![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Milten powiedz mi gdzie na 60lvl zrobić 300k expa w 1.5h ! :O W dodatku tracąc tylko 50k ! Takich cudów to nie ma. Jemu nie chodziło w ile czasu Ty na 100+lvl bijesz expa tylko czy się opłaca kupować blessy.. A od 60 się opłaca.
Ostatnio edytowany przez Bykunn - 15-02-2008 o 11:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nvm ;p
Profesja: Royal Paladin
Gildia: aktualnie brak...
Świat: PvP;)
Poziom: 60+
Skille: 80+/61+
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() No na naszym serwie to broń od 250k się zaczyna najczęściej wszyscy biorą sworda i axa może na PoI pojde i z Arcane Staffem będę chodzić ![]() a z tymi blessami to nie rozumiem o co Ci chodziło że kupić, czy nie? na queście nie padnę bo pójdę z jakąś ekipą która wyczyści all ;p btw. na warlorda jaki lv i skille? @up Milten powiedział, że on wbija 200k/h i jemu by to 300k wisiało, a nie że ja wbijam tyle ![]() Ostatnio edytowany przez mck159 - 15-02-2008 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
1) Masz kumpla który weźmie tą broń i sprzeda Ci po zaniżonej cenie 2) Zbierasz 250k Do shielda: owszem, kup ja na samym początku, nie wiedziałem jak u Ciebie na servie stała MMSka względem broni. Co do blessów: skoro masz do wybory shield w cenie blessów to kupujesz shield, blessy potem. Gdybyś nie miał zamiaru kupywać shielda to blessy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Mythic Sniper
Świat: Furora
Poziom: 105
Skille: 93/67
Poziom mag.: 20
|
![]() jak sie kupuje blessy to albo wszytskie albo wogle, ale dla ek dobre eq to podstawa, rh dsm k legs demonka i jakis tam weapon w lapke, nie ogarniam tych wszytskich broni bo odkad tibia zeszla na psy to nie gram
![]()
20:39 Luciara Jukuta [10]: ty chyba mas znajlepszy lvl tu hail me and run !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Chodzież
Imię: Kasazi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resurrected
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Eq masz dobre i nie mam zastrzeżeń a co do blessów to pierw one na 50 lvlu kupuje 2-3, ale na 60 to już wszystkie, aol trochę później, necro quest możliwe że nie dasz rady zrobić, lepiej z ekipą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() blesy to waste kasy. oplaca sie kupic dopiero na ok 80 lvl. aol? hmmm, z takim eq teoretycznie mozna by, ale ja na twoim miejscu kupilbym rh a reszte kasy odlozyl;] jak kupisz mms np to dopiero wtedy radze kupic aol'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Ankrahmun
Imię: nvm ;p
Gildia: aktualnie brak...
Świat: PvP;)
Poziom: 60+
Skille: 80+/61+
Poziom mag.: 16
|
![]() Blessy już kupiłem (4 bez kazzo)
AoLa, chociaż wydawało mi się to bez sensu to jednak kupię bo jak by mi spadły 2 itemy z eq (co często mi się zdarza) to będę już stratny ![]() Jak będę miał AoL i all blessy to zbieram na rh i narazie mam spokój, no może stell boots na dragi jeszcze, obsidian knife i bws na 80 ![]() będę mógł oszczędzać na broń ;p |
![]() |
![]() |