![]() |
#1421 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zagralem, zdania nie zmienilem
![]() Cytuj:
2) 40-50zl miesiecznie mozna wydac na wiele innych sposobow. Wole pojsc z dziewczyna do kina czy nawet nawet samochod zatankowac. GW ma ten plus - place raz 100 i gram ile chce, bez obowiazku placenia co miesiac abym w ogole mogl grac. Za WoWa place w sklepie, a potem dodatkowo... 3) Rozwiniety i nawet dobrze zbalansowany tryb pvp. Zagram assem na RA, pogram na HA i gvg. Zrobie postac mesa i tez mnie przyjma. A tu rogal czy inny lock ownuje ![]() 4) Grafika - wole ladne widoki, nie lubie szesciokatnych drzew i grafiki rodem z W3. 5) Skakanie, plywanie itd nie jest mi niezbedne do zycia. Oczywiscie akceptuje to, ze ktos ma inne zdanie i uwaza, ze WoW > GW ![]()
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() wole wstawić gówniane fotki niż czekać aż temat pójdzie w zapomnienie... może dla ciebie gówniaste dla mnie fajne:> i nie rozumiem co ci się nie podoba w tych fotkach
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Marchewki - 07-05-2008 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() I jesteś w stu procentach pewny, że nie zdarzy się tak, że jego WoW akurat odrzuci? Przewyższasz Nostradamusa.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W ani jednym poście nie porównałem wow do GW tylko chciałem żeby on dał jakiś argument dlaczego;
Aczkolwiek ja WOLE gw bo; Cytuj:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mam pytanie. Przed chwilą dostałem GW Factions. Nawet nie wiem który z kolei jest to dodatek, jestem totalnym newbie i mam pytanie.
Czy mając ten dodatek, otrzymuje to co gra oferowała dotychczas? Czy tylko to co ma w sobie dodatek?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Właściwie to nie jest dodatek tylko nowa kampania. Dostajesz dzięki niemu nowy obszar do "zwiedzania" razem z fabuła, skile (ale tylko skile z fc nie z poprzedniej/następnej gry z GW) No i "stare" pvp (bo pvp się raczej nie zmienia) Ja mam tylko FC i dobrze mi się gra (w pvp) ale zawsze mogę dokupić propa czy nf, połączyć z tamtym kontem by mieć nową fabułe i skile. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() są w tej grze privy?
bo nie mam zamiaru grać w to regularnie,a kasy nie mam...
![]() |
![]() |
#1428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja w to gram z przerwami xD
Moje konto ma prawie rok, przy czy ma jedną postać 20 levelową (dwie, bo jeszcze PvP xD) z nieukończoną kampanią [Proph]. Jeszcze dwie postacie, które tam gdzieś są w Prophie xD (jedną robie tytuł 20 lev bez śmierci, więc gram tylko gdy chcę "poexpić" xD A 4 misja jest za trudna na 8 levelu i mogę deadnąć ;<) Ale gra się opłaca ... 100 złoty za ... wiele czasu gry to mało ;x @down: Prophecies. I można to nazwać "podstawką", chociaż bez niej możesz grać w inne kampanie. A ja chyba Nightfalla będę miał ^^ Jeszcze 5 misji do końca Propha ;[ @2xdown: Proph daje najwięcej, i Proph jest IMHO najlepszy dla nowych ;S
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 10-09-2012 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety,po 2h Goglowaniu nie znalazłem zadniego niepłatnego haka[cd key] pod GW ,ani servera....
Może uda sie przebłagać rodziców żebym dostał przedterminowy prezent na 1.06 ;p... jak sie nazywa podstawka?
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma w zasadzie podstawki, są 3 części; Properties, Factions, Nightfall które działają osobno i każda ma własną fabułę, oraz jest dodatek- Eye Of The North.
Polecam Factions- dobre na początek (łatwa fabuła) i o wiele łatwiej dostępne niż inne części (no i jest assasin ^^). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Turek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Gate of Hell
Świat: Danubia
Poziom: 43
Skille: 80/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem Guild Wars jest super tylko jest jeden minus maksymalny level 20 . Gra jest bardzo rozbudowana i czasami trudna no ale dla chcącego nic trudnego Sam grałem ponad 600h w Guild Wars . