|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#9522 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
aj tam sie przejmujecie
jak ktos wybiera pixel zamiast rl to wiadomo ze no lifer jakis na takich szkoda strzepic jezyk![]() to samo na acc buyerow tak patrze teraz to duza czesc refugi ktora znalem na lvl 50-100 teraz mnie nie pamieta jakie dziury w pamieci ludzie maja![]() i nie bede tu wam walil moralizatorskich gadek bo nie jestem od tego ale pomyslcie (ludzie ktorzy na mnie psiocza )ilu jest sharerow, acc buyerow czy thiefow na refugii wielu nawet niektorzy czlowi h lvle sharuja (fakt ze glownie z rodzicami ale fakt jest faktem) a wy siie dojebaliscie do biednego lordzia ktory tylko sobie poboci na 1spocie![]() wczorajw rozmowie z pewna osoba (nie bede tu nicku podawal bo nie o to w tym chodzi) padlo stwierdzenie z mojej strony - "i tak 90% refugii uzywa botow" na co on odpowedzial - ja nie uzywam, no tylko x ray i lvl spy ![]() takze nie zamierzam sie tu ani wybielac ani robic z siebie dobrego wujka ale pomyslcie bo 80% ludzi ktorzy na mnie na*******aja nie widziala mnie nawet na expie![]() anyway have funOstatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 02-03-2008 o 22:48. |
|
|
|
|
|
#9524 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
@up
=) @LDS Nom,to prawdo ludzie korzystają z tego,że jest to non-pvp więc botują najeżdżają itd Na pvp dostaliby hunta i payment to nie wychodizli by z depo kupić sobie nawet rope |
|
|
|
|
|
#9525 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() miła rozmowa z "przyjacielem" ![]() podobno to działa ;o ten Valdez o którym mowa to w tibii Dantezo jak co ![]() |
|
|
|
|
|
#9526 |
|
Guest
|
Hahahaha tylko reklamujesz blackd w ten sposob :>
edit: ![]() Nigdy nie krylem sie z botem, bo po co? Ostatnio edytowany przez Straherito - 02-03-2008 o 23:45. |
|
|
|
#9527 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Imię: Dantezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 108
Skille: 92/72
|
O ja cie !! Cassiee żal mi Ciebie, naprawde
I żeby było wszystko jasne mój nick to Dantezo, ksywa Valdez a na forum Valdezito ;]@edit 1,5h na Ankh D'lair ![]() Ostatnio edytowany przez Valdezito - 02-03-2008 o 23:50. |
|
|
|
|
|
#9528 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
Witam.pare ss z dzisiajszego dnia
hehe malo tego hp zostalo ![]() a tu efekt lurnietego demona przez jaguaz ![]() no i glowny cel osiagniety ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9529 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
haha a kto powiedział, że ja chcę pokazać to że Ty używasz bota, all ppl o tym wiedzą.... nic mówić nie muszę, mam tylko nadzieję, że w związku z tym coś się stanie
Dantezo przyznaj wkurzają Cię śmieci w ogródku? Bynajmniej wkurzały? P.S. wybaczcie że piszę z konta brata nie chcę mi się zakładać nowego, zresztą Straher tu włazi czyli i tak jest zainfekowane... |
|
|
|
|
|
#9530 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
Cytuj:
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9531 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Imię: Ptaku The Pall
Profesja: Paladin
Poziom: 86
Skille: 93/78
Poziom mag.: 19
|
|
|
|
|
|
|
#9532 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Nikogo nie wkurzaja smieci w ogrodku, gdybym to ja mial smiecic wybralbym bardziej wyrafinowany sposob niz reczne rzucanie ![]() |
|
|
|
|
#9533 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Hwascior
Profesja: Knight
|
Poświęciłem 400k (nie)tylko po to żeby być w temacie:
Dałem gościowi ową sumke: ![]() No ale nic w zamian nie dostałem-pacca nie ma... ![]() ![]() ![]() ...bo po co Owszem jestem smutny bo długo zbierałem 400k na faccu, bez postmana i tego wszystkiego co mogłoby to ułatwić. Ale najbardziej żal mi ludzi, którzy nawet w tak prostej grze jaką jest Tibia, nie potrafią sami zrobić NIC, tylko kradną, trapują, oszukują. Po części mam żal do Sira Bausa, który był ze mną w gildii i to on polecił mi Shotera of Darkness. Myślałem, że zachowają się trochę godniej... Bardzo spadła moja ocena co do gildii Nightmare Souls. No nic, może jeszcze się coś wyjaśni, a wtedy będę im wszystkim winien duże przeprosiny. No, ale chyba nic na taka okoliczność nie wskazuje. Ostatnio edytowany przez Hwascior - 03-03-2008 o 19:57. |
|
|
|
|
|
#9534 |
|
Zbanowany
|
@up
dobrze ze wczoraj nie dałem kasy temu shoterowi ~~ bo ktoś go na forum polecał kupilem dzis za rl . ![]() zeby nie bylo ze bez ss @down XD jaki bot Blackd or NG ? Ostatnio edytowany przez tRe'bRoN - 03-03-2008 o 18:57. |
|
|
|
|
|
#9535 |
|
Użytkownik Forum
|
ha
to moge sie pochwalic ze ja moze i boce ale przynajmniej nie kradne![]() |
|
|
|
|
|
#9536 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
Sir Baus jak i reszta ścierwa z NS to jedno wielkie łajno, od zawsze tak było. Przykro mi Hwast, że nie wiedziałem, że będziesz kupował w taki sposób pacc, na pewno bym Ci odradził :/
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
|
|
|
|
|
#9537 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Świat: Nerana
|
nie lepiej kupic pacca za rl siano ? i miec problem z glowy a nie martwic sie czy zamowi tego pacca czy nie...
|
|
|
|
|
|
#9538 |
|
Użytkownik Forum
|
Robicie taką zadyme z tymi paccami,a nie lepiej było by sprzedać na allegro i kupić za rl kasę? Nie bo za dużo roboty co? :<
|
|
|
#9539 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#9540 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Piździkowo
Imię: Rayssadiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Immortales
Poziom: 10x
Skille: 18/26
Poziom mag.: 6x
|
a po kiego grzyba wyrzucac pieniądze w błoto? Moge stracic te 1kk w tibi i dostac pacc niz wydac 90zł na jakąs badziewną, szwabską gre. Wole isc na piwo, restauracji, kina, na basen itd.
|