![]() |
#1641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 112
|
![]() Xoo Stanex
Dec 07 2007, 00:15:39 CET Killed at Level 104 by Mago Proz and by Warion Linanus Dec 07 2007, 00:25:06 CET Killed at Level 106 by Tsai'Juliana and by Drings Ostatnio edytowany przez PaTrYkOlEK - 07-12-2007 o 01:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
2) Linanus nie jest z nami dziwie się że Latuz wam pozwolił 3) Czemu piszecie na tym forum fragi które wy zrobiliście tylko? xDD i zawsze ta sama osoba która najwięcej robi w Ovenach ^.^ Rozumiem napisał by ten post Bolter albo Sorcererr ...^.^ Ale bawią mnie takie rzeczy jak pisze do mnie PAtrykol lub Pegon ^.^ takie pioneczki xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I przestańcie do huja pierdolić że więcej od nas lvli nabiliście skoro na minusie jesteście cały czas a my jak sie nie myle 130~ na + ![]()
![]() |
![]() |
#1644 |
Użytkownik Forum
|
![]() O widze że Vilum ostatnio sporo razy setke odrabiasz
![]() ![]() Pozdro TGK P.S Master Vilum Użytkownik forum Data dołączenia: 29 08 2004 Wiek: 18 Imię: Master Vilum Profesja: Master Sorcerer Gildia: Kazadum Świat: Titania Poziom: 103 <-- ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 07-12-2007 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Pogon
Stan: Usunięty
Imię: Halumi <3
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 134
Skille: 98/95
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() btw. w vitality jestes dlatego ze potrzebuja ludzi, a tak to by na ciebie srali i na twoje pvp, xoo nawet nie wie ze takie cos jak Master Vilum istnieje ![]() Ostatnio edytowany przez niewiemocb - 07-12-2007 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skonczcie perdolic skończyłem i przybyłem z cieżkiego dnia bycia Rl lifem zamiast siedzenia przy kompie, sprawy typu wyjscie z dziewczyną do kina bardziej meczą niż 3 godzinny Hunt ahha "nie no Joke"
Jurto po słuchawki bo stare rozjebalem XD Mastah nie dość, że przypegował Lv to i widze pogra przez najbliższy miesiąc bardzo intensywnie chyba ,że to tylko tydzien.To ładnie pgował Sharujac Account Podziwiać tylko ,spisali sie chłopaki lepiej niż Zigi shaushuausas Obstawiam ze sharowali : Martinesz i Callastus XD
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 08-12-2007 o 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albi niepytaj ale to my Cheatujemy my Sharujemy i My Selujemy Konta wiec niepytaj :<
Mastah Dadi Banished: until Jan 06 2008, 18:07:08 CET because of account sharing
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Poziom: 61
|
![]() Deeste - Dec 08 2007, 21:46:50 CET Killed at Level 79 by Haxezod
and by Ralke Vedoor - Dec 08 2007, 15:58:05 CET Killed at Level 141 by Marrion and by Toshibo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Deeste, czy ktos sie przejmuje waszymi fragami w innej wojnie/random pkingu? ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Użytkownik Forum
|
![]() teoretycznie sąw naszej wojnie ale statsy powinnybyćoddzielne jako to oni z własnej woli wypowiedzieli kolejna wojne vs Vitality ale mi to akurat zwisa xD
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
|
![]() HHAHAHA
JAk tam pvp Leora i Tafoka 40 msa niemogli zajebac na spam ue ale Cioty saushuasa
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Yong steven
Profesja: Royal Paladin
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cos za cicho...
Gz annihi Xoo i spółka!
![]() |
#1659 |
Użytkownik Forum
|
![]() 02:20 Fakro [122]: jak jestes taki kozak
02:20 Fakro [122]: =d .... Cos tam bo zamknełem okno 02:22 Ancient Bolter [138]:Jak jestes taki kozak to choc do svar dywan i mnei uderz 02:22 Fakro [122]: svar dywan jest dla meneli 02:22 Fakro [122]: tylko w ankh królowie zyja 02:22 Fakro [122]: to siedz tam w tym smietniku 02:22 Ancient Bolter [138]: tak bo wankr masz wylogowanych 20 ludzi ? 02:22 Ancient Bolter [138]: i magebombe taki wlasnie z ciebie kozak 02:23 Ancient Bolter [138]: wybralem neutralne miejsce tam gdzie sie aktualnie znajdowalem i sie obsrales 02:23 Ancient Bolter [138]: wiec przestan pierdolic 02:24 Fakro [122]: nie widzialem jeszcze wiekszego retarda 02:24 Fakro [122]: od ciebie 02:24 Ancient Bolter [138]: wytlumacz mislowo retard i urwal sie kontak Fakro szukal w slowniku ale nie znalazl :<
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
|
![]() Eh, openów nie ma, to pozostało wyzywanie? Nuuuudy xDDD