|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
A więc wytanie to zadaje do raczej doświadczonych postaci.
Jak najlepiej zarobić 100+ ek z w miare dobrym eq i przeciętnymi skillami, nie interesują mnie raczej lootbagi bo chodzi o świat non-pvp a wiadomo jak tam ta sprawa wygląda. Niewiem czy mam niefart czy co ale w 90% mam straty lub lekki zysk, a przewijam się ostatnio przez wszystkie d-lair,deep fibule,necro,necro quest,vhell,quara hell, jedyne na czym idzie poexpić i zarobić to ice withe ale poprostu mi sie nudzą.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Świat: Danera
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
Na twoim lv rozwiązanie jest bardzo proste - bierzesz 2 rp, stawiasz im po 1 bp power boltów, bierzesz jakiegoś edka 60~70+ i stawiasz ~20 bp many, (może więcej, wszystko zależy od skilli i lv palków), i z taką ekipą wybierasz się na demcoki - nie wiem jak u ciebie, ale przy średnim farcie na tyle sprzętu leci zwykle coś wartego ~200k. Oczywiście korzystając z faktu, że ty za wszystko płacisz, zwijasz cały loot dla siebie.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Poprawka, paladyni sami kupuja sobie power bolty albo chociaz polowe i wtedy jest cacy
Wkoncu po 3k beda sciagac z tego demca na lebka ;p
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
Warlocki , double spawn hero(ten na quescie na dragon laske i v shielda lub tam gdzie time ring quest) , Hydry z 2 kumplami (40-100 lvl'e [ muszą koniecznie być 3 osoby żebys ty jako 3 wbijał sie w hydre dobrze) , Frost dragi ( z sioerem na 100% zero waste a bez to max 30% waste(ale nigdy raczej waste nie bedziesz mial bo rh czesto leci a to 30k u djina;p) chyba ze noob jestes i masz pvm = 0),
Ancient scaraby , Gs island , piraty i wiele innych wystarczy poszukac... . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytuj:
d lair jest dobrym miejscem tylko trzeba byc to tego przygotowany. a jak chcesz zarobic tylko kase to hydry... .w tej chwili nie wiem jak sytuacja wyglada po nowym update edit mam pytanie gdzie expiles przed tym 100lvl ?? bo ogolnie takie lvl nie miaja problemow z miejscem kazdy sobie cos znajdujeOstatnio edytowany przez OjciecChrzestny - 21-09-2007 o 21:14. |
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
Niby co innego jest w tym temacie? Taki sam jak cała reszta podobnych.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Po update sprawa wygląda tak że drop z dragów wiele mniejszy a jak już mówiłem of = lootbag a to odpada.
Wcześniej lałem dle,dragi,necro etc i zarabiałem, a od kilku lvli taki niefart że mam 100k w banku max
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Chicago
Imię: Monkra Monika
Świat: Pacera
Poziom: 109
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
jak dla mnie to to jest allegro ale to tylko taki szczegol...
zeby nie bylo offtopa... Robisz postmana, bierzesz pol bpeka parceli, idziesz na of, zbierasz halki+wop+gold i wysylasz sobie shit. Na jednym parcelu powinines minimum 8k zarobic na czysto...hunc tam z softami wtedy schodzi z 10 mfow na 1h, albo samymi mfami. Mailbox jest na polodnie od uwiezionego elfa... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiem gdzie jest mailbox. A softów niestety na mym servie nie znajde.
Jak narazie zresztą jest lepiej, demonki mi się poszczęściły i jest 600k w banku.
|
|