|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Servów jest 58 a nie 85 naucz się czytać ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Słuchaj ja gram na serwerze non-PvP dlatego, że jestem pokojowo nastawiony na inne osoby i oczekuje tego samego od innych, a jeżeli ktoś mnie wkurza to wole ten konflikt rozwiązać słownie i z pokojowym nastawieniem. Nawet jak grałem na PvP (aldora) to jeżeli mnie ktoś wkurzał to słownie wszystko rozwiązywałem, a nie siłą. Dodam jeszcze że taki jest mój charakter i jeżeli ty lubisz PvP i lubisz okazywać wobec innych agresje to czyń to i nie krytykuj innych za to, że oni są noobami z powodu iż grają na non-PvP, bo każdy z nas jest inny.
|
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ kalmuk
Ja tam PK nie jestem (3 main charami każdy 40 lvl mam łącznie 1 unjust), ale fajnie jest czasem wydać kasę na coś innego niż hunty. Poza tym jest zdecydowanie luźniej i mniej noobów niż na no-pvp. Cytuj:
Cytuj:
Równie dobrze mogę powiedzieć, że dawno nie dodawali świata e-pvp albo premium. |
||
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silver Yakuza
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() @up
A tam Pier******e ![]() Nob to Nob ![]() A wiesz czego mówie ze No-Pvp to Shit! Mam kumpli i jest taka akcja... Wpadaja do nas jak gramy w piłke i pierwsze pytanie: "Ile razy padłeś...?" Moja odpowiedz: "Ku**a człowieku ja gram na Pvp i tu ded to normalka ![]() 2 Pytanie: "Gdzie Huncisz...?" Odpowiedz: "Ziomek ty masz przecie 60 lvl i Pacc, a ja raptem 41 miałem i nie miałem problemów z terenem do huntów..." TO SA NOOBy Z NO-PVP!! (Jak by na takim servie włączyli na 1 Dzien PVP to by tyle trupów leżało, że Gm by je sprzątał ![]() ------------------------------ Cytuj:
![]() Ograniczał mnie tylko internet(a raczej jego brak ![]() Najlepsze jest to ze byle jaki noob nie wyskoczy Ci z wierszykiem Ty **** jak Cie złapie z kumplami to masz **********xD Bo sie miało swoich kumpli ![]() I sie z nimi chodziło na Hunt'y Ostatnio edytowany przez Rothes - 06-09-2007 o 21:02. Powód: Double post |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Co to nob
![]() A wiesz, że wykrzyknik to nie znak zapytania? o.O Cytuj:
Łał. Wbiłeś cały milion expa!!111 Tylko w Tibii? No to zaj*biści kumple. Ja ze swoimi wolę wyjść na dwór/na miasto/gdzieś. Poza tym... nie dubluj.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 06-09-2007 o 20:44. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja osobiście głosował bym na coś w stylu wiecznego test serwera, dla wszystkich, na którym było by zecz jasna pvp-e, jednak przy śmierci nie tracił byś nic z realnej tibii.
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() A można dostać bana za zabijanie na pvp-enforced ?
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() Najlepsze są światy PvP.
Non-pvp jest dla ludzi, którzy mają stalowe nerwy. Enforced jest dla mnie już raczej servem dla ludzi którzy traktują tibie jako zwykłą nawalanke. Co do nowych rodzajów; niech zostanie tak jak jest.. a swiat typu; mniejsze ubytki w skilach i mlvl to juz prawdziwy nooblish |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() A jak dla mnie to najlepiej by było, gdyby, bylo coś dla rozrywki, poprostu for fun, gdzie się można pochwalić pvp, itd, może tak, że powstaje serwer na okres między upadami, i jest nie wiem exp x5. Może być tak że wchodzą tylko pacc, i po tych 6 miesiącach, pierwsza 10 ma tam jakiś medal w normalnym świecie i jakiś specyficzny addon. Do tego pomysłu zainspirowały mnie nie ots, jak większość zaraz by zaczęło gadać, tylko gry w stylu mmosg, np są szybkie plemiona, travian, itd, a tą nagrodę to sam wymyśliłem ;p
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie. .
@down: EJ SRY PLIS NIE BIJ!111
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 06-09-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Bardzo mądrą decyzja jest granie na non pvp w MMOrpg, rywalizujac z innymi graczmi
![]() Chyba w lvlu i w expie ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem powinni teraz dodać:
-3 serwery pvp-enforced -1 serwer non-pvp PvP nie powinni dawać bo i tak jest stanowczo za duzo ich w porownaniu z resztą. ![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Londyn
Imię: Jess Dran
Profesja: Elite Knight
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 82/75
Poziom mag.: 7
|
![]() only Pvp
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2007
Lokacja: Khazordoon :)
Imię: Bajazyd Knight
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 21
|
![]() Ja tam prawie nigdy nie grałem na światach PvP. Staram sie nie byc konfliktowym, nigdy nie lubowałem się w PK-owaniu.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moim zdaniem powini dodać serwer w stylu oldschool.Oczywiście pvp. Czasy tibi 7,5, ale z nowymi grafikami, brońmi, terenami starą siłą magów i obecna postaci niemagicznych. Z różdzkami ale bez visów i BEZ AIMBOTÓW (WSZYSTKICH)!
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Pvp - żal banda debili z h-lvlami bije tych którzy przebijają się przez lvle 60-70 i tłumaczą sie " On niema protektora " , " I dont have cash " itp itd ;] więc żal dla nich niedziwie sie że większość ludzi gra na n-pvp bo tam niema wojen i żaden pojeb cie nieubije za to że masz brzydki outfit , zbyt duży lvl , jesteś w złej gildii czy masz za dużo kaski ;]
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Czekać tylko, aż naprawią sorców dając im runy za połowę ceny w sklepach. Cytuj:
Po takiej operacji powinni zrobić na tym servie szybszą regeneracje many i brak SP (proszę bardzo, botujcie ![]() Pvp nie dodawać? Prawda. Jest ich sporo i do tego część opustoszała. Mogliby dodać no-pvp (którego nigdy nie lubiłem) albo jakiś nowy typ servera. |
||
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2007
Lokacja: sie biorą itemki?
Imię: Ufek Wojownik
Profesja: Rookstayer
Gildia: padła na Racie.
Świat: Harmonia
Poziom: 9,5
Skille: duże
|
![]() Dawno, dawno temu grałem na PVP enfo ale jak tylko wyszedłem ze świątyni to mnie zabijali i tak się uwzieli że jak miałem już zostać zrookowany to czekali aż nabije 2 lvl i znowu dedali.
![]() ![]() |
![]() |