![]() |
#1761 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Rotfl, dzisiaj sobie gadałem z jakimś kolesiem z holandi i obadajcie co powiedzał;
Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1762 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
21:31 Re'Cutie [29]: wtf? 21:31 Piechu [19]: heru me expic?? 21:32 Re'Cutie [29]: exura 21:32 Re'Cutie [29]: I exp here 21:32 Re'Cutie [29]: you noob 21:32 Re'Cutie [29]: try to enter and I kill you 21:32 Re'Cutie [29]: you enter = you ded 21:33 Re'Cutie [29]: exura 21:33 Re'Cutie [29]: exura 21:34 Piechu [19]: It entered not oki bede but I am not noobem 21:35 Re'Cutie [29]: You are dead. 21:35 Re'Cutie [29]: exura 21:35 Re'Cutie [29]: exura 21:36 Piechu [19]: It don't kill I plz 21:37 Re'Cutie [29]: exiva "piechu 21:37 Re'Cutie [29]: swe? 21:40 Piechu [19]: Signifies it? 21:40 Re'Cutie [29]: wtf? 21:40 Re'Cutie [29]: exura 21:41 Piechu [19]: I chcialem lvl nabic but as you it herd juz jestes ide 21:42 Re'Cutie [29]: exura 21:42 Re'Cutie [29]: wtf? 21:42 Re'Cutie [29]: you are dead man 21:42 Re'Cutie [29]: are you trying to insult me? 21:42 Re'Cutie [29]: wtf? 21:43 Piechu [19]: Does not have I on juz dwarf solider but it don't kill I plz 21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem 21:49 Re'Cutie [29]: can you talk in english plz 21:50 Re'Cutie [29]: exura 21:50 Piechu [19]: I talk in english so 21:51 Piechu [19]: But not so well < goods (right) > 21:51 Re'Cutie [29]: 21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem 21:51 Re'Cutie [29]: exura 21:58 Piechu [19]: I apologize for it 21:58 Re'Cutie [29]: got iron ore? 21:59 Piechu [19]: I do not understand this that napisales 22:00 Piechu [19]: I do not know so well < goods (right) > az egn 22:03 Re'Cutie [29]: 22:03 You see iron ore. It weighs 2.00 oz. 22:04 Piechu [20]: Not widzialem but how will give it it ok zobacze znac? 22:04 Re'Cutie [29]: O.o ![]() @Kusy Iomer niczego nie sfejkowal, ja naprawde jestem takim noobem! Pozdro Xyriela
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
|
![]() |
![]() |
#1763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() Xyriela;1418596]Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:
Hehe, sam niewładam płynnym angielskim ale bez przesady to juz byla przesada ![]() Ale był grzeczny i to mu sie chwali ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Koti & Xyriela....
Piszecie, piszecie, piszecie.... tylko nawet za bardzo nie mam pomyslu co Wam mozna odpisac. Chyba tylko "róbta co chceta", ja juz swoje zdanie wyglosilem ![]() @Schnapie Nie odchodz plax ^_^ Nie przepadam za Toba, ales nieglupi koles, wiec wroc do nas ![]()
#1765 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xyriela jak ty to mowisz to wyglad sie nieliczy ze to co ma sie w glowie...
Ale xyriela o ile pamietam to ty nic niemasz w glowie ;/ Pozdro |
![]() |
![]() |
#1766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 50
|
![]() Spytałas go moze o wiek? xD
#1767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Powiem tak... akurat w tym przypadku nic nie wiedzialem o tym ze chcieli Cie uwalic i ze Cie uwalili. Nie bylo mnie wtedy online. Po fakcie zjechalem Xyriele i Kilaha za to co zrobili. Poniewaz nawet jak ja tam obrazales ( nie wiem o co chodzilo i mniejsza o to ) to bym Cie i tak nei ubil bo ciagle padasz na kickach :/ szkoda chara i sie zdenerwowalem lekko ze CIe ubili. Ale tez jako guild leader co ja moge teraz zrobic przeciez nie rozwiaze gildii. I i tak bede trzymal Xyrieli strone nawet jak wiem ze nie bedzie miec racji.
|
![]() |
![]() |
#1768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jakbyscie wy wszyscy robili cos dla lepszej seleny (mowie o wszystkich hlvlach BEZ WYJATKU) to byscie juz dawno z tej seleny odeszli i zostawili mid i lowlvli w spokoju.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam Cie oficjalnie, Sellemon. Zaluje, ze do tego doszlo, dzialalam w afekcie (co mnie nie tlumaczy, a jednak sie tlumacze).
