Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2008, 22:57   #6941
Psycha
Użytkownik Forum

Psycha's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ

Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
Domyślny

@@ all co se w rl groza

zapraszam nah poznan

kazdy cfany moze przyjsc/przyjechac xD

koksy sie mieza xD

ok
jestes koksik ale czy rownie dobrze jestescie rozciagnieci zwinni i szybcy?
o.O

tak na serio teraz

cisniecie se po rl
rl w tibii sie nie liczy...

kto sie zwykle chwali ze jest koks w rl to tak na prawde jest pizda...
bez urazy dla prawdziwych koksow xD

moze znowu tydzien rl fot? xD

dowiemy sie kto koks
kto kastah
kto ma epe w lapie
mastah?
o.O xDDD
a ja se przynajmniej obcykam czy tylko ja taki zjebek xD

co do all klotni
sie kloccie...
robta co chceta
spotkajcie sie w rl przy piwie i wsio ryba ladnie cyk pyk
macie sprawe wyjasniona przy piwie kazdy sie kocha
lub w gdy to nie pomoze to przy zielonym napewno pomoze xDDD

a jesli juz nic nie pomoze
zapraszam do manieczek
tam only big family

nie zebym komus cisnol albo cos... kazdy wyraza swoja opinie? to macie i moja

@DOWN SOLA

NIC DODAC NIC UJAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wasz psychoZJEB xDDD
eloOo
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic
18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem
18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt
18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade
18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie

21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie
21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi
21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron
21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes
21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD

Ostatnio edytowany przez Psycha - 09-01-2008 o 23:03.
Psycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2008, 22:58   #6942
Sola
Użytkownik Forum

Sola's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A

Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Black-Jack

nie wiem czemu na siłe chcesz rora "zgładzić" pare postow nie zmienia jego respektu nad ktorym pracowal ze 2~ lata
wiec se daruj
Hu mnie to ze jest rudy maly hudy ? większość czytających twoje posty zna typa z tibi nie z rl wiec szukaj lepiej argumentow z gry na niego, tu sie charakter liczy nie wygląd

lols
bye

http://pl.youtube.com/watch?v=vIixyslut80 << Anni by koksy xd
Sola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:05   #6943
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

no wkoncu ktos cos mu napisal pozytywnego bo chyba sie podlamal troszke pisalem o tibi o luakszu jego rl z ktorym mnie poznal gralem z nim sharowalem o tym pisalem zaczal go bronic nie wiem po co i pisac nieprawde wie ze zna more ppl bo on z kazdym gadal ja zlewalem takie dzieci jak wy bo naprawde gra sie jaracie jak malo kto wyskoczyl na mnie ja na niego sprawa prosta respekt stracil ju zawno po co pisal do ludzi ze jest koks jak nie jest po co straszy ludzi rl ze im najebe jak nic nie zrobi niech napisze bajke o rudym z komputera i zalozy pingle ala hary poter i gitara ja na sile sie nie czepiam pomoglem komus wyjsc na ludzi stracilem rok pracy i 600 k + po czy m typ sie wypiol na mnie musioalem o tm napisac zeby ci ktorzy sznaowali mnie o tym uslyszeli a nie zeby on spijal smietanke z mojej pracy roro ze jeg rl wstawil sie normalne ale przegiol i zaczal sciemy jebac wiec pokazalem jak bylo a pisze chujowo bona zjebanym laptopie jutro kompa bede miec to sie poprawie obiecuje

co do rl foty jutro pojutrze pokaze moja i rora nie ma problemu i gralem tu od poczatku z rorem all time wiem wiecej niz wy mozecie sobie wyobrazic frajerstwo wyszlo i je pokazalem proste

Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 23:07.
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:07   #6944
struspendziwiatr18
Użytkownik Forum

struspendziwiatr18's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul

Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
Domyślny

roro jack i reszta... nie mozecie na pm pogadac tylko tu mi obsrywac forum ? dzial zdjecia a nie wydarzenia z danery....
spamerzy w ch
stary 09-01-2008, 23:10   #6945
Naitfle
Użytkownik forum

Naitfle's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Imię: Naitfle
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: xy/xz
Poziom mag.: 6
Domyślny

@up
Nie, nie możemy misiu:*:* xD

ss:

p.s macie szczęście, że my już tu nie gramy, bo jakbyśmy grali to połowa z tych, którzy dzisiaj mają 100+ by nie wyszła do teraz z rooka xD (taki dżołk ala The unforgiven xD)

Bastek~

Ostatnio edytowany przez Naitfle - 09-01-2008 o 23:15.
Naitfle jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:10   #6946
danera63
Użytkownik forum

