Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-06-2007, 20:03   #121
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Stan: Na Emeryturze
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

Hmmm, nie wiem co ma policja do wyglądu zewnętrznego ,,domów'' ale skoro u was ma to loozik xD. Co do picia alkoholu na środku miasta to wiedz ,że są inne miejsca gdzie można sobie w spokoju wypić nie wychylając się na miasto .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2007, 00:49   #122
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

@ Up

Hmm... wiesz ja na tych zdjeciach nie widze zadnych domów, ale jak tak bardzo chcesz to moge specjalnie dla Ciebie zrobic foty centrum Targowka ;o
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2007, 15:14   #123
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jez17Psk Pokaż post
Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.

Pozdrawiam

Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash

Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.

A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.

Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze

Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^

P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )

Ostatnio edytowany przez Bolter - 01-07-2007 o 15:24.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2007, 15:46   #124
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Hehe niemam co szukać bo słyszałem ,że piszecie w Wordzie pierw a potem wklejacie squashsquashsquashsquash

Zobacz nowe zdiecie i jesli bys nazwal nas osada to wy byscie byli kupa gowna i błota bo macie 12 razy mniej mieszkańców niż my an samej dzielnicy.

A jeśli chodzi o pobicie to chcialbym zwrocic uwage ze bedziesz mial tka samo jak cie spotkam i zapewne tez pojdziesz do szeryfa na twoim zadupiu sie poskarzyc albo polecisz do mamuski.

Dajcie wiecej zdiec czy was na baterie niestac XD albo klisze

Liryk zapytaj sie Matki kto cie spłodził w zaborze Niemieckim bo wygladasz mi na Szwaba Bez obrazy^^

P.S. może kiedyś do nas wpadniecie mam nadzieje że ujrze wasze mordy (ja dowas niepojade bo niewiem co do was dojeżdża a rowerem za daleko może jak bede sie wybierał do niemiec to wpadne po drodze ^^ )
Zieeeew....nudne to już się robi, przestań gadać zacznij robić, nie chce mi się już z tobą dyskutować....
Ps. Jaki jest sens czepiania się rodziców??? Jakoś sobie nie przypominam aby ktoś od nas czepiał sie waszych starszych -.-

Ostatnio edytowany przez Jez17Psk - 01-07-2007 o 15:48.
Jez17Psk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2007, 16:33   #125
BUNIEK_PSK
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Jul 01 2007, 13:56:00 CEST Killed at Level 103 by Sir Lockhart
and by Pawel Wielki
stary 01-07-2007, 20:06   #126
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Kolejny zabity mimo ze wasz koelga Saigai mu powiedział ze nic doniego niema ^^

Pozdor dla Lockharta , Mad'hawka suahususas Pawel Next
stary 01-07-2007, 23:33   #127
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:

loool podnieta ubiciem 4 osoby 100 lv+ 2 low lv graczy xd poki co mozecie sobie ich tak wybijac ^^ jednak powiedz jhonnowi, ze w partyzantach sa tylko polacy ^^ a nie espanole i szwedzi ^^
stary 02-07-2007, 01:30   #128
Liryczny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: PSK

Imię: Old Vandal
Profesja: Paladin
Domyślny

Wypierdlaj od mojej matki geju! Jesteś aż takim dzieckiem że na rodziców wjeżdżasz? ciebie spłodziło stado murzynów a wyglądasz jak pedał z Abudabii...

Seryjnie kurwa dziecko w chuj jestes... -.- zenada
stary 02-07-2007, 01:41   #129
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:

Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj

Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane

i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie

i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony

Ostatnio edytowany przez Madreth - 02-07-2007 o 01:44.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2007, 02:31   #130
Vaxelud
Użytkownik Forum

Vaxelud's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2005

Imię: Nathian
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
Domyślny

Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.

PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.
Vaxelud jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2007, 02:32   #131
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Sauhsuahs a ty idz w Cipe mzoe byc ? xD

Suashuahs jak bys chcial wiedziec Saigai napisal do Nathiana ze nic doniego niema wiec on expil to ze padl to padl i co z tego odrobi to i bedzie gral dalej.

martinesz niepowiem kto sie podniecal (pieńsk) gdy zabił anm 21 sorca swoimi 70 + itak samo wy zabijajc 70 lv 20-40 druidy i sorce tez mi podnieta wiec niewiem oco wogole ci chodzi

Podro dla lockharta jako jedyny ma troche honoru w sobie ^.- on wie oco chodzi XD.
stary 02-07-2007, 11:03   #132
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxelud Pokaż post
Drogi niedojebie Fratenie jeb się panie na banie to że wjebaliście się pomnie prawie całą gildią + to jak mnie ganialiście po całym ofie przez ponad 15 min. Pozdrowienia Mefisto i Saigai pro skille nice m-walle hrhrhrhr ^^
Znaczy tylko tyle że, nie przejmóje się tym dedem jutro mam zamiar iść tam znowu i zaorać pare berków a jak zobacze tam któregoś z was to tak zajebie halabardą że, odechce się wam zabawy w berka po ofie + finish w trapie.
Hmm bądźmy szczerzy w open battlu nie mielibyście z nami szans a padłem tylko dlatego ponieważ było zamało naszych On.

