![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Skille: 19/20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiler... co ty wiesz o zabijaniu?
a o td gowno wiecie.wiezycie w kazde klamstwo ktore uslyszycie,walicie random pk polowa serva jest przeciw wam i wiekszosc waszych ruchow jest przewidziana bo macie mnóstwo wrogów.wojny z wri nie wygracie a jak zaczna grac to daje wam tydzien na kapitulacje.a robiac masslogi udowadniacie jakimi nobami jestescie z siejami nie wyjdziecie na ob bo wri wpadnie??wri nie gra i nie wpadnie.hummmm strach przed 50lvlami? eneris ty i ci twoi kumple buahahaha. doczepiliscie sie td bo zazdroscicie nam?hmmmmm... zapewne w kolejnych postach mi dosracie ale po mnie to tak splywa jak wasze gadanie typu "silny debil" myslisz ze jak bedziesz mnie tyral bedziesz lepszy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mądrze gadacie hektor i Pyro.
Elaro ma poł serva przeciw sobie? na niektórych servach gildie walczą przeciw całym serverom i dają rade, walczy się przeciw wszystkim wrogom a nie tylko przeciw wybranym. Toral nie widzę tego myślenia w waszej grze ciągle tylko pierdolicie o tym jacy jesteście super pro evul zajebiści i jakbyście zniszczyli Elaro gdyby wyszedł na ob tylko nie wiecie jak sobie poradzić z ludźmi którzy nie chcą wyjść na ob i nie wypowiadaj się już na temat wojny jeżeli masslogi nazywasz "marnymi". @Silny Chciałbym zobaczyć co byś robił na prawdziwym OB.
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() nikt tu sie nie wychwalal ze jest zajebisty przeciez, w sumie nie czytalem wszystkiego dokladnie wiec niejestem pewien
co do masslogow, to (chodzi o massloga na siejnik) 1 robic na 52 knighta, drugiego na 60 eldera, a trzeciego dzisiaj na 53 ms cala ekipa jest troche smieszne, nie sadzisz? a poradzic sobie z ludzmi ktorzy na ob nie wychodza w jakis sposob umiemy (ank dragi i vdl) wg ciebie gadanie ze polak z polakiem powinien byc jest madre? wez przestan xD przekonalismy sie o tym jaki jest elaro, wiec po co drugi raz w to samo brnac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co jak co ale Elaro nigdy nie chciał was orać i w sumie dalej nie chce.
@Lares Śmieszne to jest twoje pojęcie o wojnie, przedstawię ci prostą sytuacje: Elaro massloguje tego 50~ ek zabijają go w 6 osób uciekają na defensa ponieważ 6 osoba nie są wstanie podjąć się open battle, następuje masslog Wasz albo Wri i wtedy te 6 osób jest udupionych bo reszta vt(czyt. Ventrilo) nie może im raczej pomóc, weź też pod uwagę liczbę graczy do dyspozycji Elaro. Przestań wypowiadać się na temat wojny, niech ktoś inny z Siejników ją komentuje chyba że wszyscy mają taką samą wiedzę jak ty. btw. Kto jest battle commander-em u was? @Silny. Wymień mi jedną rzecz której powinien zazdrościć TD?? a przestane się ty wypowiadać.
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 11-04-2008 o 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() hahaha najśmieszniejsze jest to ze eneris mysli ze wlasnie to on ma "jakies" pojecie o wojnie, a elaro jest super pvper i warkomandos HAHHAHAHAHAHAHAHAHA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej eneris a te prawdziwe OB to na selenie ? XDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
blablabla taka dyskusja nie ma sensu bo wy myslicie ze wasz sposob na prowadzenie wojny jest so pro, my nie mamy okazji do walki i nawet sie nei chce nikomu logowac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku Frag to Frag, tak i typek padnie i może mu się już nie chcieć wbijać większego levela.
Każdy sposób na prowadzenie wojny jest dobry, ważne by wogólę ją prowadzić. @High~ Sądzę że tak. Wychodzimy na pustynie szwedzi też wychodzą i walczymy, czasami z gorszymi czasami z lepszymi skutkami.
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 11-04-2008 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
|
![]() Kurwa LUDZIE wescie sie ustawcie na ten OB i sie powybijajcie, przynajmniej spokój bedzie !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Live is Brutal ![]() hi ? ~! Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 11-04-2008 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() eneris,twoja wizja: jak server nie jest nasz nie ma sensu grac,tzeba walczyc zeby byl nasz i przy okazji psuc innym gracza gre.
wy macie kijowego tego swojego battle commandera bo przez niego macie wiecej wrogow robiac randomy Ostatnio edytowany przez Silny123 - 11-04-2008 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() a ty silny padłeś na edron lair od 3 osób bo sie sam nam pokazałeś gdzie chcesz być trapnięty
(bez battle commandera) |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy niedosc ze nie umiecie zabic 80 druida w omruc tombie to w dodatku padacie przed ss lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() bilo mnie 6 osob w tym 2 duze sorce pozatym biliscie mnie 15-20min a potem stwierdzilem ze szkoda potow i padlem.cuz tzeba sie przyznac do błedu,faktycznie sam wlazlem w trapa.ale inaczej to by sie potoczylo gdyby tam gemnazeta nie bylo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Highlander
Ciężko jest zabić 89 ed w 2 osoby, lecz zawsze warto spróbować. @Silny Tak ja wyznaje zasady że gram na tych światach na których mam coś do powiedzenia, a nie tak jak ty jestem kimś kto zwiększa respa.
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i jak mi powiesz ze to tylko gra to padne, bo ani dla ciebie ani dla zadego z twoich super ziomów nie jest to "tylko" gra elosze a tak btw. śmieszy mnie twoje ego bycia "kimś" na selenie |
|
![]() |
![]() |