![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Świat: Selena 4ever
|
![]() No to tak xD!
Jest wpółdo 4 w nocy jestem juz zmeczony delektuje sie rozmowa z ziomkiem z ... Venezueli xD! Dobry poczatek nie? ![]() Piszemy juz od 3h na Game-Chat. Powoli chat opustoszeje normalni ludzie ida spac Zapaleni tibijczycy zaczynaja expic ... Nagle bum ... myśle sobie cos nietak -.-" Rookstlayer !! tak o tego osobnika mi chodzi -.-" 03:07 Rookstlayer [34]: Ill report u Kilka sekund później ... 03:07 Rookstlayer [34]: Hello. 03:08 Rookstlayer [34]: Ktoi - u re? 03:08 Rookstlayer [34]: Koti* xD! Myśle moze byc smiesznie wiec odezwałem sie do osobnika na PRIV ![]() 03:14 Marylin Hill [8]: lol 03:15 Marylin Hill [8]: ,.i., 03:15 Rookstlayer [34]: Ech... koles, przestaniesz? 03:16 Marylin Hill [8]: nie 03:16 Marylin Hill [8]: bo mnie w*****asz 03:16 Marylin Hill [8]: ;/ 03:16 Rookstlayer [34]: Chcesz pokazac jaki jestes fajny 03:16 Rookstlayer [34]: Ale nie lam zasad, k? 03:16 Marylin Hill [8]: omg 03:16 Marylin Hill [8]: zasad 03:16 Rookstlayer [34]: Tak, zasad 03:16 Marylin Hill [8]: chce poghadac z kolesiem to sie niew*******aj 03:17 Marylin Hill [8]: tak samo jak kiedys na Help Channel 03:17 Rookstlayer [34]: Chcesz pogadac - nie mam nic przeciwko 03:17 Rookstlayer [34]: Ale musisz na game-chacie? 03:17 Marylin Hill [8]: jakis kolo nieznal angielskiego a ty odrazu wrzucarz na niego 03:17 Marylin Hill [8]: to kto ma mu pomuc jak niezna jezyyka?-.- 03:18 Marylin Hill [8]: gadam na game czacie juz ze 3 godziny 03:18 Rookstlayer [34]: Nie, mowie, zeby rozmawial na innym kanale 03:18 Marylin Hill [8]: i jakos nikomu to nieprzeszkadza 03:18 Marylin Hill [8]: no wlasnie 03:18 Marylin Hill [8]: po to jest help 03:18 Rookstlayer [34]: Pamietaj, ze nie jestes sam 03:18 Marylin Hill [8]: zeby tam pomagac nie? 03:18 Rookstlayer [34]: Help jest po to, zeby pomagac w grze 03:18 Marylin Hill [8]: no dokladnie 03:18 Rookstlayer [34]: Gadaj na game chacie, ile chcezs 03:18 Rookstlayer [34]: Tylko nie o relnym zyciu 03:18 Marylin Hill [8]: a jak ktos niezna angielskiego to gdzie uzyaka pomocy? 03:19 Rookstlayer [34]: Bo nie jestes sam, a innych to pierdoli kto jest Twoimprezedentem 03:19 Rookstlayer [34]: Na priv 03:19 Marylin Hill [8]: omg 03:19 Marylin Hill [8]: gadam na game chat 03:19 Marylin Hill [8]: a ze rtozmowa doszla do prezydenta 03:19 Marylin Hill [8]: to mam zmieniac specjalnie kanal? 03:19 Rookstlayer [34]: A moze temat? 03:20 Marylin Hill [8]: jaki temat? 03:20 Rookstlayer [34]: Zmien teamt 03:20 Marylin Hill [8]: lol 03:21 Marylin Hill [8]: specjalnie mam zmieniac temat rzmowy bo zasady niepozwalaja gadac o prezydencie na game chat? 03:22 Marylin Hill [8]: wyluzuj sie stary i nietrzymaj sie tak zasad bo to sie nudne staje 03:23 Marylin Hill [8]: co widze to Twoje 2 zdanie to report him report him 03:23 Marylin Hill [8]: -.- 03:23 Marylin Hill [8]: jestes komfiorem a ja nienawidze takich ludzi -.-" Tak mnie w*****ł ze masakra Zasady zasadami ale ... zal Pamietajcie! zeby porozmawiac o prezydencie uzywajcie RL-Chatl albo Priv ! Musiałem to tu umieścic xD Wszyscy wiecie ze kcham to forum :*:* Czego dawno niebylo ? ![]() Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() wyp erdlaj pierd olony noobie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu krzyczysz? Grozisz mi ;>
