|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Teraz jak w temacie zamieszcze ss'y z GS hunciku.
Sklad: Ja bloker 29lv skille 61 63 ![]() Lukey Palek Dis 75 xx lv 35 i on robil SS'y Tarminator-Palladyn DIs 68 x lv 26 Pierwszy Gs: ![]() Drugi Gs: ![]() Next i sredni hit Ktoregos z Palkow ![]() Kolejny Nawet ladny hit wemnie ![]() ![]() Kolejny pada jak mucha ![]() ![]() Tutaj loot z poprzedniego GSa: ![]() Next:Mnie zlapal niesamowity lag i malo nie padlem :/ ale Lukey byl na posterunku ![]() Ostatni sccren: ![]() No i koncowy loot: ![]() Zapraszam do kometowania ![]() Ostatnio edytowany przez Stomil - 29-10-2004 o 19:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ss'y fajne.
Tylko ten wasz bloker jakiś, takiś no chyba , że robiłes ss'y jak wyłapywał najmocniej.
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Spokojna twoja czytałem, ale to nie znaczy, że ten bloker nie jest słaby.
Pewnie miał słabe eq. Bo jeśli każdy hit w niego właził 100+ to co 2-3 hity musialby sie uhać.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() To ja bylem blokerem i Lukey wylapywal tylko najmocniejsze Hity we mnie -.- a Eq swoj umiescilem w dziale WAssz stuff ale o prawda nie jest zbyt dobry. A o do tego ze powiedziales ze o dwa trzy strzaly sie musialem uhac to sie myslisz bo na jednego GSa srednio schodzilo 2uhy -.- zdazylo sie nawet ze poszedl 1 uh na 1 GSa
Ostatnio edytowany przez Stomil - 29-10-2004 o 19:32. |
![]() |
![]() |