|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#9601 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Shoter of Darkness
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 102
|
Niech będzie pochwalony,
jako że wiele osób oskarża mnie - tak mnie - Shoter of Darkness o kradziez 400k postanowiłem ostatecznie spróbować rozwiać wątpliwości i może tym zakończę te głupie kłótnie dając nowy temat Najpierw chcę powiedzieć, że Shoterem gram od 3 dni, wczesniej grałem Moockiem... Moockiem teraz gra mój kolega z rl, szkoda mi było postaci. Najpierw przedstawie screeny z obydwu kont... ![]() ![]() Teraz jakieś starsze: ![]() I aktualne.... ![]() ![]() ![]() Tak dokładniej z wczoraj. Nie wiem czy przekonałem wszystkich, a szczególnie Hwasciora, że to nie ja go okradłem i mimo, że bardzo mi go szkoda to nie czuję się zobowiązany do spłacania tego długu. Może ssy rozruszają troche temat ^.- Szczęść Boże.
Ostatnio edytowany przez Siwciu - 04-03-2008 o 21:48. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9602 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
Hej
Ja wroce do starych dobrych czasow i zaczne wzucac ss bo do tych klutni nie chce sie mieszac dzisiejszy wymeczony parotygodniowym staniem adv: ![]() ps.Gz all jesli jest czego bo nic tu nie widze;/dawac ss!!! |
|
|
|
|
|
#9603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() prawie 4kk poszło się stukać ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 04-03-2008 o 22:51. |
|
|
|
|
|
#9604 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Ełk
Stan: Początkujący
Imię: Wanaren Dodiron
Profesja: Knight
Poziom: 32
Skille: 61/58
Poziom mag.: 4
|
shoter a ja wiem kto ojebal tym kontem tego zioma ale co ja z tego bedne miec?
![]() Ostatnio edytowany przez Gramas - 05-03-2008 o 08:56. |
|
|
|
|
|
#9605 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Daleko..
Świat: Secura
|
Dziś fajny dzień dead z 33 na 31. Gram druidem
![]() Ps..!! Sprzedam 990!! Royal spearów. 100 za 3k pisać tu lub w grze nick Sir Forea |
|
|
|
|
|
#9606 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Miasto Leadera.
Stan: Usunięty
Gildia: bez thiefów
Świat: refugia
Poziom: sto
Skille: dobre
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=324214994
Polecam xD Edit http://allegro.pl/item324224569_30_e...q_zobacz_.html to ja selluje jak cos ![]() Ostatnio edytowany przez Lauv - 05-03-2008 o 12:52. |
|
|
|
|
|
#9607 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9608 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Grand Rafix
Gildia: Destination Skyline
Świat: Luminera
Poziom mag.: 9
|
lord, po co sie tak 'wychwalasz' wybotowanymi osiagnieciami? na ten out poswieciles zapewnie czas na ustawienie bota, kupienie essow i rozmowe z npc, czyz nie? nie truj, ze 'wolisz przyjemnosc w tibii, nie chcesz ciezko pracowac, ze wolisz botowac i <pochlonac dobra ksiazke>' wyjdz? plzplzplz
|
|
|
|
|
|
#9609 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
synciu pozwol ze ci odpowiempo 1 - wychodzic to mozesz kazac mamie z pokoju a nie mi z tematu o swiecie na ktorym gram prawie od poczatku jego istnienia po 2 - nie masz cywilnej odwagi podpisac sie nickiem z tibi (co boisz sie ze polatam za toba pare dni i troche ci potworkow pobije? no exp plx?) po 3 - no dla mnie wieksza przyjemnoscia jest przeczytanie ambitnej ksiazki lub obejrzenie dobrego filmu ale jesli twoja znajomosc literatury konczy sie na "Jak Wojtek zostal strazakiem" to nie znajdziemy wspolnego tematu do dyskusji na tym polupo 4 - gowno wiesz dlaczego boce i gowno wiesz od kiedy zapewne nawet mnie w tibi nie widziales a jak widziales to wszedles na moje expowisko zapytales - bot? a po uzyskaniu odenmie odpowedzi powiedziales - alarms rox ![]() ja tu nikogo do siebie nie bede przekonywac forum jest publiczne wiec mozesz mi obciagnac najwyzej a nie kazac z niego wychodzic i puki jest tu chociaz 1 osoba ktorej sie podobaja moje screeny to bede tu je zamieszczal masz taki magiczny guzik ktory nazywa sie - ignoruj posty uzytkownika, wtedy nie zobaczysz juz zadnego z moich postow ![]() btw. jelsi naprawde masz jakis problem (badz ty i jacys inni ludzie) to zaprasam do tibi/gg nie rob oftopa i uszanuj to ze ludzie chca tu ogladac zdjecia![]() i wiem ze zazdroscisz mi tego shielda i doskonale cie rozumiem bo ja dysanowi zazdroszcze amazon seta jak cholera ![]() i zaraz pewnie powiesz - co mam zazdroscic wyboconego chara? wbij chociaz polowe tego expa ktory ja mam to pogadamy (nie wspominajac o tym ze jak juz wspomnialem, nie masz zielonego pojecia ile expa wbilem na bocie i bynajmniej nie stanowi to wiekszej czesci calosci mojego expa )Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-03-2008 o 21:50. |
|
|
|
|
|
#9610 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Barlinek
Imię: Lord Xerando
Profesja: Paladin
Gildia: White Army
|
@up
Masz Racje 1/2 forum mowi "lds omfg chwali sie ze boci" Ja tak nieuważam i Podobają mi sie twoje ss @offtop Był by ss z lvl ale lagi to jutro wkleje a tak ps ILE STOI ORC TROPHY ![]()
16:22 Monath Toyan [88]: masz deda 16:23 Monath Toyan [88]: kyurwa masz hunta 16:23 Monath Toyan [88]: napoi niepujdzesz 16:31 Monath Toyan [88]: juz 100usub cie zchunci i niemasz poi Z serii Feuq naszym miszczem 12:46 Lord Xerando [85]: wujek mi dal telefon 12:46 Lord Xerando [85]: xdd 12:46 Feuq [78]: jaki? 12:46 Lord Xerando [85]: nokia n95 12:47 Feuq [78]: oooooo 12:47 Feuq [78]: noooooobiiie 12:47 Feuq [78]: sprzedaj na allegro i graj w tibie
|
|
|
|
|
|
#9611 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Świnoujście
|
Nawet jeśli LDS bottuje, to jest to wyłącznie tylko jego sprawa. Każdy gra na swój sposób. Mi się podobają twoje ss'y, obserwuje Cię od 90+ lvla. Może jeszcze mnie pamiętasz z refugii. Pzdr i nie przejmuj się noobkami które pier***ą głupoty.