xD! Moja ospowiedz brzmi NIE!! Jednak zostane :* ~~ F.I.R.M.A ~~
![]() ![]() Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() @up: Weź się zważ :|
22:09 Pezet Knight [68]: a wiesz co mi dzis polecialo 22:09 Druid Kusy [25]: nom? 22:09 Pezet Knight [68]: tusk shield 22:09 Druid Kusy [25]: nice xd 22:09 Pezet Knight [68]: no 22:10 Pezet Knight [68]: z kaczynskiego poleciala |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() to prowokacja
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() Cytuj:
owned xD ale myslę, ze pasjans, to jest cos zainteligentnego dla niego :\ Btw 4adrian Powiesz, ile masz lat? xD
12:41 The Oracle: Galai Xenarak, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY? 12:41 Galai Xenarak [8]: pl |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Blondynka
|
![]() Akurat tutaj ma racje st (tak mi sie zdaje, ze ten 34 lvl jest nim), gdyz... Nie mozna pisac po polsku na kanalach publicznych... W sumie ostrzegl a mogl od razu zraportowac... I game chat jest od gadania o grze ;P.
Na przyszlosc polecam priv albo private chat.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Keinen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wstydze się podać
|
![]() Cytuj:
JEBUDU! .
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na kanale publicznym rozmawiałem po angielsku -.-" z kolega z Venezueli xD (ciekawe jakbysmy sie po polsku dogadali ;/ bariera jezyowa jest ciezka ![]() A kolesiowi Rook~ cos tam chodzilo o to ze przy rozmowie weszlismy na zakazany temat dla tego kanału ! Rozmowa doszla do prezydenta bylo kolo 4 w nocy wiec nikogo tam niebylo. Nikomu nieprzeszkadzala ta rozmowa do czasu xD! A niestety ten 34 lvl niejest mój xD JESLI CHODZI O MóJ WIEK ~~!~~!~~ DJINN MA 18 LAT Xd! ~~!~~!~~ ![]() Co to za ziomek oO moze ma ze 13 lat xd Niemiałem na stanie innej foty ale zobaczycie jaki Djinn jest fajny ![]()
![]() ![]() Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach ![]() Ostatnio edytowany przez 4drian - 03-12-2007 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Teletubisie to nic zlego ;o
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze i masz te 18 lat, ale zachowujesz sie jak 18latek z dałnem
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
F.I.R.M.A ![]() Lubie Xyriele, to forum i zamieszanie xD hAHaHSaHSSHa Was kiedys niebędzie Djinn zostanie forever ![]()
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() musze Cie rozczarowac, zamieszania nie robisz w ogole natomiast robisz z siebie posmiewisko. Tyle ode mnie, wracam do pasjansa
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Forever in my heart.. yaya
Sluchaj mam dla ciebie propozycje... Widze, ze ty tak chcesz zakrecic bajere z Karolinką, ale jakos ci nie wychodzi, wiec.... zalatwie ci jej numer gg, a ty w zamian opuscisz te forum, ok? ![]()
12:41 The Oracle: Galai Xenarak, ARE YOU PREPARED TO FACE YOUR DESTINY? 12:41 Galai Xenarak [8]: pl |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak bym mial potrzebe rozmowy z Karolina na gg to sam bym jej sie spytał o numer. ![]() Do takich spraw niepotrzebuje przyzwoitek ![]()
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To byla aluzja, do tego, abys stad wyszedl raz na zawsze :|
![]() |