|
|
#321 |
|
Guest
|
Ja nie moge!
Super grafika tych nowych broni! Ciekawe jakie beda w zastosowaniu. Juz zaczynam robic knighta! Naszczescie nie bedzie trzeba tyle skillowac. Teraz dupnia jak wale na skillach 43/40 a co bedzie po up'date? Bede walil 2 razy wiecej! No i oczywiscie zeby zdobyc ta bron cza bedzie pewnie miec pacc'a. ![]() |
|
|
|
|
#322 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
I jak teraz bedzie sie grac magami? Nie będzie się dać!! Mam 64lvl i ledwo wyrabiam z kasa bo mi sie zazwyczaj nie zwraca za mf, a kolega najtem na 60 bez pacc w tydzien 100k potrafi zarobic..
Teraz gra magami(szczegolnie druidem) nie będzie miała sensu.. Kinia bedzie nie do ubicia takimi slabymi sd.. |
|
|
|
|
#323 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
Teraz jak mniemam pale juz niebendą szukane na desert questa bo się ich naroji i teraz bendzie kryzys magów i druidów
POWINI DAĆ COŚ SORCOM I DRUIDOM NA REKOMPENSTATE![]()
|
|
|
#325 | |
|
Guest
|
Cytuj:
nie wiem czy wy źle przeczytaliscie ale moc magi knightow będzie zmniejszona na każdym rodzaju kamienia |
|
|
|
#326 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Imię: Maniuraa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 100
Skille: 91/67
Poziom mag.: 20
|
nie no pojebanie z pomieszaniem...
na plus to nowe bronie i sila burstow zalezna od dista no ale z tym to dojebali... Kod HTML:
...postacie, które walczą przy użyciu broni odczują głównie przyrost obrażeń, gdy ich umiejętność walki wzrośnie... ...ataki wykonywane przy pomocy run przez rycerzy i paladynów będą znacznie słabsze niż przedtem... ![]()
|
|
#327 |
|
Guest
|
Niezle tempo 34 strona xD
|
|
|
#328 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
Czytając to troche mnie zawiodły te Uhy u najta. Nic nie pisali ze to wszystko jest dla pacc więc może... ale i tak bedzie wiecej broni więc gitez!!
Widziałem pare pomyśłow z naszej stronki chyba ze 2 |
|
|
|
|
#329 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 77
|
@ktoś tam pare x up:
podejrzewam że hlvl kine będą mogli ubić palkowie zmasowanym atakiem tych włóczni wogóle to nie ma się co łudzić, 95% nowych czarów, umiejętności i cholera wie czego będzie dla pacca, co jest zresztą zrozumiałe, ale chyba nareszcie nadchodzi jakiś update "na lepsze", szkoda tylko że dla tych co będą płacić pewnie teraz skończy się pkowanie w stylu "2x40lvl magowie lecą do kopalni i kładą 50 kine" bo kina będzie im mógł ssać mane itp xDzapowiada się dosyć ciekawie, mam nadzieje że niedługo update, wtedy wrócę do tibii na tydzień, może dwa, jednak imho to i te zmiany to i tak za mało żeby gra stała się ciekawa, tibia była, jest i będzie nudna!!! |
|
|
|
|
#330 |
|
Użytkownik Forum
|
Niektórzy narzekali na wandy i rody , a tu widać mamy powtórke z rozrywki i to o wiele ulepszoną . Wychodzi na to , że każdy rodzaj club/axe/sword dostanie mniejj wiecej po 15. Wyjdzie wszystko w pralni
![]()
|
|
#331 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
Udupianie drutów i sorców ^^- Znowu noobki zaczną grąć knightami i palkami ;p
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: St. Leonard on Sea
Imię: Neak Shine
Gildia: Shadows Team
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 38
|
Cytuj:
Dokładnie.. ..xD nastepny normany.. kurde no.. wszyscy sie czepiacie co to bedzie co to.. a jesli Cip'y zawsze były takie dobre... to teraz cos nowego tez wymysla wiec... nie marudźcie tylko cierpliwie czekac na uptade.. ja gram sorcerem i knightem i palkiem i druidem... i tylko wnioskuje... ze kazdym mi sie gra wspaniale... bo nie chodzi o to jak Ci exp leci.. tylko o przyjemnosc z gry.. trza sie nauczyc czerpać a nie.. wpajac sobie do glowy "Musze miec. 60 lvl i zabijac wszystkich " a jesli juz chodzi dokladnie o topic.. to swietnie.. z tymi knightami.. a nie jak zawsze.. idzie jakis sorc debil 15 lvl z kumplami sorcami i sd combo.... na jakims 50 lvl knicik pare takich widzialem :// teraz.. sorcowie i druidzi.. cha byc tacy silni.. to niech skiluje mlvla jak knici i palkowie skille. i koniec. ktos mnie chce krytykowac prosze bardzo.. mnie to tyle obchodzi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Guest
|
Tym updatem to spieprzą tylko życie knightowi bo bez silnych uhów to długo nie pożyje no chyba, że uzależnią w ten sposób profesje:
Knight-tanker Druid-healer (oby dali sio dla facc bo o siohera będzie ciężko) Sorc/Pall-dmg-dealerzy Aha i powinni wtedy dać dzielony exp na równo w party bo wtedy to druid niby po co miał siować? |
|
|
#334 |
|
Guest
|
Jestem ciekawy comba melle+czar ofensywny+explo czy inny syf
|
|
|
#335 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Trójmiasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Hubi
Świat: Vinera
Poziom: 23
Skille: 15/22
Poziom mag.: 27
|
Ludzie wy wiecie co to jest RPG...? Nie grajcie tym co jest najlepsze tylko tym co wam się podoba i czym umiecie grać. Właściwie to po co zaczynaliście swoją zabawę w tibi? Żeby się popisać, że gracie najłatwiejszą profesją...? Żeby ponarzkać...? Od tego macie OTS'y.
Magowie i Kapłani (wolę urzywać takiej nazwy) zawsze są trudniejszymi profesjami, jednak przyjemność grania nimi znacznie większa. Zresztą CIP SOFT w ostatnich zdaniach zapewnia nas, że cel zrównoważenia profesji nie został jeszcze osiągnięty. |
|
|
|
|
#336 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
I może jeszcze sd od 5 mlvl żeby knight mógł walić??!?
![]() |
|
|
|
|
#337 |
|
Użytkownik forum
|
koles up ma racje xD
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Polnoc Polski
Imię: Faratiz
Świat: Arcania
Poziom: 54
Poziom mag.: 54
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#339 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
AHHHHHHHHH........hociaz niepowinni zmiejszac sily magow jak zwienkszajom knightom i palom SUXXXXX
![]()
|
|
|
#340 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: St. Leonard on Sea
Imię: Neak Shine