Domyślny Co do Zbyszka

Dzieki ze tak postapiles ze zrobiles deleted postaci.Teraz moja kolej.Najezdzasz na wszystkich.Teraz ja zaczne.
Po 1.
Roro mial miec przez sobote niedziele prace nie w wawie ale w Sieradzu i bylo placone po 1 zl za naklejke najklejona na sprzecie ale kierwonictwo wzielo swoich ludzi a ja nwet nikogo nie moglem dolaczyc.
Po 2.
Zadnej kasy w real nie bylem Tobie winien.Kupilem od Ciebie postac niby milay byc C legi a okazalo sie ze byly pusta bez spodni ale to szczegol.
Po 3
Kto napisal mi na gg zebym sharowal z Toba Zbyszka na co ja sie nie zgodzilem.To potem Ty na gg za 4 dni napisales ze masz mnie w dupie i jedynie tolerowales mnie tylko dlatego ze selalem Twoje postacie innym graczom za real kase.Dodales ze zrobisz wszystko zeby Zbyszka mi zrobili deleted.
Po 4
Ratowalem Tobie dupe jak od kogos wzioles kase za pacc w tibi i nie mogles doladowac to ja to robilem.Poprostu jestes plytki i nie bede sie znizal do Twojego pokroju.Napisalem Tylko dlatego ze mam dosyc najezdzania Przez Ciebie na wszystkich i na mnie.Wiecej nie bede sie odzywal.Zrobiles co zrobiles to tylko gra ale nie sadzilem ze jestes takim smieciem i ze posuwasz sie do nie czystych zagran.Zycze ci Milego 2008 roku.Zycie jest za krotkie zebysmy mieli wrogow.
danera63 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:11   #6947
wiggettt
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Black-Jack Pokaż post
zlewalem takie dzieci jak wy bo naprawde gra sie jaracie jak malo kto
Ty człowieku puknij się w łeb, 'zlewasz' nas? my się jaramy grą jak mało kto? To chyba Ty masz jakieś problemy bo wchodzisz na to forum i spamujesz je jakimiś swoimi historyjkami z kosmosu, srasz o straconym roku, to właśnie chyba Ty jesteś najarany na tą grę, a że coś w niej straciłeś to nie potrafisz się podnieść, no cóż DOLINKA:<:< żal
wiggettt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:15   #6948
Mad_Iris
Użytkownik Forum

Mad_Iris's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2007

Gildia: Prison Break
Świat: Danera
Poziom: 70+
Domyślny

@black-jack
lol w h*j nie wiem czy komus sie chce to czytac ....koluniu jebiesz gl*upoty czy rudy czy bladyn kogo to here obchodzi ? grasz w tibie czy chlopaka szukasz.....wziales sie h*j wie z kad i jedziesz po typeczku jak z*jebany ..wrzuc ss bedziesz kozak..nie wiem co chcesz udowodnic ale znajac zycie Ci sie nie uda pzdr600
je*banie sranie o lizaniu dupy ....huehue widze ze kompleksy tu ludzie maja na mase ...jeszcze sie ludzie nie nauczyli ze w to graja chorzy ludzie ..licz na siebie always ..przyklad Soli wiekszosc wiary 4ever loyal to friends <--pierwsze trzeba wiedziec co to znaczy

neutral

pzdr szafa xDxD

he he he he
mejkajcie teraz 10 postow na mnie bo sie spucowalem do ziomka jaja
Mad_Iris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:15   #6949
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

zbysiu oi tylu latach sie odezwales z c legami to inna bajka potem kupilems 6 harow ale zapomniales o tym spamilem zlewales ponad miesiac raz napisales sory listonosze strajkuja nie doszlo bajery cisnales delete ci sie nalezalo za branie 100 pln od dzieci i wmawianie ze pacc idzie 2 miesiace to trwa 10 min atowanie dupy hmm raz mi pomogles i dostales za to wiecej o pare k chyba 50 niepamietam niewazne i mowie poraz kolejny pisalem o swojej sprawie wpierdolil si epo co nie wiem co do fot jutor max pojutrze powklejam sory arcio moze wybaczysz kiedys ten spam ale troszke sie ciszysz napewno ;p
stary 09-01-2008, 23:19   #6950
struspendziwiatr18
Użytkownik Forum

struspendziwiatr18's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul

Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
Domyślny

czytam ten temat jakas chu**** kłótnia nie wiadomo o co ale z tymi słowami sie zgodze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kain90 Pokaż post
Apropo sypania za pleców

