![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Lokacja: Świecie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Drasmek
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 40/40
Poziom mag.: 3
|
![]() -Najwięcej jest Polaków trochę swe i br
-Polaków jest 3/4 na moje oko -Itemki są dość tanie *P armor 400-500gp *P Legs 400-500gp *K armor 4-5k *K legi 4-5k *Bohy 30-40k *Serpent sword 900gp-1k *Spike sword 800-900gp *Dragon shield 3-4k *Guardian shield 1-1,5k *Medusa shield 5-7k *K axe 1-2k *Dwarven axe 1-2k -Atmosfera jest miła (nieraz jakiś noob sie uczepi i nie chce odejść) -PK nie jest dużo. Najwięcej w Carlin w Venore nie mam pojęcia (nigdy nie byłem ![]() -Serwer nie jest taki przeludniony expowiska są przeważnie wolne (no poza Mount Stereum <nie wiem jak to sie pisze>) -Rook wygląda też dobrze nie ma dużo ludzi (ostatnio nie byłem na rooku i mogło się coś zmienić) -Świat dobry gdyż znajduje się na nim dużo polaków i można się dogadać. Najlepsze miasto na początek na moje to Thais gdyż znajduje sie tam duży resp rotów do skilowania jak i do expienia. Itemki są tanie wiec EQ na początek to standarwowy P secik i Dwarven shield ![]() Jak ktoś będzie potrzebował pomocy pisać w grze na PW albo na GG (6501645). Nick Elite Damek. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Witam.
Chciałbym wiedzieć, na którym z serverów PvP-enforced najlepiej grać. Gdzie jest więcej polaków? Ostatnio edytowany przez Yuas - 06-02-2008 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Są tylko 2 światy ale chyba raczej na Infernie jest więcej polaków |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() A jakie ceny runek na infernie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() -Duzo pl malo br sw itp
-ceny sa bardzo niziutke np(boh 20-25k ^^) -pk jest wmiare duzo bo teraz CO(Chosen ones) maja wojny na maxa -Zawsze sie znajdzie wolne expowiska w godzinach pracy np(Ghule pod ab, Dragon lair,i tomby) najbardzie zaludnione miejsce to zamek kolo ab:S -Rook Jest przepelniony kolejki do 250 -Klimat jest fajny duzo milych ludzi fajni zartownisie naprawde polecam super swiat zeby zaczac
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Bujak Stoneaxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Najlepszy świat NoN-PvP,
1.mało noobów 2.90% to polacy 3. Można jeszcze kupić domek 4.Drogo! 5.Kolejki do 24 i od 9 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Kutno
Imię: Shaymox
Gildia: Beyner Academy
Świat: Guardia
Poziom: 65
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() GUARDIA
-Tanie rzeczy, -dużo polaków, -dużo złodzieji (neistety), -są kolejki (zawzwyczaj po 50 coś osób), -jest dużo noobów, -ale Guardia jest zajebista polecam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Guest
|
![]() Jaki świat mi polecicie ?
![]() Nova czy Aldora ? |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() polecam askare
narodowosci: ruzne jak wszedzie kazdego po trochu brak kolejek thiefuw mało polakuw :jak wszedzie i wogule wywalisty swiat moje odczucia:najlepszy swiat na jakim grałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Guest
|
![]() Sorki ale interesują mnie tylko światy :
- Aldora ![]() - Nova ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Blondynka
|
![]() Nie wiem jak na infernie, lecz gram na drugim pvp-enfo (dolera) i ceny runek wygladaja mniej wiecej tak:
Icicle - 2,5k Hmm - 1,5k Ih - do 1 - 1,2k Avalache (czy jak im tam) - z 3k Reszty nie znam, tylko te sprzedaje ;). Tak wogole to polecam Dolere... Polakow troche jest (zwlaszcza w mojej guildi :P), da sie grac... Nie ma az tak wielu noobow, kolejki sa czasami tylko na Rook... Ceny umiarkowane ;). Tylko jest to pvp-enfo :P.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 26-02-2008 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zbanowany
|
![]() Poszukuję serverów, gdzie szybko można wbić konkretny lvl, ceny umiarkowane, na których trwa obecnie wojna Polaków ze Szwedami, lub Polaków z Brazylijczykami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() @Up jak chcesz tanio i wojna ze Szewdami to leć na Xerene...
Tam Tengu (Swe) i Kamikaze (PL) ciągle się tłuką |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zbanowany
|
![]() Zapraszam na Aldore
Jak ktos zaczena grać niech napisze mi PM... Anima i CC vs. Chosen Ones & Eternal March Polacy,Brazyle,Szwedzi i z Hiszpani. Ma się po co grać... Jc mam Monk Mahera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Guest
|
![]() A ja szukam servera na którym nie ma baardzo dużo PK :/ denerwuje mnie iście z 8 lvlem i nagle PK jakiś h-lvl włącza = ded :/ i 7 lvl
![]() ![]() ![]() * - nie koniecznie ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Świętochłowice
Imię: Aquipo
Świat: Furora
Poziom: 24
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() FURORA
1.Znaczna ilość Polaków. 2.Ceny średnio wysokie. 3.Atmosfera...Tu różnie bywa. 4.Najwięcej PK w Carlin.(ogólnie tez jest ich dużo) 5.Na Rookgardzie nawet mało ludzi. No i to tyle. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Szukam jakiegoś pvp z małą ilością PK/PA/THIEF/NOOB, z dość tanimi itemami i bez kolejek.
PS. Co powiecie o Selena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
![]() -jakie narodowosci najczesciej wystepuja,
Pl - 30 %, Br -40 % ![]() ![]() -ile jest polakow, @up ;D -jakie sa orientacyjne ceny, BOH- 31k, K arm 4k, C armor 8-9 k, K legs -8k [Chyba tanio ;D] -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije, Ogólnie jest spox . Najlepszy exp - Fibula i gl ;D -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej, W carlin jak masz 8-50 lvl najlepiej niewychodź z świątyni bo zrobisz sobie krzywde. Ab oraz kazo należy do pl ![]() ![]() -czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi, Nie ma kolejki na mainie ![]() -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie, Serwer ten jest przeludniony rokkerami i są kolejki nawet do 50 ![]() -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata Dla początkujących nie polecam. Botter odrazu ginie. Ceny są bardzooooooooooooooooooooooo tanie co jest największym plusem tego serva. |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Mam pytanie czy mógłby ktoś opisać jak wygląda sytuacjia dwóch światów tzn. Irdi i Obsindi <Podstawowe ceny PA PK> ???
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam wszystkich.Moze odrazu przejde do rzeczy
![]() Więc dzisiaj postanowiłem zrobić postać na serwerze Danubia i moje pytanie polega na tym żeby ktos mi opisał ceny, pa, pk itd itp na tym serwerze bo nie wiem czy warto tutaj grac ![]() |
![]() |
![]() |