana wielkiego stratega, po prostu takie jest moje zdanie , że Tengu nadal mają ogromną przewage a siła WK jest częściowo niewykorzystana w tych wszystkich noob charach które mogłyby pomóc. |
![]() |
![]() |
#1258 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#1259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Nie było mnie w Thais. Troche żal, że tak dostaliśmy ale wiadomo "raz na wozie raz pod wozem". Gramy dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spam musialby byc idealnie zgrany z atakiem na dana postac, bo inaczej nie podziala.
![]() |