Dobrze wiesz, że już wtedy nie byliśmy przyjaciółmi

Dowiedziałem się, że wielki kozak po spłacie chara ma zamiar Damu wyjebać z serva. Nie ukrywam zdziwiło mnie to, bo zawsze liczył się honor , a takiego szczeniackiego zachowania nie spodziewał bym się. Od dawna mu jechałeś, ale nie mogłeś nic zrobić (potem damu chyba zrobiło się szkoda ciebie i cię zostawił), ale teraz kupiłeś postać człowieka, który naprawdę odgrywał ważną rolę, znałem go od bardzo dawna miałem z nim tylko jedną kłótnie, ale nie zmienia to faktu, że on był tu jak ojciec dla polaków, Ty jego respekt zabiłeś. Starego Andrzeja każdy znał zawsze pomocny i sprawiedliwy, zaś nowy, ehh nie wypowiem się nawet bo słowa są większe od niego.
stary 09-01-2008, 23:19   #6951
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

lol mad to ja ci na gadu jechalem moze pamietasz pozdro for you unfy no placze zeby was ostrzec gralem tu dla kasy 2 lata 1 rok for fun koledze pomagalem wyjebal mnie jade po nim czego nie rozumiesz ? moglem przez ten rok robic ciekawsze rzeczy 1 raz gralem for fun celem byl 100 lev piszcie more pozytywnie dla rora doszly mnie sluchy ze ma dosc co do grania good gra nie powiem ze nie ale ma zapotrzebowanie na bycie best jak niewychodzi zmienia sie na gorsze
stary 09-01-2008, 23:22   #6952
Naitfle
Użytkownik forum

Naitfle's Avatar

Stan: Niegrający
Imię: Naitfle
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: xy/xz
Poziom mag.: 6
Domyślny

@Black-Jack
Ja nie rozumiem jednego, dlatego zadam pytanie:
Ch*j nas to obchodzi? To nie jest program "Urzekła mnie twoja historia" xDD

[sry za offtop]

~Bastek

Ostatnio edytowany przez Naitfle - 09-01-2008 o 23:30.
Naitfle jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:26   #6953
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naitfle Pokaż post
@Black-Jack
Ja nie rozumiem jednego, dlatego zadam pytanie:
Chuj nas to obchodzi? To nie jest program "Urzekła mnie twoja historia" xDD
wielu z was intersuje a kilku do dzis mysli ze pulo to lukasz solo har takie siwerzaki jak ty to zlewaja pisza posty ch nas to obchodzi zamiast pm a upominalem sie 10 x pm same pozytywne dostaje negatywy tylko na forum macie cos do powiedzienia to piszcie na priv tutaj pisze kto byl parowka kto jest i kto bedzie
stary 09-01-2008, 23:26   #6954
cwiras
Użytkownik Forum

cwiras's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Profesja: Druid
Domyślny

Wigget, Sola
Signed
Roro otrzymal od wielu szacunek pokazal jaki jest z charakteru i tez mam gdzies jak wyglada.
I jeszcze mowisz ze jaraja sie tibia jak male dzieci ale naprawde ty najwiecej jazgasz....rok zmarnowales i jakies 600 k ktore piszesz co 2 posta, juz nic tu nie wskurasz bo sie powtarzasz.
Wez lepiej skoncz bo Adminek odwiedzi i spisz za obraze innych o.O
stary 09-01-2008, 23:27   #6955
danera63
Użytkownik forum

Domyślny

Szlo i moze 10 dni a czasmi i dluzej tylko ze ja te PACC kupowalem ze swoich kasy ale jedno co bylo ze PACC zawsze dostawali.Co do kasy sa opoznienia bo nie zyje sam tylko mam rodzine.Jest nas czworo.Nie bralem 100 zl za pacc od dzieci.Bylo tyle ze wychodzilem na rowno.Nie robilem przekretow, zawsze pomagalem ale dzieki Tobie nauczylem sie ze nie ma co pogac nikomu bo i tak Cie zniszcza.A co do mnie to nieche sie wybielac bo jaki jestem to wiedza ludzie w realu i ci co graja ze mna w tibi.Dorobilem sie jakies szacunku u ludzi bo wiedzieli ze jak mi cos dadza to nie beda wy.....A co do twoich przekretow to slyszalem duzo a moze za duzo.
stary 09-01-2008, 23:28   #6956
danera63
Użytkownik forum

Domyślny

Szlo i moze 10 dni a czasmi i dluzej tylko ze ja te PACC kupowalem ze swoich kasy ale jedno co bylo ze PACC zawsze dostawali.Co do kasy sa opoznienia bo nie zyje sam tylko mam rodzine.Jest nas czworo.Nie bralem 100 zl za pacc od dzieci.Bylo tyle ze wychodzilem na rowno.Nie robilem przekretow, zawsze pomagalem ale dzieki Tobie nauczylem sie ze nie ma co pogac nikomu bo i tak Cie zniszcza.A co do mnie to nieche sie wybielac bo jaki jestem to wiedza ludzie w realu i ci co graja ze mna w tibi.Dorobilem sie jakies szacunku u ludzi bo wiedzieli ze jak mi cos dadza to nie beda wy.....A co do twoich przekretow to slyszalem duzo a moze za duzo.
stary 09-01-2008, 23:29   #6957
Mad_Iris
Użytkownik Forum

Mad_Iris's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2007

Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
Domyślny

lol w h*j cisnoles mi na gg ale nie wkleje tu tej rozmowy bo czlowieku zal w h*j widze ze sie niczego nie nauczyles od tamtego czasu ...zastanow sie jak ku*rwa rozmowe zaczynasz mi od pocisku na starych ..problem mamy chyba miedzy nami wiec rox z twojej strony nie ale do tamtej rozmowy nie wroce bo sobie wyjasnilismy pare spraw wiec pzdr ...cisnoles cisnoles ale pierwszy powiedziales sory ...wiec w tym przypadku tez odpusc bo jak czujesz sie lepszy od rora to nie mow ze chcesz to udowadniac na forum ktore dzieci czytaja ....

chcesz miec lans mozgu graj w tibie ..lepsze od mozgojeba

tyle odemnie

zbyszek respect 4ever

i tyle odemnie na ten temat za duzo spamu i sciem jak cos to gg.....wklejac ssy

Ostatnio edytowany przez Mad_Iris - 09-01-2008 o 23:35.
Mad_Iris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:34   #6958
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

zbyszek miales nie pisac z robota roro mi napisal ze mial kompy wykladac w sadach itp 2-3 tysiace za 2 dni pracy ak slyszalem slyszalme tez ze masz dziecko chore zone itd to jakim cudem tyle na kompie siedzisz ? nie chce i sie zaglebiac w twoje sprawy ukarany zostales nalezalo ci sie a wlzles tu pisac i nie musisz rorowi reszty kasy oddawac chyba z 600 zl mu leciales juz z poltora roku dla mnie towieksze frajerstwo niz jakis walek a co walkow to 1 robilem z rorem pozdro krawiec thx za 120 k roro rzeznikiem z 3 osoby daly nam hajs zbych koniec nie pisze ci more gg mogles wyjasniac wiekszego materialisty niewidzialem niz ty ja gralem dla kasy ae bez przesady wpadlo to wpadlo nie to nie mialem co opowiadac a ty co opowiesz ? ze selales pac i zydziles w chuj ? ja swje zrobilem pozdro
stary 09-01-2008, 23:40   #6959
Emef-Squn
Użytkownik Forum

Emef-Squn's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Konin

Imię: Emef Squn
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Film z dziś
52 rp died
Mój 1 movie wiec bez śmiechu

http://pl.youtube.com/watch?v=9r0mLl...x=0&playnext=1
Emef-Squn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 23:40   #6960
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

lol no jak mi dzieciak pisze liz pale to jad epo starych pedalow nenawidze po gadce jak srales ze ja szafie lize to jeblem na cyce bo jako jedyny go olewalemo byle gowno zapiolem focha i tyle zablysnac nie probuje jakbym probowal gralbym dalej i szukal kumpli poki co przez 3 lata to oni mnie znajdywali a jak potrzebowalem pomocy pokazywali ze sa cipki proste tak wiec mad koniec cos more chcesz dodac priv plx i znowu napisze ze nie isalem na temat rora tylko lukasza ktory gra pulozaurusem on wyskoczyl pojechalem po nim grac umie to tez przyznalem nie bajeruje proste a i mad napisalem 1 sory bo myslalem ze jestes rox ale zjebalo ci czache na gadu 1 wymiekles ale po chuj kozaczyc no nie lols rozmowe chesz wklej nie wstdz esi ejej za 230 zl selac 100 kine to smierdzialo walkiem i debilizmem wiec zadalem pytania nicku niepodawales w ciemno ni ebiore napisales dajesz 250 nie to spadaj i sie zaczelo ja pedalow hate ty jak sie po starych jedzie powiedzialbym remis to powiesz zal ze wygrales niech ci bedzie
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Opcje tematu

Zasady postowania