|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#10141 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
15 bp sd,6 bp gmp (490k expa) i loot:
![]() a tu juz lvl: ![]() Waka GZ mlvl pozdro![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10142 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir'Blaxis
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() skromne eq na najciku xD jak ktos chce tego ankha to pisac PW lub w grze =) cena do uzgodnienia ![]() |
|
|
|
|
|
#10143 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: kozienice
Imię: Lord'Staszek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: refugia
Poziom: 118
Poziom mag.: 72
|
@2xup
Ahhh.Wali botem,oj wali
11:12 Helish Princess [60]: oO znalazlem zelka za kompem 11:13 Helish Princess [60]: mhmm truskawkowy |
|
|
|
|
|
#10144 |
|
Zbanowany
|
No to se nie poodrbialem
))korki jebły 7% do 89 było )Apr 09 2008, 22:53:52 CEST Died at Level 88 by an orc berserker teraz 85 lvl )nawet na aola juz nie mam ; d Pozdrawiam ;s |
|
|
|
|
|
#10145 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Imię: Demos Elma
Gildia: Masters of Dedaj
Poziom: 107
Skille: 89/58
Poziom mag.: 19
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
________________________ Buaa taką samą opinie miałem 6miesięcy temu jak miałem z nim domek i miał moje full eq itd...ale widzisz kiedy dobry kolega Eternal Waka wszedl do domku i zobaczyl 1kk,sov,dh,panda teddy i jeszcze inne itemki to już "dobry kolega" zmienil sie w napalonego tibijczyka ktory jest gotów wpierdolic starej krzeslem. Mozesz miec o nim opinie jaka chcesz <kiedys tez sie za nim wstawialem o glupi lot do djinna na forum tibi.com> ale moim zdaniem nie warto. ________________________ Eternal wako...kto tu mowi ze ojebales mnie w dzien? W nocy drzwi juz byly otwarte bo NIESTETY zapomnialem je zamknac. Pewnie powiecie że ktos inny mial inva...ja dobrze wiem kto mial inva NIKT INNY OPROCZ WAKI...a hak nie wchodzi w gre bo nie znam debila ktory by ojebal domek a full eq z 50cc nie...n/c
Ostatnio edytowany przez ziarko - 09-04-2008 o 23:19. |
|||
|
|
|
|
|
#10146 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
a Rayahen nie sharuje na 2?
moze mi sie cos pojebalo ale keidys sie z nim klocilem, w*****l mnie niesamowicie, po 2-3 dniach msg mnie jakby nikgdy nic, oswiadczyl mi ze to nie on tylko jego kumpel, sytuacja powtorzyla sie jeszcze raz, w*****l mnie znowu, nie respektujac mnie po 2 dniach zagadal jakby nigdy nic, zpaytal czy expie jak powedzialem ze tak to wyszedl. Wiec albo sharing albo ma rozdwojenie jazni nie wiem ktory owner pisze na forum ale jeden jest spoko 2gi raczej przyjebany |
|
|
|
|
|
#10147 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorry, za offtopa i brak screenow, ale zauwazylem tutaj tylko drobna czesc jakiejs klotni i chcialbym dodac z wlasnego doswiadczenia, ze refugia to serwer najbardziej maksymalnie przepelniony prze noobow (zlodzieji, blokerow, tzw "wpie***dalaczy na exp) i nikomu nie polecam zeby zaczal tam grac. Pozdrawiam. Btw - Gz SS
![]() |
|
|
|
|
|
#10149 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Daleko
Imię: Rayahen
Profesja: Sorcerer
Poziom: 124
|
heheh siema lord dragon~ hihi pisalem ci kiedys owszem sharowalem konto ale teraz juz tego nie robie i wiem ze jestes spoko ziomek i wogole
mam nadzieje ze tak samo sadzisz o mnie ... pozdro ![]() aaa i ja jestem ten spoko z ktorym caly czas piszesz ... ;];]
------------------------------------------------------------ ------ ------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowany przez Rayahen - 10-04-2008 o 07:18. |
|
|
|
|
|
#10150 |
|
Użytkownik Forum
|
------------------------------------------------------------ ------ ------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowany przez Rayahen - 10-04-2008 o 10:52. |
|
|
|
|
|
#10151 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Zoom'bo
Poziom: 313
Skille: 110/79
Poziom mag.: 28
|
Czyli waka ojebal Demosa. LDS chyba pojde w twoje slady i skoncze gre na tym serwie. Dobrze zrobiles dlatego moja postac jest na allegro pozdro.
|
|
|
|
|
|
#10152 |
|
Użytkownik Forum
|
ja chba bede szedl na inny server pvp jakis ale nie wiem ... tu lipa jest za duzo noob'ow i wogole :/
|
|
|
#10154 |
|
Użytkownik Forum
|
Bardzo dobrze! Lejcie na ta noobowska Refugie
![]() A co do kyry, to odradzam. Mam tam wielu znajomych z rl (high-lvli) i mowia ze jest teraz wojna ze szwedami, i ze jest mass pkerow ![]() Saphira jest calkiem niezlym swiatem (przynajmniej ja sobie o niej takie zdanie wyrobilem). Ja uciekam z refugi na jakis inny serw non-pvp, moze wroce na stara dobra celeste ![]() |
|
|
|
|
|
#10155 |
|
Użytkownik Forum
|
hehehe lipa troche na no-pvp serverach bo ktos ci sie wrabie na respa i nawet go nie wywalisz a na pvp wlaczasz PK i jada xD
|
|
|
#10156 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Shoter of Darkness
Poziom: 102
|
@ UP
Zabijasz typa, a za chwile wbiega 5 hlvli i "robią PK i jazda" a następnie "mowią "pay" i jazda"
|
|
|
|
|
#10157 |
|
Użytkownik Forum
|
Swiaty non-pvp sa zdecydowanie lepsze. Poprostu gra jest przyjemniejsza. Przyznam, ze kazdy ma czasami ochote jakiemus noobkowi na non-pvp przy.ebac za to, ze mu np ubija stworki, ale wiecej jest takich sytuacji, w ktorych cieszy sie, ze to non-pvp
![]() |
|
|
|
|
|
#10158 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Vatras
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia/Inferna
Poziom: 130
|
@UP
I jak powie 'pk' Pay i mu dasz to n/c PS: Brzydki ss , ponieważ jakis noobek sie walil na niego :/ ![]() Vatt ![]() Ostatnio edytowany przez Vatrasek - 10-04-2008 o 12:46. |
|
|
|
|
|
#10159 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Vatras