Jesli chodzi o wydarzenia z Seleny na dzis, to: - nie bylo kickow na szczescie, - Thorval planuje odejscie z Seleny (mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie!) - u mnie nic ciekawego ( ![]() - Unicron jakis odmieniony (nic nie insynuuje :X) - moj bloodbro Eisblut dostal bana za posta na forum (uzyl miedzy innymi slow "satan will lick your fu****' asses" ![]() ![]() - Wujek do pierogow zmienil outfit :O! I to wszystko co pamietam. Nie wiem jak tam w swiecie wojen i hlvli, ale chyba odpoczywaja ![]() Mam nadzieje, ze inni tez napisza jakies niusy, a nie tylko beda jezdzic po sobie. Cu later aligator, Xyriela P.S. Ja tez juz bralam udzial w wojnie: ![]()
Speeecial Ed, his momma dropped him dropped him on his head, now he's not so bright instead he's a little bit special!!!! BLAAAA ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007 00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k 00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas 00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy ************************************ Dżaper rox |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Poziom: 41
|
![]() W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie
![]() Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa? W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac ![]() btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow ![]() ![]() Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#1774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak wlasnie, ja odpoczywam i zajmuje sie szkola, nieiwme co robie i jestem zjebem, ide spac bo mam brazylie w glowie.
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
Świat: Selena 4ever
|
![]() Wiem ze mam maly lvl ale jak kazdy te pkuje
![]() "przypadkowy" rs i nieda sie expic więc trzeba coś robić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#1777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Poziom: 41
|
![]() Killed Exotha Moor at Level 49
Killed Darius'Lux at Level 53 (na 29 lvlu chcial mnie ubic jak rsa mialem aff!) Killed Groddis at Level 44 unjustified Killed Darius'Lux at Level 53 unjustified (2 razy padl zeby nie bylo ![]() Killed Bumbi Bjoernen at Level 55 ok (ten tez kozak byl przybiegl z Lovachami, ubilem go (qumpel 11 drut za 8 z rozdzki dobil ![]() Killed Pero'Wizz at Level 41 unjustified Killed Bobbano at Level 42 unjustified To kolo 1/3 wszystkiego ![]() Pkowalem ~30ms albo 37s (niektore fragi w teamie) |
![]() |
![]() |
#1778 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Nawet z miesiac temu mialem taka sytuacje z xyriela - jeszcze nie mialem tej gildii. Zabila mi kumpla mowiac ze moj kumpel atakowal tam jakiegos kolesia. Co ja zrobilem? Na poczatku sie w*****lem i mowie do niej oddawaj itemy, one ze nie ma no to sie pytam : Nick Twojego kumpla o ktorego sie tutaj rozchodzi? Ona mi podala ![]() ![]() Edit: Pozatym wyobrazmy sobie taka sytuacje. Stoje sobie pod depo i zaczyna mnei bic dajmy na to 50 level drut. Nie znam go w ogole nie mam z nim zadnych powiazan, osoba anonimowa. Jezeli al by mnie taki drut to najprawdopodobniej mialby hacka ale zalozmy ze sa przeslanki aby sadzic ze nie ma hacka tylko hmm np jest pijany, po prostu zalozmy. Zalezy oczywiscie co mi strzeli do glowy ale podejrzewam ze moge pomyslac tak: Hmm 50 drut moze ma boh albo cos runek, przyda mi sie i go zabije. Nie bede mial wyrzutow sumienia bo przeciez on pierwszy mnei zaczal bic. Druga sytuacja, to samo tylko zalozmy voyant - voyant 120 MS? To jakis nowy owner od kilku miesiecy noob bez plecow. Juz nie chce mowic o tym czy dalbym rade go zabic sam czy nie bo rownie dobrze molgbym kogos do pomocy wezwac, ale nie zrobilbym tego bo wlasnie nie zabija sie hlvla z glupiego powodu. Ostatnio edytowany przez KotiConqueror - 09-05-2007 o 01:14. |
|
![]() |
![]() |
#1779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Alez Koti gadasz glupoty. Zabic 50 lvl to spoko, ale juz 90 nie bo to high lvl?
Co za roznica? Nie pomyslales o tym, ze nie kazdy uprawia PG i np dla takiej osoby jak ja wbicie 50 lvl zajmuje sporo czasu, a kiedy przychodzi jakis jelop i Cie ubija to wszystkiego sie odechciewa. Poza tym, wyzszy lvl = bogatszy, na pewno na AOL i blessy. Nizszy lvl, nawet jesli biega z AOLem i blessami, to po deadzie moze byc juz na to za biedy. Teoretycznie Twoj dead to przeciez tez nic wielkiego, bo przeciez gdyby zginal np MDW, to stracilby duzo wiecej expa od Ciebie. Coz za porownanie, nieprawdaz?
#1780 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@ Zalfik trafny przyklad. @ wydarzenia z seleny niestety Kaby has been haxored :S i zjechany do 23 lvlu.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 09-05-2007 o 15:53. |
|
![]() |