|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Bo ty tego nie rozumiesz. Zrobic samemu nie jest kewl, i sie nie można przed kolegami pochwalić ; <.
Kiedyś z kolegami bawiliśmy się imitacją tego. Wycinało sie kawałek ławki w szkole, papier ścierny, podkład na spód, i można było szkołe przegrindować, a czasem nawet poskakać ; p. A takie coś mnei nie rusza.
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
samemu zrobilem kilka rzeczy ale straszny shit ps. po twoim wieku widac ze jeszcze niedojrzales do rozmawiania z innymi albo jestes poprostu zazdrosny bo kiedys kupiles sobie taka deske do wyprobowania i nic ci sie nieudawalo to tera bedziesz innych co uprawiaja to hobby jechal i zniechecal do robienia tego tylko dlatego ze sam nieumiesz najlepiej juz nieodpowiadaj na mojego posta i wogole nieudzielaj sie w tym temacie Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 02-09-2007 o 01:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() nie mam fingerboarda ale mam handboarda. Większe i cala dłoń sie mieści. Jeszcze tego ustrojstwa nie rozgryzłem.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Ja jeździłem na fingerze Blinda kupiony w Croppie za 50 zł z 2 miesiące...nauczyłem się ollie ale właśnie ta olka na,fingerze pomogła mi zrobić ollie na normalnej desce w jeden dzień na 20 cm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
I tak od tematu. Jak coś piszesz, to uzywaj interpunkcji, bo ni chuyah nie idzie Cię zrozumieć. I będe udzielał się w tym temacie, i odpowiadał na Twoje posty.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Cytuj:
przykłady http://www.andegrand.pl/picture/sub/1/2/92976/ http://www.andegrand.pl/picture/sub/1/2/87516/ http://www.andegrand.pl/picture/sub/1/2/95030/ oczywiscie to moje skromne zdanie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rodzicow nienaciagam bo sam zarobilem przez wakacje te pieniadze ktore teraz wydaje mama kupila mi jedynie deske ktorej sam na 100% bym niezrobil xD pozatym nieklucmy sie juz o to przepraszam za wzniecenie klotni z darksvenem i innymi od teraz pismy tylko o fingerboardzie a nie o tym kto co by zrobil a kto woli kupic itd. Bluemaster@ Gdzie ty mieszkasz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak pozatym masz tam kumpli?Przyślij twoje gg na pw napisz mi na gg:5677906 @EDIT~!!!!!!!! Pierwsza decha,pierwsze życie,pierwsze triki ![]()
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 03-09-2007 o 12:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Bluemaster widze ze wkoncu kupiles deche
![]() kiedy zarzucisz jakis filmik z trikami? ps. twoja decha ma strasznie wysokie zawieszenie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() No, ja też sobie deske z ZooYorka kupiłem. ;] I teraz będę ostro pykać z Zelgadisem i kolegą. xD Idę jeździć... ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Idę jeździć @edit mój "tuningowany"FB ![]() Zauważcie iż ma taką specjalną że nakładam na palec (środkowy)i robie triczki ^^ @edit Znowu nie umiem ollie i kick flipa,może ktoś dać tekstem polskim jak to zrobić?i obrazki ^^ @edit 2 Może i nie uczciwy sposób ale ok:Bierzemy taśmę,cała technika polega że musimy dobrze trzymać wskazujący palec,sklejamy taśmą tak,abyśmy włożyli palec środkowy,wkładamy palec środkowy i robimy triki 2 sposób też chyba nie uczciwy: więc podtrzymujemy środkowy palec pod deską A więc ollie,nollie,imposible,kickflip zrobiony na 5+ ![]() P.S Wie ktoś jak się nazywa jak zrobię że deska podskoczy robiąc jak przy kick flipie? on robi tak jagby się obracała w powietrzu
DO WSZYSTKICH NIE FANÓW!!! REZYGNUJĘ Z FORUM I BĘDĘ TYLKO W JEDNYM TEMACIE PISAŁ!!! TO NIE ŻART!!! Ostatnio edytowany przez BlueMaster - 04-09-2007 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |