|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 41
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam!!! Chciałbym wam przedstawić mojego rycerza, a mianowicie Sebo of Fury. Niestety podróż z nim zaczniecie dopiero od 41 levela, powód-> jakiś czas temu przestałem grać w tibie a teraz znów zacząłem, kolega mnie namówił. Pierwsze ss-y będą chyba dopiero w środę, poprzednie mi sie wykasowały (komputer był w serwisie)... Skille jakie już mam to: 70 ze sworda i 68 z shiedingu. 5 magic to podstawa... Kasy mi troche brakuja, ale mam: Knight armor, Knight legs, Crusader helmet, Fur boots, Dragon slayera i kilka bp Uh-ów. Mam nadzieje na szybkie wzbogacenie się i kupno Dsm-u, Crown legsów, Royal helmeta, Boh-ów i Stell bootsów, razem bedzie mnie to kosztowac jakieś 175k z kilkoma bp Uh-ów... Jeśli macie dla mnie jakieś propozycje, np. co mógłbym huncić, jakie ss-y chcielibyście zobaczyć, co mógłbym kupić itp. jak najbardziej piszcie. Prosiłbym o rzetelne ocenianie moich ss-ów. Pozdro dla Tibia.pl i wszystkich Tibijczyków!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Skoro SSy będą w środe to po co zakładałeś bezsensu temat? Żal ;]
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Lubin
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 41
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Pwioedzcie mi: Drag hunt? Gs hunt? Elf fortrest raid? Kazzo raid? Ghost land raid? Mino hunt? Z czego najbardziej chcecie ss-y??? Nie komentujcie tego, że teraz nie ma zdjęć bo powiedziałem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() POI hunt, Ghazbaran, Morgaroth, Kharos hunt, Calassa hunt, 3 Arena, Annihilator, Hellheim (...)
|
![]() |
![]() |