|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#181 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
nie tylko corentiros z galany ale takze R7 oraz dark riders z inferny czekaja na nowe serwy
z tym nowym terenem to nigdy nie wiadomo ja slyszalem, ale tylko slyszalem, ze ma nie byc w tym updacie nowych terenow raczej dopracowanie juz istniejacych dodanie kilku opcji ogolnie dopracowanie gry (nie jestem GM, nie pracuje dla CipSoft i wszelkie informacje to zaslyszane pogloski, ktore nie sa potwierdzone)
|
|
|
|
#182 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Cytuj:
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej
|
|
|
#183 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
|
Ja sie ciesze ,że bedzie coś takiego jak grudniowy update specjalnie sobie kupiłem PACC na tę okazję jak nie będzie update-a to nie wiem coi zrobie ....
Aha jush wiem dołącze do ASlkaidy i będzie buuuuum ![]()
|
|
|
#184 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vijeg
Profesja: Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
|
...ale wątpie. Jak robią Update to zazwyczaj od restartu danego serwera do 12h po restarcie. A teraz to chyba błąd ich połączenia albo sie serwy sypią
![]() Ale może to dopiero początek Update bo coś dlugo nie można wejść.
Kliknij a cos dostaniesz ;] Ostatnio edytowany przez Jactrans Pacera - 06-12-2004 o 18:27. |
|
|
|
|
#186 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
Szczerze mówiąc fajnie by było gdyby to co teraz się dzieje z Tibią to był update chociaż jest bardziej możliwe że im servy siadły.
PS. A może nie pojwił się napis plz logout in 5 minutes bo te CIPy chciały nam zrobić niespodziankę?? Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 06-12-2004 o 18:29. |
|
|
|
|
#187 |
|
Użytkownik Forum
|
www.tibia.gery.pl ----> serwery offline
czasami mi sie włacza tibia.com mój serwer - Danubia ponad 500 online Kumpel teraz gra, a wiec wątpie, żeby teraz był jakiś up ![]() |
|
|
|
|
#188 |
|
Guest
|
To chyba rzeczywiście nie Up'Date ale IP mi bloknęło
. Mam nadzieję, że już niedługo dostaniemy prezent pod choinkę =P |
|
|
#189 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
Tylko jedno: "Gardze tymi co mówią, że skillbar nie powiniem zostać wprowadzony do gry... Po prostu gardze!"
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Carlin
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#191 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
I jeszcze dwa słowa co do waszej kolejki... Na pewno ktoś by się dobrze poczuł jak by sie dowiedział, że jest na 200 miejscu... To co jest teraz, jest wystarczajace i lepiej nie eksperymentować z logowaniem sie... Bo nie które eksperymenty kończą się gorzej.
|
|
|
|
|
#192 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
ej, powiedzcie mi, co jest ze skill barem. czy juz on jest wpowadzony?
|
|
|
|
|
#193 |
|
Guest
|
Niech wyczaruja coś ekstra np. skill bary i mam nadzieje żę zrobią coś dla zwykłych free accont jakieś nowe miasto lub coś bo jak nie to lipa będzie see you in Tibia ![]() |
|
|
#194 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Bytom
|
Christmas Update Teaser!
Report: Tibianews Link: http://www.tibianews.net/article.asp?id=312 Od dziś na stronie www.tibianews.net można przeczytać artykuł na temat możliwości i udogodnień które zostana zawarte w nowym, nadchadzącym udpacie. W wielkim skrócie: - 8 nowych ras potworów! - automatycznie generowane rajdy potworów na miasta !!! - skill bar - nowa grafika - faccowie będą czekać w kolejce na wejście na świat - nowe obiekty do domku , większe depoty - nowe tereny, itd Tera tylko czekać |
|
|
|
|
#195 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
a ja podam ssy z tej stronki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#196 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
a co to za dziwny znaczek zamiast taktyki "trzymaj na dystans" ?
dodatkowo, dlazego jest on wcisniety razem ze znaczkiem "stoj w miejscu" ? czyzby ten safe mode ?
|
|
#197 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
No panowie, to będzie coś
Tak duzy update nie zostal chyba nigdy do tej pory wydany. Wszystkie podane informacje dot. update'u wyglądają naprawde super. I jestem święcie przekonany że jeszcze wiecej ludzi przekona sie do Tibii.8 nowych ras!!! Nie do wyobrazenia... Szkoda tylko ze nie mam pacca, bo chcialbym zobaczyc na test serwer jak to sie prezentuje. Ehh... Zapowiadają się kolejne długie nieprzespane zimowe wieczory btw jeżeli komus uda się wbić na test serwa niech zamieści jakies ss-y (z góry thx) TIBIA 4 EVAH C ya in Tibia Xarv~ Ostatnio edytowany przez sir xarvi - 08-12-2004 o 01:47. |
|
|
|
|
#198 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
|
czy przez tego updata jest tyle kicków i niemozna potem sie zalogowac na tibie jesli tak to ja sobie dziekuje taki update prawie 3 deady
|
|
|
|
|
#199 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
|
Cytuj:
@Catrishia : szkoda ze Cie zbanowali :F ale dlaczego źle, że Corentiros się przeprowadzają? ![]() Cytuj:
Cytuj:
A oto stopki z info : Sugusit (Sweden/Halmstad) Jejihev (Sweden) Isacilia (Helsingborg, Sweden) Faowind (Helsingborg) Laceruz (Sweden/Halmstad) Markoh (Luleå ![]() Warto też dodać, że inni Del'Toro są np w Shuriken (Kemalo, Jamalo, Rumicośtam )Najlepiej gdyby tutaj wypowiedzial sie nieco Catrishia bo on miał wyższy lvl ode mnie (zresztą dalej ma)
|
|
|
#200 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
Żeby tylko wymagania nie podskoczyły, bo tibia jest jedną z niewielu sieciowych rpg, chodzących na słabszych kompach. Ja mam 64 ramu, PIII 730 Mhz o dysku nie wsponę, a karta grafiki lol intel graphics controller 8..... (szkoda gadać
).... |
|
|