|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
|
Jak myślicie, czemu nie wsadzili tych potworów na tibia.com ? Czy chcą żebyśmy je sami odkryli, czy też jeszcze nie wprowadzili? Umieszczałem już grafe wycięta z spr, ale w innym temacie, nie podobnym do tego:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Thais
|
Moim zdaniem te milutkie stworki niezostały dodane przez CIPów z powodu
może następnego update Może poprostu te stworki benda w następnym update ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
LOL, ten na środku to nowy wygląd beholdera, ten na dole to chyba faraon... ale to chyba nie potwór.
A tego pierwszego nie widziałem ![]() Zobacz sobie listę potworków na tibia.com |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
lolku ten na srodku to nie nowy wyglad beholdera tylko elder beholder
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
re: UP
To nie jest nowy wygląd Beholdera!!! Nowy beholder jest żółtawy... To może być "ulepszony Beholder" (jak Scarab < Ancient Scarab) może "Mystic Beholder"?? A tak propo to lepiej ty spójrz na potworki na tibia.com!! A co do tego faraona to nie jestem przekonany!! (Faraonów miało być kilku to po co mieli by umieszczać faraonów w "Kawałkach"?) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
|
Zobacz Sobie Imiona Na tibi.Com
Eternal Oblivion(159lvl)And Will Hunting(116lvl) Zabici przez Jakiegoś Omruc I magicthrower Omruc to pewnie jakaś bardzo Dobra postać lub jakiś potwór bo jest wielką lkiterą napisane jego imie.NPC??Magicthrower prawdopodomnie jest to jakiś stwór miotający Magią. A tu ich Dedy przez nieznane potworki 15.12.2004 10:07:07 CET Killed at Level 116 by Omruc 15.12.2004 10:07:51 CET Killed at Level 160 by a magicthrower |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
Te nowe potwory są jak Thunder Hammer. Każdy wie, że istnieją, ale tak naprawdę mało kto je widział. BTW, te monstery muszą być naprawdę potężne, pewnie coś koło demon/warlock albo jeszcze mocniejsze, gdyż taki 150lvl bezproblemowo bierze demona solo.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
01:39 Kapedward: 10:34 You lose 757 hitpoints due to an attack by Mahrdis.
ja to skomentuje tak run to the hills run for your lives
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
Z tego co słyszałem te nowe 'bossy' walą max 1500hp melee. Loota żadnego nie mają. Ponoć całego questa z nimi związanego jako pierwsza wykonała ekipa z Secury.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Wieś :P
|
Według mnie To są może dodane ale są na pacc landzie
Ankrahmun te sprawy ostatnio zwiedzalem z kumplem to doszlismy do necro i wogule zarabalismy nowe potworki jakies ale.... Ten pierwszy to Yeti , drugi to Eldre beholder , 3 niewiem ale jakis maly beholder i mysle ze bedzie summonowany przez eldera a 4 to niewiem ale wyglada poterznie narazie tyle w weekend moze bedziemy zwidzac z kumplami. To Sie wam pochwale |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Andrychów
|
Cytuj:
![]() A tak a'propos tych faraonów, ktoś gdzieś powiedział, że ponoć z każdego z nich wypada część hełmu, a potem się go skleca w całość. To ja poszedłem tym tropem i zwiedziłem prawie cały plik Tibia.spr ![]() I oto co znalazłem: {_najprawdopodobniej_ części owego hełmu) {najprawdopodobniej owy hełm ) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
|
Hmm sprubowałem złożyć helmetu (thx dla pana wyżej) Tylko jedna sprawa - przedmiotow jest 7 a Faraonów - 8... Czyżby 8 faraon krył kolejną arcy zagadke :> ??
Wyniki moich Prób ;] : |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Andrychów
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
Faraonów jest 6-7... każdy z nich ma unikalny przedmiot.
Faraon to taki potworek-boss... kazdego mozna zabic tylko raz i ma unikalny przedmiot przy sobie. Jest już gostek który zabił jednego faraona i co wypadło? Serce Faraona! SSki gdzieś na WOT Jeśli sprawdzicie tibia.spr to znajdziecie kilka innych interesyjących rzeczy kto wie do czegos służa napewno jest to przedmiot którym można sie pochwalić wkońcu jak zobaczą w twoim domku bijące serce faraona to respect ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
Ja uwazam ze yeti dodali ale nie ma go na tibia.com tak jak reszty niekturych bossow poniewaz mysle ze jest to boss na jednej z lodowych wysp
ale to tylko domysly ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
Jeżeli ktoś wie,to prosze powiedziec mi w jaki sposób można otworzyć plik tibia.spr.Thx
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
Tibia zawsze musi kryć w sobie kilka tajemnic aby się nie znudziła...
![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
|
Cytuj:
ten niby nowy wyglad beholdera nazywa się ultra beholder
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
te potforki istnieją ostatnio widzialem jak jeden gość sie w tego beholdera zamienił
![]() |
|
|
|