![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fina Flain
Profesja: Elder Druid
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 108
![]() |
![]() Omg Wejscie sobie ludzie dajcie na wstrzymanie z tymi tekstami jak to wam sie strasznie podoba "LadyMonica", po 1 to nie jest fajne i nikogo to nie obchodzi, po drugie pewnie macie 12 lat i siedzicie przed kompem i z wielkim podnieceniem ogladacie to zdjecie, juz nie powiem co robicie pozniej w lazience, a po 3 skad macie pewnosc, ze to jest wlasnie ta osoba ? Zal, zal i jeszcze raz zal.
@Baby_Killer No tak, do kosciola tez chodzisz z gola klata zeby wszyscy widzieli ? Masz racje, mamy w tym temacie wklejac swoje zdjecia, ale zaloze sie, ze wklejasz tutaj tylko po to, zeby je widziala ta wasza ulubienica ktora sie wszyscy podniecaja, chyba, ze jestes Gejem i spodobal Ci sie ktorys z chlopakow :< @Okonius xDDDDDDDD LEZE ! xD Ostatnio edytowany przez Lady_Nights - 23-08-2007 o 06:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Mielec
Stan: Początkujący
Imię: Caina River
Profesja: Paladin
Poziom: 20
Skille: 61/52
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Lady_Night tu sie z Toba zgodze... A tak pozatym ja nic nie musze udawadniac jak ktos nie wierzy to jego problem ... PzDrO
Ostatnio edytowany przez LadyMonica - 23-08-2007 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Popieram! <10 znakuFF> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Night i dla tego niechce dawac wiecej fotek....I Tak zle Zrobilam ze dalam ta fotke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatars
Gildia: Moonblades
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() @Lady Nights
To samo mialem pisac..... wrzucajcie foty wiecej osób gra na refugi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ja juz zadnej fotki niemam :> tamta usunelam bede miala juz swiety spokuj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() donald tusk ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aversin - 23-08-2007 o 22:38. Powód: Nie cytujemy zdjęć |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: Mazury
Imię: Kfasuch
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortales
Poziom: 230
Skille: 103/96
Poziom mag.: 10
|
![]() Fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
|
![]() @up
Własnie ;p wystawicie swoje foty -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @temacik Fajny ![]() Najlepsze sa te du... yy las.. no yyy... kurwa jak mam powiedziec zeby sie nie obrazily lol? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Imię: Fina Flain
Profesja: Elder Druid
Gildia: Noble Warriors
Poziom: 108
![]() |
![]() Wyjdz czlowieku z tego tematu i juz wiecej nie pisz nic, sprawa zostala wyjasniona, wiec juz moze nie marnuj sobie klawiatury i 30 minut myslenia a co by tu napisac, i nie pisz po prostu nic.
Niestety usunieto posty pozniejsze, dlatego nie jestes w temacie. i jeszcze jedno, nie tylko ja pisalem o tym, wiec wez nie rob z Siebie Matki Teresy i nie pisz tutaj swoich wielkich żalów oraz wielkich slow obronnych, ktore nie prowadza do niczego. Hmm a swoja droga, moze Ci sie kolega podoba ? Widze teletubisia w avku, wiec chyba samo to mowi za Siebie :< No Sorka gejostwo nie jest na topie :< Zegnam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
|
![]() I tym sposobem temat nadaje się do zamknięcia, bo pisze tu głównie dzieciarnia mijająca się z założeniem: wrzucasz fotkę albo won. A tak z tematu zrobiło się gg i wcale się nie zdziwię, jeśli Atimcia jeszcze dzisiaj wyśle cały thread tam, gdzie lecą wszystkie bezużyteczne tematy - kosmiczny skład skasowanych threadów
![]() Osobiście odnoszę takie wrażenie, że każda osoba, która dotychczas wrzuciła już tu swój rl-pikczer, nie wstydzi się siebie i nie ma kompleksów. Jednak pewne osoby mają pewnego bzika na punkcie własnej osoby, gdyż wrzucają po kilka-kilkanaście zdjęć. Po co? Jedna w zupełności wystarczy, a to nie ma być siedlisko hipokryzji i obłudy, jakim jest fotka.pl. Reszta piszących tu to osoby, które potrafią tylko korzystać z możliwości, jaką daje im internet - anonimowość - i drwić z ludzi. Szkoda jednak, że brak im odwagi, by "pochwalić się" swoją urodą. A widocznie nie mają czym, skoro migają się jak mogą a jednak komentują. I wydaje mi się, że dalsze zezwalanie na istnienie takich tematów, jest błędem. Tyle, co miałem do powiedzenia ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Imię: Vatars
Gildia: Moonblades
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() @up
Co racja to racja. Najlepiej by bylo jak by Moderator usuwal wszystkie niepotrzebne posty(włacznie z moimi xD) i zostawial tylko te ze zdjeciami... moze jak by nikt nie kometowal wiecej osob by sie odwazylo wzucic.... pozdrawiam Suron ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Dziki Osiol of Refugia
Poziom: 165
Skille: 666/69
|
![]() @2xup
@up w samej rzeczy-temat nazywa sie rl fotki,a nie ocen moja rl fote czy cos takiego.wypowiedzi neokidsów ponizej 14 roku zycia nie bede komentował. zamiast zasmiecac ten temat setkami nic nie wnoszacych postów wrzuccie lepiej swoja fote-podejrzewam ze wy nie zyczylibyscie sobie zgryzliwych/drwiacych komentarzy prawda? @donatan "I tym sposobem temat nadaje się do zamknięcia, bo pisze tu głównie dzieciarnia mijająca się z założeniem..." "I wydaje mi się, że dalsze zezwalanie na istnienie takich tematów, jest błędem." troche racji masz ale nie nie rób z siebie kogos komu "wydaje się",ani kogos kto tu bedzie na nas pioruny ciskał.takim podejsciem krzywdzisz osoby ktore fajnie sie bawia zamieszczając te foty,a Atimcia juz kilka stron wczesniej zadeklarowała sie ze bedzie tu zaglądać i utrzymywac porządek.i tak sie dzieje-mnóstwo postow zostalo juz usunietych ![]() ehh...zem sie nagadal...tylko co to da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Lokacja: Warszawa
Świat: pvp
|
![]() @Baby_Killer
wez wogole dobra opcja ![]() Tak To Goclaw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() No tak temat jest po to żeby dawać fotki, nie żeby zaśmiecać go postami typu "no fajna fotka" albo dziecinnymi np "Ale wiesniak hahahahhaa" . Ja przegladalem ten teamat kilka razy i musze przewijac te glupie posty, ktorych i tak nie czytalem aby zobaczyc wkoncu jakies zdjecie :/. ja nie mam zamairu komentowac nikogo, bo jeszcze nie ma osoby ktora bylaby idelana (jednemu sie podoba jednemu nie) a urodą natury nie obrazi... (czy jakos tak
![]() Btw.. Ja swojej foty nie daje bo nie mam, ale postow pisac tez nie bede tylko napisalem tego aby powiedziec co o tym sadze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Neodan - 24-08-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |