| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  18-01-2008, 15:40 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Znikające Valkyrie Mam pytanko odnośnie Valkyri. Gdy idę na nie paladynem(w sumie jak byłem knightem to też mi sie to zdażyło), to oczywiście uciekam i strzelam jednocześnie. Gdy oddalę się niewiele od miejsca respu wraz z goniącą mnie Valkyrią, to ona czasem znika  robi sie na niej tzw puff i znika, nie dostaję za nią expa, nie ma żadnych zwłok :/ Czy mieliście tak kiedyś? To jest jakiś błąd w grze, czy co? | 
|   | 
|  | 
|  18-01-2008, 15:44 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2007 Wiek: 35 Posty: 58 Stan: Na Emeryturze |   Tzw. system zapobiegający lurowaniu wprowadzony przez CipSoft parę update temu. Wyjątkiem są boss'y, które nie znikają i potworki z różnego rodzaju najazdów. 
				__________________ "Gra jak monopol tylko pionki są żywe - mają emocje, a skutki gry są prawdziwe, łatwo skreślać ktoś przegrał i upadł na marginesie człowiek którego nikt nie słucha."-Grammatik- | 
|   |   | 
|  18-01-2008, 15:46 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 02 2007 Posty: 3 Profesja: Elite Knight   |   Musisz więc krążyć z nią w kółko tak, żeby nie oddaliła się za bardzo od miejsca respa. Może to być trochę uciążliwe, ale szybko się przyzwyczaisz ;p | 
|   |   | 
|  19-01-2008, 12:52 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 01 2008 Lokacja: Andrychow Posty: 69 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Royal Paladin Gildia: Red Monkey Świat: Valoria Poziom: 71 |   Nie wiem jakim cudem ty Valkirie zlurowales tak daleko ze ci znikla , to ty ja chyba z kamykow waliles na ful defa   
				__________________ SLU Dla Nas Trzy Litery Swiete... | 
|   |   | 
|  19-01-2008, 13:30 | #7 | 
| Guest Posty: n/a |   No właśnie cały problem w tym, że tylko varkalie udało mi sie zniknąć, cała reszta jest w porządku     A co do oddalenia, to odszedłem z nią może na 20 kroków(kratek) od miejsca respawnu  dlatego aż nowy temat założyłem, bo byłem bardzo zdziwiony... Waliłem ją spearami, ale jako początkujący palek, mam małą skuteczność w trafianiu  Miało to miejsce na północny wschód od Thais... | 
|   | 
|  19-01-2008, 14:07 | #8 | 
| Guest Posty: n/a |   Po prostu - znalazła się poza obszarem swojego spawnu. | 
|   | 
|  19-01-2008, 14:37 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2007 Wiek: 35 Posty: 58 Stan: Na Emeryturze |   Wg mnie valkiria i wild warrior nie daleko Thais znikają wcześniej niż inne potwory...   
				__________________ "Gra jak monopol tylko pionki są żywe - mają emocje, a skutki gry są prawdziwe, łatwo skreślać ktoś przegrał i upadł na marginesie człowiek którego nikt nie słucha."-Grammatik- | 
|   |   | 
|  19-01-2008, 15:55 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 12 2007 Lokacja: Barwice - the best "city" Posty: 93 Stan: Niegrający   |   @up Wild Warrior obok Thais nie ma, aż tak ograniczonego respa. Valkiria ma tak do 3/4 sql od jej jaskini. 
				__________________ ..:BUM:..  "... i tak powstał Chocapic!" | 
|   |   | 
|  19-01-2008, 21:08 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2007 Lokacja: Bełchatów Posty: 17 Stan: Niegrający Świat: Kyra   |   Wracajac do tego respa Valkiri z Thais to jest jakies 7sqm zanim zniknie czyzby dlatego ze tam prowadzi sciezka? albo nikt niewpadl na to zeby zaraportowac buga?  
				__________________ BO TYLKO GIEKSA BEŁCHATÓW 4Ever | 
|   |   | 
|  31-01-2008, 22:10 | #12 | 
| Użytkownik Forum |   ja też tak miałem ale na rooku   gdy lurowałem mino  to było na bear room zlurowałem go i uciekaliśmy ale byłem głupi  przypadkowo zlurowałem go nad wejscia do 2 questów(bear room & mino hell)i tak utkneliśmy a ja miałem 79 hp :/ ale kolega pomugł zabic ale to ja wziołem loota  ale wypadło chain a ja capa nie miałem  ale co mi 40 gp  | 
|   |   | 
|  31-01-2008, 22:16 | #13 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 01 2008 Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: Maximus Dragon Wielki Profesja: Knight Świat: Keltera Poziom: 25 Skille: 55/55 Poziom mag.: 3 |   Tak więc ja podsumuje   Odszedłeś za daleko od Respa Valiri Manewruj z nią tak żeby ci nie znikła A najlepiej jak byś troszkę większy skill wbił żeby po 25 choć ją bić  | 
|   |   | 
|  31-01-2008, 22:19 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 11 2007 Posty: 21 |   mi sie kiedys zdarzylo sorciem to samo ale ze bilem cyca i wielem i tak kolo drogi juz go prawie zabilem a tu puff | 
|   |   |