![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() World of Warcraft zaczyna się praktycznie od czasu kiedy nabijesz maksymalny lvl (aktualnie 70), znajdziesz raid guilda i zaczniesz chodzić na raidy
![]() Teoretycznie jednak gra zaczyna się wczesniej (twórcy mówią, że od 1 lvl-a, ale kłamią ![]() Właśnie wtedy możesz zaczynać chodzić na pierwszy dungeon. Na lvl-u 19 ( nie , jak twierdzą twórcy 11) zyskujesz możliwość brania udziału w Battlegroundach, a za zwycięstwo w nich otrzymywania medali i punktów honoru , za które kupujesz nagrody(właśćiwie to opłaca się na lvl-u maksymalnym bo wtedy możesz powalczyć o lepsze epickie nagrody). Teraz pytanie: Kiedy WoW się kończy?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Gram z tydzien i testuje sobie profesje bo kazda jest zajebista i wywazona (masakra) narazie mam 16 warloka gram nim bo pvp nim uwielbiam ![]() w koncu ta gra ma 10 gigabajtow długa musi byc xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
PVE zaczyna się na 70 lvlu to dwa ;->
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() pvp zaczyna sie na 19 jak grasz hunterem i przeciwko tobie sami twinkowie rogue =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() To prawda, przed wbiciem 70tki już szykowałem się na zmiane postaci. A tu co? Karazhan, Heroiki, farmienie coraz lepszych gearów, itd.
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ej czy wy głupi jesteście czy co? Można już od 10 nie 11 to jest tak oczywiste, że aż mi sie śmiać chce jak czytam te posty xD
|
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no nie wiem jak wy ale ja na 10 farmilem jakies 14-16 hunterkiem na wsg ale ci twinkowie to wk*rwiali. A na 16 to juz nawet od czasu do czasu uda mi sie twinka nawet zalatwic jak wezme go z zaskoczenia =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() ha, dzisiaj skończyłem grać w WoW'a
![]() może jak wyjdzie Wolk wrócę |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Założyłem nową postać troll mag. Mam co do tego pytanko wziąłem build x/10/51 http://www.wowhead.com/?talent=oZVMhZVVGIobxswqt
I ledwo co leje równe ze sobą lvl-e mobków. Mam 31 lvl i czy opłaca się zmienić na 10/47/3 gdyż ciężko mi się expi?? http://www.wowhead.com/?talent=Rf0VZxgMzfcIoeRt0h |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to zalezy bo 10/47/3 jest glownie do raidow zeby sie nie martwic o wlasna dupe a bic dps ale na pve tez raczej wytrzyma ja na 70lvl bilem crity po minimum 4.5k z fireballa. Zaraz ci podam fajny build
http://www.wowhead.com/?talent=of0Ab0bZZVVGcobxsbqt jest to typowy build frost pod pvp ale powinien dac rade na pve. No i to zalezy jaki typ expa wolisz bo jest jeszzce jeden ktory zapewni ci najszybszy exp przez wykonywanie q ale mozna dostac w dupe jak moby podejda. Tak na wszelki wypadek masz http://www.wowhead.com/?talent=oZEgGzf0cReRt btw ten twoj build x/10/51 jest do dupy moim zdaniem.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 07-10-2007 o 12:16. |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dostanie stuna to nie zdąży podejść i leży ale jak odeprze atak i podejdzie to ledwo hp mi zostaję przy włączonych wszystkich bufach.
Dzięki czyli zmienię na fire. Tylko żeby potem znowu nie musiał zmieniać ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tylko pamietaj sa rozne rodzaje tego builda pod fire i ten twoj raczej nie najleprzy przy okazji na pve wiec polecam ci tego
http://www.wowhead.com/?talent=of0VZxgMzfcIkeRt0h
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a moze ma gear szary ze sklepu ?? xD
CO do bladow rogue moze na bank i chyba warrior tez bo wkoncu to swordy. Jednak mnie to nie interesuje bo ja jestem na shadow step.
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Witam =]
Narazie Gram na "Trialu" Elfem łowczą i mi sie podoba =p wiec mam 2 pytania... 1.gdzie mógłbym dostać Pełną wersje [basic]??.... 2.Gdybym chciał [xD] to jak mógł bym kupic Abonament??...
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak teraz pelna wersja jest tansza i kosztuje 10funtow(czyli okolo 50zl) wiec nie kupuj na allegro tylko znajdz jakiegos znajomego co ci kupi w angli. Abonamet mozna sobie wypupic przez 3 sposoby. Preepaid koszt okolo 100zl i masz na 2 miesiace, Paypall placisz sam prosto do blizza nie podajesz nikomu hasel ani nic, Na allegro wtedy oni placa paypallem i musisz im podac haslo itd do konta wiec jest ryzyko no i wychozi drozej. Na allegro paypallem zazwyczaj placa tylko za 1 miech czyli 50~zl. Mozesz sobie wykupic na ile chcesz jednak ja polecam preepaidami jezeli nie masz paypalla wtedy co 2 miechy masz z glowy martwienie sie o pamietaniu zeby zaplacic i czy uzbierasz. Pamietaj placenie abonametu nie jest przymusowe i mozesz przestac kiedy tylko zechcesz.
![]() |
![]() |
#360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Up@@: Magiem najlepiej frostem ale głównie na raidach,instach bo jak masz fire na tym to masz w dupe padasz na 2 hity... arcane to straszne waste many ale hity nawet nawet @.@ fire najlepsze do dpsa... ale masz w chu** z silnym mobem @edit frost głównie też sie przydaje. Głównie do roz*******ania dużej ilosci mobów. połączenie Frost novy na 10 mobach + blink i blizzard z talentami władowanymi w niego. jak masz rested to na oucie możesz wyciągnąć 10k expa na raz ![]() @@edit2: jak ci pomogłem kliknij mi w link w podpisie ;]
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 10-10-2007 o 22:13. |
|
![]() |