PS.Sauron sorcami na 50 lvl nosimy troszke więcej niż 5 manasów okej? taka rada na przyszłość hehe no to zmykam następnym razem będe miał pacca to Cie dopierdole z exori gran.
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.

@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma

@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff
stary 02-07-2007, 12:53   #133
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
@Nathian
Jesteś, byłeś, i będziesz żałosny. Nie wiedziałem co się dzieje na titanii bo od paru dni loguję się tylko trochę pogadać, a nawet nie chce mi się czytać o co poszło i czemu padłeś, ale jedno wiem - dobrze się stało.

@Bolter
To, że Saigai nie ma nic do kogoś, to nie znaczy, że inni z Partyzantów też nie mają, co?
U nich nie ma tak jak u Was, że mogę ciupać Lemonowi i Galadormowi (obydwoje nowi ownerzy zresztą) ile wlezie i nikt na to nie zwraca uwagi bo wasz leader nic do mnie nie ma

@Nathian po raz drugi a propo Saurona
Gdybyś spędził z nimi trochę czasu to byś wiedział jak oni są wyekwipowani na wojnę.. Zresztą kozakujesz bo jesteś taki pro, a zapominasz, że oni walczą w 3 czy 4 wojnach jednocześnie ... I ciągle kopią wszystkim dupę. Przemawia przez Ciebie żałosna zazdrość, tryskasz jadem na wszystkie strony, tylko nie zdziw się jak przyjdą po Ciebie znowu skoro taki z Ciebie kozak i tak ich poubijasz wszystkich... chciałbym to zobaczyć, pffff
No szkoda ze nie w 8 naraz wojnach powiedz z kim maja partyzanci wojne z naszymi 20 levelami ? ciekawe ^^

Ja swoje powiedzialem mielibysmy takie lv jak wy mogli bysmy sie sprobowac ale niemamy i zal mi robic charow specjalnie by was sklepac pozdro.
stary 02-07-2007, 15:01   #134
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth Pokaż post
Ehh, a wy nadal swoje w moich oczach jestescie popierdoleni pierdolicie o czyms nie majac zielonego pojecia
Naprawde kurwa gowno wiesz i pierdolisz robisz propagande na tym forum i w ogole mnie juz to w*****a i to bardziej niz w ogole ci to sie kurwa wyobraza.
Jestescie zalosni w chuj i idzcie w chuj i pierdol sie w chuj

Chyba kurwa mac wiem kto co kiedy mowi lepiej niz kurwa ty i pierdolisz takie zalosne klamstwa ze mnie juz kurwa chuj strzela pewnie zaraz napiszesz ze o wszystkim sie nie dowiaduje we wlasnej gildi ale to kurwa normalka u was popierdolonej kurwa kulturze popierdolce jebane

i idzcie kurwa w chuj jeszcze kurwa mac ponownie

i poraz kurwa kolejny raz nie potraficie sie zgodzic z tym ze ten gnojek z TGK padl ale ni chuja wy musicie pierdolic walki ze to nas nic kurwa nie obchodzi bo nie potraficie kurwa tego zrozumiec trzeba bylo wyskoczyc swoim kurwa bolterem i nam przytluc ze swoim pierdolonym targowkiem nie do*****e pierdolony
Qrwa daj se spokój, niech sobie pogada. Szkoda na niego palców i klawiatury bo on i tak zawsze wie lepiej i kurwa chyba nic tego nie zmieni.
stary 02-07-2007, 16:10   #135
Wesha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań

Imię: Veshgar
Poziom: 61
Domyślny

Cytuj:

padles poniewaz jestes ciota i sie chyba uhy skonczyly co nie?) po dedzie bys sie przymknal i nam nie jechal bo mozemy zabic cie kolejny raz nastepny raz i az tak do znudzenia. mam nadzieje ze nie wysylales targowka po mnie w rl bo sie poplacze Bolter my nie prowadziwy wojny przeciwko noobom bo to sensu nie ma(sensie ze o was to jest P) jakbys nie wiedzial prowadzimy wojne z CF i jakos to my 4 zajebalismy od nich. a wy mozecie sie pochwalic fragami 100+ przez wasze mainy? nie tylko Ancient S. sfragowal. widakey czy ty byles choc na 1 akcji EiV bo jak dobrze pamietam to nie. wiec bez madrosci bo chuja robiliscie chuja robicie i chuj bedziecie robic tylko padac powodzenia.

