|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Witajcie.Mam pytanie.Od ktorego lvla i zjakimi skilami mozna z zyskiem expic na dragach knightem??(niechodzi mi tu o jakis pojedynczy spawn lecz np.Dragon lair itp.Ze siedzi sie tylko na dragach)Z GORY DZIEKI!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Ja zacząłem expić od 45lv 80/80 i wychodziłem na plus. Kup dobre eq, używaj life ringów zamiast mf to będzie większy zysk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Pfff... Pewnie sterydy chce brać żeby szybciej nabić cyferkowy level (patrz "dobrze dobrana nazwa tematu"). Na przyszłość nie odmieniaj języka angielskiego na polski...
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
ja solowalem tak ale waste bylo 21uh wasted
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Od dwóch dni mam avengera i lvl 7x i zamiast life ringa używam sword ringa i i tak jest bardzo przyzwoicie ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Ok Wawy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elius Card
Gildia: Wariors of Chaos
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Zeby nie bylo waste to 45lvl+, skile 80/80 manasy, life ringi i ringi broni ktura walczysz np. sword ring.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Knight nie powinien brać dragów! Narkotyki zabijają!
Wkurzają mnie powoli tematy w stylu: Mam taki a taki lvl, takie skille i takie eq czy mogę iść na tego potwora? a także: z jakim lvlem, skilami i eq mogę chodzić na tego potwora? Od tego jest odpowiedni przyklejony! |
![]() |
![]() |