|
|
|
#9612 |
|
Użytkownik Forum
|
OMFG, co to kogo obchodzi ze LDS czy jakakolwiek inna osoba boci czy cos tam ?
Przestancie bawic sie w niepotrzebne duperele i zacznijcie aktywowac bardziej temat zamiast ciagle go offtopowac :/Cosik ode mnie; Adv. na 64 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Murdock - 07-03-2008 o 14:40. |
|
|
|
|
|
#9613 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Barlinek
Imię: Lord Xerando
Profesja: Paladin
Gildia: White Army
|
i love my net <3
2 % do 63 i ded oczywiscie frezz teraz 27 % do 62 ;/
16:22 Monath Toyan [88]: masz deda 16:23 Monath Toyan [88]: kyurwa masz hunta 16:23 Monath Toyan [88]: napoi niepujdzesz 16:31 Monath Toyan [88]: juz 100usub cie zchunci i niemasz poi Z serii Feuq naszym miszczem 12:46 Lord Xerando [85]: wujek mi dal telefon 12:46 Lord Xerando [85]: xdd 12:46 Feuq [78]: jaki? 12:46 Lord Xerando [85]: nokia n95 12:47 Feuq [78]: oooooo 12:47 Feuq [78]: noooooobiiie 12:47 Feuq [78]: sprzedaj na allegro i graj w tibie
|
|
|
|
|
|
#9614 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
O ja pierdziele >..<
4 strony tematu - kłótnie... 4 strony tematu - 2-3 sski 4 strony tematu ,,refugia thread" - zal ! DON ! Co, masz cos do NS, Hellpike, ChoCh? ja wiem dlaczego, poprostu im zazdroscisz >...< twoja immortales to poprostu zwykle swinie (oprocz 4 osob) ktore umieja wyzywac, wbijac sie wiesz... ja w niej bylem gdzies z hmm 1 miech? bylem w niej dlatego bo myslalem ze spoko z was ludzie ... a teraz widze ze jestescie zwykle szmaty, koniec kropka. Co do botow... to ty pewnie go i uzywasz jak i 90% idiotow z immortales :< ale nie przyznasz sie do tego bo? bo sie boisz ze stracisz reputke u swoich slugow hauha ;/ Co do dona, to jak chcecie wiecej fotek i debilnych postow, fotek zapraszam: www.immortales.fora.pl tam od niego fotki hauhau xdd i innych pajacow z immo ;-) LDS@ Gz xd Chcialem Cie teraz oficjalnie przeprosic, za to ze Cie wyzywalem (bot, itp.) Sorki, teraz wiem jaki jestes ;p i sam zrozumiales cos czego wczesniej nie moglem pojac jeszcze raz wielkie sorki ;/ i ofc gz addona ![]() btw. za ile sellasz scrolla? Fure@ ahhauhau xdd krek xddd o faka maka fuu xdd NS bylo, jest i bedzie jedna z najlepszych gildi na servie WPC@ Ta Impact ROX xd <najlepsze chwile to tam spedzilem> Darr@ Hellpike bylo gilda zaje**** ale stalo sie to samo co z Naction ;/ polowa odeszla i tak sie zaczela sypac Pozdro all ![]() Your's Maff. |
|
|
|
|
|
#9615 |
|
Zbanowany
|
Panowie ale trzoda tu się zrobiła : o
Ssy z bloczenia respa. Poi w trakcie... ![]() A tu nasz Jeru ; d ![]() |
|
|
|
|
|
#9616 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
Ale nuda, ja retired, wklejajce coś jakie sski
![]() Ostatnio edytowany przez Skedizd - 08-03-2008 o 12:09. |
|
|
|
|
|
#9618 |
|
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() *dodam nowe sski w tym poscie ; p Ostatnio edytowany przez Cery - 08-03-2008 o 10:27. |
|
|
|
|
|
#9620 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer