| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  05-02-2008, 19:53 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 04 2007 Lokacja: Z Domu Wiek: 33 Posty: 266 Stan: Aktywny Gracz Imię: Turrock Gildia: WolfPackWind Świat: Trieste\2moons Poziom: 50+ Skille: 00 Poziom mag.: 00     |                     Tak wiem ten "bal" kiczowaty ale w końcu nie rozpoczął się jeszcze "na dobre" Aha "poprawiłem" światła pewnie są wogóle nie podobne ;d teraz postaram się wzorować na tych które są na końcu 
				__________________  Ukryty tekst: 
 Coming soon ... Realy soon ... Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  05-02-2008, 19:59 | #43 | 
| Użytkownik Forum |   Światła troszkę lepsze ;P Ale powinny bardziej świecić a nie tak lekko   I ta sala balowa tak troszkę kiepsko wystrojona powinny być firany jakieś, posągi, kwiaty  No i wkońcu będzie jakaś walka, ale dopiero w kolejnej części  ! Do boju ! 
				__________________   | 
|   |   | 
|  05-02-2008, 21:08 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2007 Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem Wiek: 31 Posty: 313 Stan: Na Emeryturze   |   Jak dla mnie to ty opuściłeś się w robieniu fake'ów.  Światła może i poprawiłeś, ale nadal robisz podstawowe błędy stylistyczne w wypowiedziach oraz robisz takie krótkie te odcinki. Nie mógłbyś zrobić jednego dłuższego odcinka, ale takiego gdzie pokazałbyś dawnego Turoka? Jak narazie nie ma co oceniać... 
				__________________  Moje fake'i: Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka | 
|   |   | 
|  06-02-2008, 19:32 | #47 | 
| Użytkownik Forum |   - Fabuła Niezłe, ale ciągle brakuje mi czegoś...nie wiem czego :S 4/5 -Wykonanie Brak zastrzeżeń, + za poprawę tych świateł  5/5 Efekty (1|1) = +1 ogółem za wykonanie 6 Ogólnie:11 
				__________________ ◕ ‿‿ ◕ | 
|   |   |