|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#941 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Sorki ale może ktoś z Was kto grał na test serverze orientuje się czy będzie można sprzedawać przedmioty takie jak dsm/golden armor w sklepie, jak tak to po jakich cenach i gdzie?? Jakby ktoś mógł wypisać najważniejsze przedmioty z tymi wymienionymi będe wdzięczny
![]() Z góry dzięki |
![]() |
|
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@bemo jakos nie widze ,ze czytale smoje posty poniewaz narzekalem o te life potiony drogie jak i mana potiony. Ja nie mam 12 lat by wyzywac odrazu za jakas zmiane w dodatku w grze i jeszcze nie zostala ona wprowadzona ![]()
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ładny masz dopisek ale ty bocie expisz caly czas na elfach to sie dziwisz ze 60-80K na godzine hahaha
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
#945 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Hmm... wyzwiska wyzwiska...
Ponowie pytanie: "Sorki ale może ktoś z Was kto grał na test serverze orientuje się czy będzie można sprzedawać przedmioty takie jak dsm/golden armor w sklepie, jak tak to po jakich cenach i gdzie?? Jakby ktoś mógł wypisać najważniejsze przedmioty z tymi wymienionymi będe wdzięczny Z góry dzięki" Zamiast tych kłutki porozmawiajmy o uptade i o tym co nas czeka |
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() Narazie testujemy nowe czary i bronie. Tereny i inne bajery nie zostały jeszcze dodane Trudno to zauważyć? ;/
Czy jakiś tutor-druid może wkleić tu swego spellbooka? |
![]() |
![]() |
#947 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Cytuj:
znajdz bledy zydzie glupi nie znasz sie na tibii a dane twojego chara pod avatarem swiadcza jakim idiota jestes, moze powiesz panie "fajny" jaki w tibii najwiekszy lvl miales? z 4? Cytuj:
a moze poprostu ni wiesz co to porownanie glupiec sobie przeczytal i nawet istoty porownaia nie rozumie widzisz glupcze roznice midzy "hit za 40 to miss" a "hit za 40 jest wlasciwie tak jak miss" bo jezeli ni rozumiesz to chce ci uswiadomic ze chodzi o to ze hit za 40 jest gowno warty ale ty jak expisz na rotach to moze i taki hit byc dobry a Miss to ni tylko chmurka ale i spark noobachu i kto tu sie nie zna? Cytuj:
i powiedzialem? masz 85% prosze bardzo nakrec hunt jakis chociaz te 15 min i pokaz swoje 85% albo podaj ip otsa na ktorym grasz Cytuj:
a ja demca sciagam na 3 hity z small saphire za ile kupiles chara? Ostatnio edytowany przez Amyks - 18-11-2007 o 23:33. |
||||
![]() |
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Amyks i reszta dresów Ale wy jesteście niemili! |
|
![]() |
![]() |
#949 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
PS: tylko w tibii paladyn jest to postać z kuszą i łukiem w innych grach jest to lekka odmiana rycerza. co do tematu : to włócznie mają mieć zasięg 3 czy 4 sqm oraz jaki zasięg mają mieć t stars
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 18-11-2007 o 23:32. |
|
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: tam >>
Imię: Sonic de'tag
Świat: Unitera
Poziom: 52
|
![]() No to wreszcie po Up'ie sprzedam moje 2 bp boltów których żaden pall nie chciał kupić bo nawalał z RS.
|
![]() |
![]() |
#951 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
po 2. craban mówil ze w poniedzialek zamyka testa i odpala test z terenami, ten test obecny jest do testowania balansacji. bye
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
Jak dla mnie zmiany z kazdym nowym update'm sa zbyt duze. Questy, potwory, tereny sa bardzo dobre, ale balansacja profesji to kompletna porazka, gdyz z kazda aktualizacja powstaje jakby inna gra... Kiedy zaczelem grac w tibie (7.5/7.6) byla grywalnosc i prostota, a teraz najwyzej prosto to sie expa zdobywa a grywalnosc to maniacy grajacy 10h+ na dobe... Osobiscie zostane przy swoim pallku bo najbardziej lubie ta profesje i zycze CIPsoftowi zmian NA LEPSZE dla wszystkich. Ostatnio edytowany przez st1L - 18-11-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#953 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Piotrków Tryb.
Imię: Royal zax
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 61
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() Mi to zwisa czy tkną royale czy nie, jak cos kupię kilka bp-ów kamieni co jak sądzę po upie tanioszka będzie bo all nuubki na sorce i druidów przeniesie się xD
100 skil (może wiencej) do maja wpadnie hehe ![]() UP ROX pod względem grafik xd Trochę przesadzajom z uhami ale cóż to tylko gra pozdro all |
![]() |
![]() |
#954 |
Guest
|
![]() Wy jestescie Inni xD
Zrozumcie ze to jest TEST SERVER. Cena potionow,sila czarow i wszystko inne co jest na test serverze moze uledz zmianie... wkoncu to TEST Server... xD |
![]() |
#955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() @Amyks
idioto naucz sie czytac ... a moze poprostu ni wiesz co to porownanie glupiec sobie przeczytal i nawet istoty porownaia nie rozumie widzisz glupcze roznice midzy "hit za 40 to miss" a "hit za 40 jest wlasciwie tak jak miss" bo jezeli ni rozumiesz to chce ci uswiadomic ze chodzi o to ze hit za 40 jest gowno warty ale ty jak expisz na rotach to moze i taki hit byc dobry a Miss to ni tylko chmurka ale i spark noobachu i kto tu sie nie zna? czy ja cos wsponialem czy spark jest missem czy nie ? zawsze porownujesz do rotow ? rozumiem o co Ci chodzi ze hit 40 to nic ale w tym przypadku uzywaj "slaby hit " " koszmarny " a nie miss co jest okresleniem czegos innego. Pewnie grasz w tibie od 8.0 i kozaczysz swoim pro evul palem . Czemu akurat grasz palem jak jest najlpeszy ? a nie w wczesniejszych tibiach ? Ja gralem palem w 7.6 jednak z powodu neta nie moge nim grac wiec gram knightem . Nie nazywaj mnie noobem bo pewnie nie wiesz co to jest.
#956 |
Guest
|
![]() Newbie - nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie.
W niektórych kręgach, słowo NOOB, używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączający do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżający stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłujący uzyskać szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejący odpowiedzi z braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak). |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Tak więc mam jedno pytanko... Każdy narzeka na Knighta a mimo wszystko Knight też zyskał... Bo jeżeli to prawda że bronie można "zarazić" żywiołami, to znaczy że np Knight będzie bił mocniej Dragi z lodowej broni niż np ze zwykłej, prawda?
|
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
|
![]() Oczywiscie ^^
Nowe czary tez dostanie ^^ A pisalo cos o potworach ktore sa slabe na Śmierc ?xD Beda w ogole takie ? ![]() |
![]() |
#960 |
Guest
|
![]() Ekhm...
Czemu nikt nie daje screenow z Palkami i Knightami ? Napewno duzo osob che zobaczyc ich czary i nowe bronie =D Nowe Axe?... Na niektorych linkach w tym ten nowy AXE Pisze File not Found... Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 19-11-2007 o 00:23. |