|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() niezly sposob na obrone
![]() @pacc pacc knightowi + promocje ktora zmienijsza ilosc traconego expa i szybsza regeneracje many bodajze, uwagi niezwrocilem. Czary jak utani hur, exori, exeta res i jakies tam jeszcze @expienie najlepiej na zamku w ab bo kasa idzie calkiem znosnie razem z expem, na pacc mozna isc na larvy albo carrion wormy tak na 20lvl+ to ankh : tomby (ghoule itp) larvy albo liberty bay na carrior wormach te z idzie calkiem znosnie na facc mozna do kazordoon na dwarf soldiery chodzic kolo tego lvl'a hehe @twoje 10k hehe madrze robisz trzymajac w zapasie kase ![]() @ dosc stary screen, ale pomysl ze 55 knight to zblokowal (chyba tibia 7.3 albo 7.4) ![]() Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 03-06-2007 o 08:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Cytuj:
Teraz mam już 4 mlvl więc bez bp HMM, bp GFB i bp IH nigdzie się nie będę ruszał ![]() Cytuj:
Co do czarów, to haste jak najbardziej by mi się przydało ![]() Ale uznałem, że gdy już będę miał 35 level do exori, kupie sobie pacca. nawet gdyby z tego miał korzystać tylko knight. Zaczyna mi się podobać ta profesja ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Na koniec jeszcze się pochwalę. Dzisiaj ubiłem mojego pierwszego DSa ![]() 33 sorc kazał mi (delikatnie mówiąc) opuścić jego expowisko (przy Carlin. poziom -2. ghule i scorpiony). Ale na poziomie -1 był DS (pewnie ktoś szykował trapa, bo DSy są na poziomie -3. Albo sam sorc tam go zroopował, żeby takie noobki jak ja nie przeszkadzały mu w expieniu ![]() ![]() ![]() Teraz, gdy już mogę używać HMM polowanie na DSy stanie się moją ulubioną rozrywką ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() Axe są najlepsza bronia ofensywna club sa slabe ale tanie jak nie wiesz co wybrac wybierz sworda jest on mocny w obronie i atck tez ma nie najgorszy> a Z tych dwoch ja wybral bym axe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja tam wole cluby kilka moich powodów
Plusy: -Lepsza nazwa (club brzmi jak klub ![]() ![]() -Tanie (strasznie są tanie) -Nie tak trudno je zdobyć np: Warhamera po dedzie Minusy: -Jak stwierdził @up: są słabe, ale może coś z tym zrobią w następnym udpade LECZ TO TYLKO MOJA LEGENDARNA OPINIA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1)Dla mnie Stonecrutter axe lepiej brzmi niz war hammer. 2)To co ze tanie jak slabe ? 3) no racja Minusy 1) Slabe ? Katastrofa a nie slabe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() swordy tez maja minusy, jak BS stoi 12 - 18k to f-axe stoi juz 8 - 10 z tego co na moim swiecie kiedys zauwazylem.
Swordy sa lekkie maja srednio ilosc ataku i niezla obrone ale na niektorych swiatach sa drogie Cluby stosunkowo ciezkie (dragon hammer 9 ![]() axe maja dosyc dobry atak mala obrone, są sredniej wagi itd. i w sredniej cenie |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Vegoego
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
Plusy: 1)A dla mnie lepiej brzmi Thunder Hammer niz Stonecrutter Axe 2)To z tego że można za małe grosze kupić War Hammera gdzie za czasem ogromną sumę kasy kupić Giant Sword,mozna to wykorzystac na zakup jakiegos helmu czy zbroji albo na quest,runy itp. Minusy: 1)Są słabe ale nie tak żeby mowić "Katastrofa",poza tym doszła nowa potezna bron clubowiczów Arcane Staff(chociaż ta nazwa jest trochę słaba ;[) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Jeżeli już sworda odrzuciłeś i stoisz między axe a clubem, to bez najmniejszego zastanawiania powinieneś wybrać axa
![]() No ale i tak... Sword Rox! ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Mój char biega już z Knight Axe.
Wszystko było by fajnie, gdyby nie to, że nie skilluje, więc mam strasznie małe hity. Zabiłem już 2 PK którzy mnie zaatakowali (atakowało znacznie więcej, ale tylko 2 zabiłem), i żaden nie dostał hita z mojej axe :/ Wszyscy padli od HMM. Mogłem zabić jeszcze trzeciego PK z GFB, ale byłem tak zdenerwowany, że wyleciało mi z głowy, że mam je w bagu ![]() Przy okazji mam pytanie: Czy opłaca mi się kupić promocje na 24 lvlu? kosztuje 20k więc wydał bym wszystko co mam i jeszcze musiał bym dozbierać, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji co promocja daje Knightowi (jaki jest przyrost HP i many itp.) Mam wątpliwości, czy nie lepiej tej kasy zainwestować w lepszy eq, żeby mniej hp tracić w walce. I jeszcze coś noobkowskiego na koniec: czy może mi ktoś na Vinerze porzyczyć parę k do tej promocji? ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)Rzeczywiscie (NP) 80 ek zaboli te 10 k naprawde , odbije mu sie to na psychice. 1) Katastrofa Arcane Staff z moich OBIEKTYWNYCH informacji jest naj zadziej brany . Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 05-06-2007 o 18:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1)Ho..ho.. ale wazne ze jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1) Ho..Ho.. Watpie zebys aracana na oczy zobaczyl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1)Jeszcze sie zdziwisz (powinienes napisac ze watpisz jak moja postac bedzie miala te bron bo tak to moge se ja obejzec w czyims domku ![]() Nie rub mi tu afery bo i tak wyjdzie na to ze ja mam racje ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Sir Zata Valf
Gildia: Equeliberum
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam
Axe: - troche drogie - duzy atak - cięzkie (ale knightowi na lvl'u 50+ niezrobi różnicy ~20 cap +/- xD - trudno kupic na nowych światach ![]() Club: - lekkie - tanie - maly atak - latwo kupic - dobre dla początkujących Uważam ze Axe sa owiele lepsze od Cluba. Ktoś mowil ze Club ma A~ Staff ale do tego czasu bedziesz musial bić War Hammerem ;// Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Adix666 - 05-06-2007 o 21:14. Powód: Kupa w majtach |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1) Tak ? u kazdego nie znajdziesz to naprawde zadkosc Ten podpisek twoj no dawno sie tak nie usmialem wiesz ? Ja nie mam racji ? tak bron tych 10 knightow bron ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Salarigoth: wez znajdz inny temat i tam chwal sie ze zdobyles level w 15 min bo juz nie mozna patrzec na te twoje dyrdymaly wogole nie powiazane z tematem, patrzac tez na wypowiedz karate
![]() ![]() Adix666:nie powiedzialbym ze cluby sa lekkie war hammer wazy 85oz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Veogeo Dobra idz graj tym 40 MSem. Bo szkoda slow na takich jak ty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() Axe jest dużo lepsze od cluba. Club tylko na PK
![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
|
![]() Wszyscy tu obrażają cluby (prawie wszyscy), a sie ździwicie jak cipsoft ulepszy cluby
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dartra111 - 06-06-2007 o 09:38. |
![]() |
![]() |