|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() a ja dalej nie wiem co zrobić z grzechami i cnotami (7 albo 8, już nie pamiętam xD) Any hint?
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Odnalazłeś śmiertelne cyfry? Zauważ, że cnoty zostały wyróżnione - zrób to samo z grzechami : ] Za dużo chyba powiedziałem, a jak nadal nie wiesz to znaczy, że jeszcze czegoś nie odnalazłeś (w takim razie pomyśl nad napisem z obrazka). @edit 12 ssa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakim sposobem zrobiłeś no.9? Radzę zapamiętać adres strony w razie czego. Dante się zemści.
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up:
No ja jestem na tym ostatnim tekście(8c bodajże), podobne takie hiper proste a ja nie mogę tego zrobić :<
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Plz pomozcie mi z 5b. wiem ,ze trzeba popatrzec na kreski , legende , i litery ,ale niewiem kompletnie jak to zlozyc do kupy PLZ POMOZCIE. NAJLEPIEJ GDYBY KTOS MI ODPISAL NA PRIV.
Z GORY TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic Zest padł? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() jak przejsc
Ostatnio edytowany przez Kirsten - 01-05-2008 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zbanowany
|
![]() Odpowiedzią jest nazwa płyty (tak jak i piosenki) zespołu Nine Inch Nails (chyba dobrze napisałem?).
Możesz na chybił-trafił xD Zauważ, że linia oddzielająca to coś z góry ma kilka kolorów. W źródle masz napisane, który "reality lies", a który "do not lie". Łatwiejsze niż Ci się wydaje, a z tymi podpowiedziami NIE MOŻESZ tego nie przejśc... @Edit Cały Zest ma chyba coś wspólnego nie tyle z "Alicją w Krainie Czarów", co z grą "American McGee's Alice" - nawet główna postać jest na jednym ze zdjęć, a poziom 12 na którym ja sterczę, wyjątkowo przypomina misję "Crazed Clockwork". Ostatnio edytowany przez Ditto - 01-05-2008 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
|
![]() @UP
Rowniez sie mecze z 5b ![]() Twoja podpowiedz mi nic nie mowi ![]() Mozna jasniej?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Aktualnie siedze na 6(6)
![]() Mozna prosic o podpowiedz?? ![]() Ostatnio edytowany przez Kastia - 01-05-2008 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#571 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
6(6)? Co jest na obrazku bylyzyx. @Edit Robie chyba to samo co ty, ale ja mam "inaczej". Zamień znaki na to, co im odpowiada, a potem pomyśl "dlaczego niektóre są w parach lub trójkach?" - musisz dać radę. @Topic No.13 ![]() Mhm, ukryte cyfry mam rozwiązywać tak jak wcześniej znaki (z którymi też miałem problem -.-)? Ostatnio edytowany przez Ditto - 01-05-2008 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Nie gram w tą, ryjąca psychikę, grę dokładnie 13 miesięcy i przez 13 miesięcy mam ta samą tapetę, której nie zmieniłem przez ten cały czas ani razu i nie zmienię jeszcze długo ;)
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up:
Ukryty tekst:
Na tym stercze tyle czasu :<
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Zajrzyj do zrodla
![]() POmoze ktos z 7? Nie rozumiem o co wam chodzi z tymi grzechami xD czy haslo sklada sie z 1 slowa? Ostatnio edytowany przez Capality - 02-05-2008 o 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Nadal sie mecze z 6(6)
![]() Wpisuje "tower"... nic Wpisuje "current"... nic Lacze rozne wyrazy ktore maja cos wspolnego z ta wieza... nic btw. co ma klawiatura do tego obrazka?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wszystko masz w źródle ; P wystarczy pomyśleć. To jest właśnie zagadka. 100% Zagadka do odgadnięcia.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Kiedyś doszedłem do kilkunastego... zaczynam od nowa : ) Pierwszy śmiesznie prosty.
Zest ma to do siebie, że po dojściu do hasła wydaje się ono być oczywiste.
![]() |
![]() |
#579 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |