|  | 
|  11-01-2008, 23:00 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   pardzo mi sie podpba a jak skonczysz gre to wes podaj linka   
				__________________ Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl  te dzieci głodują,.. | 
|   |   | 
|  12-01-2008, 00:53 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 08 2006 Posty: 6 |   Veretox, to nie jest moja gra, ja tylko pomagam w grafikach i mapach   A stronka to www.margonem.pl możliwe, że już znasz  jakby co to mój nick w grze taki jak na forum. Pozdrawiam  | 
|   |   | 
|  12-01-2008, 15:52 | #4 | 
| Użytkownik Forum |   ale wyczepista gierka bardziej mi sie podoba niz tibia ty za link muj nick to Veretox 
				__________________ Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl  te dzieci głodują,.. | 
|   |   | 
|  12-01-2008, 20:38 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   Kurwa, słabe... W dodatku do tego jebanego margonem, w którego grałem jak byłeś w rankingu jak miałeś 43 lvl. | 
|   |   |