|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() ![]() @down posiadam wiedze na tutora i nie jest mi wstyd ze nie szerze zachowan godnych tej pozycji, szczerze y3b13 mnie to ![]() Ostatnio edytowany przez wolfram - 31-12-2007 o 04:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3102 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
LOL ja bym nie dal takiego zdjecia omg ![]() edit: znow random pk? ;s
Konopia Alkohol Mikrofon Sex Ostatnio edytowany przez Psycho-Tata - 31-12-2007 o 04:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marudzicie, że PA itd... za czasów Visi0n też tak marudziliście, a teraz twierdzicie, ze było wtedy sprawiedliwie (mówie tutaj ogólnie). Czy ktoś może powiedzieć, że ja go PAowałem? Ogólniacie, że cała triada robi PA, ale to konkretne osoby robią ewentualne PA a nie całe gildie.
![]() |
#3104 |
Użytkownik Forum
|
![]() nikt nie powie ze go paowales bo sie boisz pz zrobic na noobie
![]() |
#3105 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Grimp/Kerston
Po 1 to mi wisisz 100k za przegrany zaklad i nie wymiguj sie bo wiesz co mowiles! Teraz to co mialem do napisania ze strony Vision. Andi caly czas powtarza ze jesli komus sie nie podoba to moze wyjsc, wiec ci co chcieli wyjsc to juz wyszli, niektorzy wyszli ale wrocili nawet. Wcale tez zadnego lepszego traktowania nie doswiadczylem ;o a co do tych "prawdziwych powodow" to zabardzo o tym nic nie wiem bo mnie nie bylo na poczatku tej nowej wojny ale z tego co slyszalem to wlasnie ty zalozyles nowego venta i kombinowales na boku ;o No ale ciekawe jakie sa te "prawdziwe powody", nie wracaj tylko do zmarlej dziewczyny Yanka i o tym ze se podcial zyly ![]()
![]() |
#3106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() co do PA calej triady bylbym wdzieczny za przyklad Pa z mojej strony badz kogo kolwiek z Sunblade?
![]() Co do Raela nie ma juz konta na vencie i miec nie bedzie dopoki nie skonczy z kozaczeniem i nie zaplaci za stare grzechy Ostatnio edytowany przez Smerfu - 31-12-2007 o 07:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo mojej
![]() |
#3108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() tak jak wczesniej wspomnialem
![]() na Temat Smerfa fragment MOTD JAK ZOBACZE ZE KTOS ZALOZYL Raaell Nabu KONTO NA VENCIE BEDZIE TO OSTATNIA RZECZ KTORA ZROBIL JAKO ADMIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Przed Kompem
Stan: Początkujący
Imię: Lady Toffina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vision
Poziom: 103
Skille: 20/27
Poziom mag.: 69
|
![]() Jezeli chcecie starej furory to Zwidek i Imargam musza powrocic do Duskiness. Czlonkowie ^Triady^ (wg mnie to teraz 7up powinno sie nazywac) polowicznie do Duskiness, Sunblade i Death Rose.
![]() |
#3110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Nie przepadam
Stan: Usunięty
Gildia: Warszawa
Świat: Urszula
Poziom: :)
|
![]() Cytuj:
Dla wszystkich lekcja polskiego: Nie ma dużej litery jest tylko WIELKA. Dziękuje za uwagę; ]
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Oj Kerston,
Cos musialo byc skoro nagle 3/4 vision odeszlo ... i to napewno nie byl powod ze Andi Yenxa bil , to byl tylko Pretekst , zeby odejsc ![]() ![]()
![]() |
#3112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy ktoś zauważył ale jest nowa [GUILD]Vision Reaktywacja[/GUILD]
![]() |
#3114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() a i kerzton co to twojej duzej litery to mozesz mi wylizac
![]() |
#3115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Debica
Imię: Noilleth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
|
![]() Rodzice nie nauczyli szacunku. BEZ ODBIORU. btw. Ima i Andi beda expic w sylwester tak jak ostatnio? :d Glosujemy : 1 - Tak 2 - Nie ![]()
![]() |
#3116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taki imprezowicz jesteś, a jestem w 90% pewien, że będziesz siedział z babcią, która cię pilnuje, przed TV, albo przed komputerem, na noob charze, żeby koledzy nie zauważyli, że jesteś online... ;S Niech expią chłopaki i GL im -.- GOD BLESS AMERICA!
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! Ostatnio edytowany przez Nao123 - 31-12-2007 o 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]() Jak myslicie czy Noilleth grzeje miecza monitorem ? (wole łagodniejsza wersje)
Glosujemy : 1 - Tak 2 - Nie Przestancie sie patrzec na rl life... Kazdy robi co chce. Chca expic nikt im nie zabroni... Ostatnio edytowany przez strom - 31-12-2007 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
|
![]() Cytuj:
n/c
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do głosowania 1 ![]()
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() Naprawde nic wam do tego ile kto gra to ich zycie chca niech graja
nawet 24h/7 i przestancie pipsac te glupie posty ze ci siedzieli o 2 w nocy i nie maja rl