![]() |
#2221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Lokacja: Jarosław
|
![]() Cytuj:
Jakbym nie byl liderem to bys tutaj juz dawno nie gral, co do twojego zgona to nie spinaj sie tak bo ten ziom co mu chara dales cyrki od*******al o ktorych tobie sie nawet nie snilo, a to juz nielada wyczyn. Tak przy okazji to padles bo ten kolo atakowal ich jak go zaczeli klepac, ja im pozwolilem twojego chara tylko postraszyc, a ze twoj ziom myslal ze niewiadomo kim wlasciciel chara jest albo nie orientowal sie w sytuacji na servie to padl. Co do duela z Aata to Tiusa nikt nie atakowal ani teraz ani przedtem. Tiuso sam chcial duela tak na marginesie ale pozniej zaczal sie wymigiwac i nic z tego nie bedzie raczej. Co do zabicia Lindlaya wtedy, nawet nie chcialem go zabijac, pobieglem zdjac z Gagana bohy zamiast twojego chara bic, nie wiem kto ci takie bajki naopowiadal ale chyba sam nie wierzysz w to co mowisz. Myslisz ze chetnych do zabicia twojego chara nie bylo? Jakbym chcial was pozabijac wtedy, to bym kogos wzial do pomocy rotfl. Co do tego ze srasz na wszystko - kazdy o tym wiedzial dlatego nie miej nam za zle ze twoj char padl, wiedzielismy ze polewka jest z twojej strony, a jakis ziomal ktorego nawet nie znamy nie bedzie sie panoszyl na naszym servie. ![]()
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Strzelce Opolskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookslayer Nuflon
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Arcania
Poziom: 21
Skille: 19/23
![]() |
![]() Hehe czyli ferumbrasik bezie se biegal po Edron... Coś mi sie zdaje, że będzie ciężko z ubiciem tego Ferumbka ;]. Ten nowy owner bedka nie wiem czy da rade bloczyć ;/. No ale Aata, Medivh~ i reszta sorców naszykują sd'ki i bedzie hardcore
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Ja sadze ze luki jest dobrym liderem dla serva i nie wiem, czemu lindlay sadzisz ze fosfik był lepszy, bo jakoś na forum nie mnożą się tematy typu LUKI AKA PA albo LUKI WHAJ JU HUND MI i prawda jest taka ze ma on swoje zasady, których się trzyma i nie pozwala na Sianie PA, jak kto chce
A i gdyby nie luki to by Arcania była espaniol servem PS wypowiedzi typu ze jestem asslicker możecie se wsadzić w dupe PS 2 1 Maly gruby Knight (*) Arcania Sorcerer 138 +2,540,831 Kolejny raz Arcania Ostatnio edytowany przez Amirez - 06-05-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() ferumba nie ma na edron, ferum siedzi se w cytadeli na kharos
#2225 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2226 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() ide spać,jutro matury,chciałem iśc na ferumbrasa nakupowałem sdków,uhów,manasów,mwalli.etc. i oczywiscie potężne dpft woli w/e co wolą robić,niż spróbowac zabić potwora który możliwe ze nie pojawi sie na Arcani przez najblizszy rok,a Orshabala do dzis nie mielismy,pozdro
moim zdaniem warto nawet paść,ale jakby się udało?skoro z Orsha thunder hammer,a Ferumbras jest dużo gorszy to czemu nie golden bootsy np.?A ile by to warte było?6kk? |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lubań
Imię: Galithar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Inter~(Always SB)
Poziom: 119
Poziom mag.: 22
|
![]() A jednak!?
Ekipa na Feru~ zebrała sie w Liberty po czym ruszyla na Gorome ciekawe z jakim skutkiem...Trzymajmy kciuki |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() czemu pod moja nie obcnosc denerwojecie mi pomaranczke !!
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Co do Orsha~ to chyba on jest latwiejszy od Ferb~
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() to troche przesadzone... niedziela koniec dlugiego weekendu wiekszosc ludzi nie mogla wejsc... poza tym zwolywanie trwaloby conajmniej 2-3h ;/ A 1 ferumbras byl w czasie wojny kiedy wszyscy polacy mieli lagi w okresie wojny z beach
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#2234 |
Moderator
|
![]() Hmm poprostu Cipsoft lubi wkur***ć Arcanijczyków
![]() ![]() ![]()
#2235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
a tak to wydaje mi sie tez ferb~ jest troszke trudniejszy zni orsha~ bo dojsc maly room i ciezko sie szybko ustawic!! Wydaje mi sie ze gdyby dpft sie wybralo to lekko by to zrobili(oczywiscie z full team)
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ja juz cieszylem sie turtle pokarza swoja moc sile no ale sie zawiodlem szkoda ze nie zabiliscie feru~, z orsha nie mielibyscie szans wedlug mnie chyba zebyscie sie ustawili w "legendarnym" miejsciu kolo cyklopolis w edron... no ale wtedy by musial byc dobry bloker moze leszczu........
Juz widze ile by noobkow padlo tylko zeby miec Killed by Orshabaal |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() a nie myslicie ze jak w zamknietym pomieszczeniu jest wiecej demonow i malo miejsca do tego nie da sie zrobic aby blockera bil jeden potworek to chyba jest trudniejsze niz orchabala
o arcani nikt nie pamieta bo niby trzemu graja tu tylko nic nie znaczacy polacy i doniedawna hiszpanie wcale nie lepsi wiec po co tutaj cos robic bossy i funkcja raport dziala tam gdzie gmowie graja ![]()
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
![]() |
![]() acroma~~
May 07 2007, 23:46:12 CEST Killed at Level 139 by Aata Arhari and by Rexsi CO SIE STAO? ;|
#2239 |
Moderator
|
![]() w temacie 'Wywiad o 120 rp Immortal~' miales odpowiedz.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 08-05-2007 o 09:29. |
![]() |
![]() |
#2240 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() za bota,żenada,ile wbiłeś expa na tym bocie?5kk?no respect for u
|
![]() |