Ostatnio edytowany przez Wesha - 02-07-2007 o 16:13.
Wesha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2007, 16:46   #136
Skrzator
Guest

Domyślny

Chill out chłopcy i dziewczynki mamy wkońcu wolne =).(Ci co nie pracują)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2007, 19:45   #137
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:

A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)

Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.

Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.

Ostatnio edytowany przez Komisarzyk - 02-07-2007 o 19:47. Powód: Literowka...
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2007, 01:28   #138
Vaxelud
Użytkownik Forum

Vaxelud's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2005

Imię: Nathian
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
A propos Saurona:
W partyzantach dosc czesto sie kogos leje i czasami sie zuzyje troche zapasow a kolejna akcja wyskakuje niespodziewanie. Wiec chlopak poszedl nie z 5 manasami tylko z 5 bp co i tak jest za malo(ale chyba lepiej isc z 5 bp niz wogolnie nie isc?)

Szczycisz sie tym ze tak dzielnie uciekales przez 15 min. Nie jest to nic trudnego na 100 Knighcie kiedy cie gonia duzo nizsze levele i przeszkadzaja im jescze potwory ktore tobie nie sprawiaja wiekszego problemu. Ale masz racje to powinno byc zalatwione szybciej gdyby Partyzantka nie popelnila jednego bledu. A jezeli ty bys go nie popelnil to moglbys duzo dluzej sobie pobiegac.

Ale wierze ze nawet wrogowie przyznaja ze zrobisz troche leveli ale padniesz jescze nie raz.

Możesz Mi zdradzić co to był za błąd? :> Jestem tego ciekawy nie mówię, że Sauron to noob lub inne bluźnierstwa tylko to troche dziwnie wyglądało dostawał odemnie bencki z manashieldem potem się uhał i zamienił się miejscami z (nie pamiętam kim) byłem pewien, że niema już manasów gdybym miał wtedy pacca przypuszczam, że złożył by się na exori gran.
Heh co do tego jak padłem fakt uhy się skończyły ponieważ expiłem tam troche czasu i używałem niebieskich run do uzdrowienia kojarzysz te czary Mefisto?
Tak więc Gz trapa ale nie przypuszczam aby udało się wam dokonać tego samego jeszcze raz

PS. Komisarz nawet nie wiesz jak te shamany Mnie w*****ały xd w pewnym momencie byłem trapnięty przez berki ale i tak zwiałem i nie wal mi tutaj kitu, że miałem łatwą droge ucieczki mieli mniejsze lvl odemnie ale ja niemiałem bohów ani utani only t-ring tak czy siak doganiali Mnie.
Vaxelud jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2007, 01:34   #139
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Niebyłem to chyba ty mnie niewidzałes lub otym niewiedziałes spok oja wiem swoje ty swoje

Pozatym co tu duzo gadac Czekam Ten 1 miesiac by zobacyzc co zrobicie bo podobno mamy w po tym 1 miechu juz przegrac wojne.

Pozyjemy zobaczymy.

Uciekam z Forum bo i tak wy wiecie lepiej co robie a czego nierobie w Eiv wiec nieam co wami pisac a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.

Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)

Ostatnio edytowany przez Bolter - 03-07-2007 o 01:36.
stary 03-07-2007, 01:54   #140
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Pozyjemy zobaczymy.
Kto pożyje ten pożyje

Cytuj:
a to ze Ownerzy na Vazzie i Lemonie sie pozmieniali to mnei dobiło wasza głupota przekracza wszystko :<.
Ta i nagle Lemon przestał mnie pamiętać, Galadorm w cudowny sposób nagle się nauczył pisać (NA DODATEK PO ANGIELSKU, SZOK) i pyta się mnie czy jestem w wojnie bo mu (w niewyjaśnionych okolicznościach) zniknęły wszystkie skulle z vipów, a Vazz nagle spowrotem w EiV chociaż go sami stamtąd wyjebaliście. Cud mniemany. Przestańcie być żałośni i wkręcać kit, nikt tu was banem nie straszy ale takie pierdolenie farmazonów no ludzie nie bądźcie śmieszni (aż tak bardzo) i przyznajcie się do grzeszków.. tak samo co ngbota nikt z was nie używa a na ankrahmun odchodziły comba co do sekundy zgrane...

Cytuj:
Byebye niepisze tutaj bo szkoda mojeog czasu moze zazuce nowe foty ale nic pozatym chyab ZE WYDARZY SIE COS MADA FAKA WAZNEGO.(mowie serio)
I krzyż na drogę

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania