|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Elo! Mam problem z mlvl a dokładnie z tym jak o niego zadbać... Obecnie mam 19lvl i 24mlvl, sęk w tym, zeby moje dlugie godziny trenowania mlvl nie poszly na marne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Up -LOOOL ,a potem bedzie walil po 40 z visa....
Taki m lvl ci starczy dobij sobie 25 lvl i porob hmm. Na 25 lvl-u miej z 29,30 m lvl styknie ci. Przypominam ,ze w czasie expa tez ci rosnie M LVL. PZDR KASTIA. JAK TAM?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
Ty chyba rookstayer jesteś, albo knight i nigdy sorcem nie grałeś, że masz na 19Lvcu 19Mlev. @2xup Mlevel w Twoim przypadku efektywnie skilluje się na life ringach lub jeśli posiadasz 100k w nadmiarze (+ ok 100k na naprawy) to na soft bootsach. Ewentualni możesz inwestować w manaski. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Gdzie ja ci tu napisalem ,ze mam 19 lvl i 19 m lvl ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Juz chybazakladales taki temat no ale dobra mniejsza o to
![]() <>Jesli chodzi o trenowanie m lvl-a na twoim lvl-u to radze ci pop prostu expic i zdobywac odswiadczenie bo na malym lvl-u i tak nie musis miec dobrego magic lvl-a wiec spoko loko ![]() bb
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Lol ja od ~20lvl chodzilem na amazonki i i tak ciagle mi mana zjezdzala do 50-100 tym samym rosl mi mlvl szyciej niz lvl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Jedyną legalną i normalną metoda jest exp. Nie chodzi o exp na rotach czy innym syfie tylko na czymś na co idzie Ci dużo many. Schodzi mana > mf > wpada m lvl. Idzie przy tym troche kasy ale za 'błędy' (jakim jest trenienie m lvla) sie płaci.
Btw BYŁO |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() wystarczy ze latasz i expisz ze swoja rozdzka/rodem
bezsensu jest robic runki zeby miec mlvl, powinienes tak dobierac hunta zbeys mogl np uzywajac wanda poexpic, zarobic i za to co zarobisz kupic mf+pare runek i jeszcze miec cos na + lepiej miec lvl i wtrakcie dobijac mlvl'a niz specjalnie tylko robic mlvl statyczne trenowanie mlvla sorcem jest strata czasu ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() do 30 lvl wystarczy expic a mlvl sam będzie rósł.. potem kup pacca i promo a o mlvl nie musisz się tmartwić przez dłuższy czas..
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
Sie nie ośmieszaj ja druidem na 19lvlu miałem 6mlvl i jakoś mam teraz 43lvl i 45mlvl na takich low levelach nie ma sensu trenować mlvl Cytuj:
Ostatnio edytowany przez OldSlayer - 15-01-2008 o 19:00. |
||
![]() |
![]() |