![]() |
#281 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() ja kiedys gralem na sahirze ale juz nie... haka mialem chociaz teraz bym gral... gralo sie strasznie ciezko, kiedy tylko powiedzialem yo do jakiegos drake to odrazu mialem hunty od lootara klockrena i innych chujkow. jakbym dostal teraz 20 levela na saphirze to bym gral ale tak to wole grac na titani...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() suprate, swietochlowitz gz \o/ mos wam w chu**j pomozeeeeee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Dzieki ziomal :*** Wiesz gdzie mam Twoja opinie ? Jak bys mogl wejsc i bys nie byl hunted bys lecial jak pies a i tak tam nie gram. Sayonara buraku
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() 100% popieram, jak można na 100+ lvlu robić pa i kazać płacić 30-35 lvlom? Żaal. Saphiro bądź wreszcie normalna -.-.
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
|
![]() Supra;;; to nic wam nie da juz;;; ale coz moze sie myle ;;;;;
;;;;; ; ; ; ; ; . |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamiętam jak Lootar(kungen) rozwalał innych w Carlin. Albo jak wracałem z Fibuli to mnie trapnęli i padłem. Ale i tak było fajnie. Może zagram znowu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Ja tam loguje sie dla ziomow i dla rozrywki ;p Jak mi sie nudzi. Wczoraj nawet wywiad z nok'ha zrobilem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zbanowany
|
![]() wywiad z poch'wa?
@sup jak bedziesz online poczytaj sobie co na gc nobz wypsuje ; x Ostatnio edytowany przez SzuyA - 04-09-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() BUHAUHAUAUHA
No coz sam sie o to prosil. Channel saved at Tue Sep 04 22:02:34 2007 21:51 Nobztrakt [185]: GIVE MINE 1kk NOW! 21:51 Sebarivel [101]: ehum, i said it once alredy... talk to Naug please, only he can give me that kind of order. 21:52 Nobztrakt [185]: i give you 1 min to parcel my money to my edron depot, or i will hunt you and your guild on askara ![]() 21:53 Sebarivel [101]: Ohh, you will? or some1 els will? 21:53 Nobztrakt [185]: Me and my friends ![]() 21:53 Sebarivel [101]: If you wish try so hard for stupid cash, fell free 21:54 Nobztrakt [185]: I will ;-) 21:54 Sebarivel [101]: My guild here and also in Askara will not feel any fear anyway 21:54 Nobztrakt [185]: you think? 21:54 Nobztrakt [185]: I hunt your guild here now 21:55 Sebarivel [101]: At askara you meant? 21:56 Nobztrakt [185]: Ataraxis & Order of the Black Rose 21:56 Sebarivel [101]: I do not see any reason to hunt ataraxis here, you can hunt me aswell 21:57 Nobztrakt [185]: ohh 21:57 Nobztrakt [185]: i will 21:57 Sebarivel [101]: It should be enought? 21:58 Sebarivel [101]: to hunt only me? as my guild is not guilty? 21:58 Nobztrakt [185]: you and your guild 21:58 Sebarivel [101]: If you wish to blame some1, blame me aswell 22:01 Sebarivel [101]: ahh so troublesome.... but well you will do as you wish:-) have fun anyway and if your friend wish to msg me, please let them do it asap i wish to know who is after me as i always thought hidden atack are unhounoreable Ostatnio edytowany przez Seba'rivel - 04-09-2007 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zbanowany
|
![]() @up
sraj na niego ;dd kozaka to on chyba zgrywa od dziecinstwa albo na rl za duzo osob go bije / bilo... takie zycie =d a grozic kazdy potrafi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mueheheh innymi slowami nie da sie tego skomentowac... Nobztrakt to wielki noob i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
Nie używaj słów, których nie rozumiesz, według mnie Nobztrakt jest najlepszym graczem na saphirze, i największy fun z gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojojojoojo ;;;; bot+bot=NObz, a pozatym widzialem jego rl zdjecie;; nie jestem tu od oceniania wygladu ludzi, ale moglby wziasc sie troche za siebie. I czy najlepszy gracz hum hum nie sadze, ale fun z gry moze ma najlepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ Iks.de
Nie oceniam jego gry w sensie nabijania lvl, mowie ze jest noobem, poniewaz taka postawe reprezentuje. I nie mow mi, ze nie rozumiem tego slowa bo ono doskonale obrazuje Nobztrakta, a jesli chialbys bronic go przed moja opinia to moge podac kilka przykladow, ktore sa dowodem na jego noobostwo zreszta ty o nich wiesz pewnie. A moim zdaniem SzuyA moze miec racje, bo to ze tepi on wiekszosc Polakow na tym serwie chyba swiadczy o kompleksach jakie ma kolo ;p poprostu w rl nie moze to tu sie wyzywa i tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() noobz bierze odwet na pl'ach w grze z zazdrosci bo zawsze chcial byc lysy, miec dres i byc 'napompowany' ;]]]]]]]]]]]]]]]
HE HE HE
![]() |
#299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
Newbie - nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie. Noob zaś to nowicjusz uciążliwy dla innych, odmawiający wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie (w grach zespołowych dołączający do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżający stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłujący uzyskać odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejący odpowiedzi z braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd). Jest to slangowa forma zapisu skrótu newbie do newb. Może jest uciążliwy dla innych, ale dla mnie nigdy nie będzie noobem. Co do jego "kompleksów" to wy ich nabieracie patrząc na wyczyny Nobza "bo dlaczego my tak nie możemy" i spróbujcie ocenić swoją grę, a nie wypominając innym złe zachowanie w stosunku dla Was lub waszych kumpli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zbanowany