|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Mam pytanie czy waszym zdaniem na Grudniowym UpDacie ( Nie wiem jak to sie pisze) Powinni wprowadzić kolor skóry. Bo np. taki Brazylijczyk może być trochę urażony (hmmm chyba to dobre słowo) przez to że jest ciemnego koloru skóry a musi grać "białym". Zdaje mi się że nie było jeszcze takiego tematu....
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
Wedlug mnie moze byc
bylyby : czerwony, bialy, zolty, czarny , no i moze nawet zielony ( UFO ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
|
Hmmm. Fajnie by to było
Ale to raczej mało prawdopodobne, chociaż kto wie co może Cip'om odbić ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
No no... ciekawe, sam zawsze marzyłem, żeby mieć zieloną skórę. bardzo dobry pomysł który zdecydowanie urozmaicił by outfit
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
hmm... W przypadku murzynów musieliby zaznaczyć jakoś oczy. Jak wiadomo są to 2 czarne kropki
Więc albo by mieli białe oczy (białka) lub całą czarną twarz ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
fajnie by mieć czarny outfit, czarną twarz i czaić sie w zaułku
na niczego niespodziewająca się ofiarę...( w nocy ^^) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
hehe a ja bym se dal calego outfita zielonego (razem ze skora) i zielone hp to na trawie bym zniknol a zobaczyc mnier by mozna byllo tylko za pomoca BATTLE
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
Juz sobie wyobrazam jakby ci muzyni wygladali z tymi bialkami, ale by zlewa byla
wygladai by jak jakies zombiaki , a z drugiej strony fajnie by bylo sie przebrac CALKIEM na czarno ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
|
pomysłnie jest zły , ale tacy rasiści by odrazu zaczeli wysywac chińczyka od żółtka
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
|
pomysl nie jest zly.. jest genialny!!!!!!!!
np. (jak ktos juz wyzej wspomnial) mam chara do pekowania ( ) jesli zrobiliby kolor skory to na piasku,trawie,kolo wody itd moznaby "znikac" a druga adobra zecza tego bylo by to ze wkoncu moglbyum sie ubrac jak moja ulubiona rasa ze swiata fabtasy.. (elfy) mogliby dodac tez outfit arkanisty jako druida (elfy to wspaniali druidzi )
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
Pomysł nie najgorszy, ale jest jedno ale. Mianowicie wtedy Tibijczycy mogliby być jeszcze większymy rasistami. Np. Idzie sobie Polak i widzi murzyna i myśli: A co go nie napier****.
![]() . Takie coś mogłoby mieć miejsce . Wygląd postaci nie powienien odkrywać pochodzenia <chociaż są ludzie<polacy>, którzy ubierają sie na biało-czerwono<ja sam tak robiłem, ale właśnie się nad tym zastanowiłem >.@Grześ Przewodniczek Witam ziomala z Gliwic. Troche się mylisz , bo zniknąć napewno nie znikniesz;P. To by było troche bez sensu. Bo idziesz sobie przez trawke, a tu nagle zaczyna cie coś atakować i nie wiesz co i gdzie to jest;P. Troche kijowo .PozdrO
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Nom, ale moglby byc już nowe rodzaje wojen : "czarni" na "białych". Wtedy byloby spox
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
|
Sypały by sie texty:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Imho: To nigdy by nie przeszło, co najwyżej by dodali outfity ras...
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Użyj magicznego przycisku szukaj zanim założysz temat, SAM BODAJŻE zakładałem temat, w którym poruszyłem ten problem, osobiście mi się podoba pomysł, ale by wystąpiły resowe konflikty.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
|
To jest dobry pomysł. Już kiedyś o tym myślałem, ale co prawda to prawda. Byłaby wtedy duża dyskryminacja i podział na różne kolory skóry. A co jak znajdzie się taki "Tibijski Hitler"? Kolejna Tibijska Wojna Światowa by wybuchła. LOL
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
a ja bym z niebieska skora lazil
a wiecie dla czego? Bo jestem zamarznientym wojownikiem |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
|
Jezeli juz by mieli dac takie outfity, to napewno byscie nie znikneli w trawie tak jak ktos na gorze napisal. Bo po co CIP'y by mieli dawac odcien zielonego tak jak w tibi?
![]()
|
|
|
#18 |
|
Zbanowany
|
Jest jeden duży problem:idzie czarny !!!w piach go<<<reakcja młodocianego idioty bądź starszego
Niech dają lepiej outify elfów guardów Sam nie wiem i tak czy siak bez outifów jest podział na lepszych i gorszych idzie pl biało czerwony<<to jeszcze nie problem ale gdy widzi przechodnia i pyta pl?to jest problem![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
to nie przejdzie bo wiadomo ze kazdy swe bedzie tepil takiego murzyna -.- albo jakiegos mulata a'la brazyl ;f glupi temat omfg
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
Pomysl wyjatkowo kiepski, juz i tak istnieje spory nacjonalizm. Po co nam jeszcze rasizn, zastanowcie sie nad tym.
|
|
|
|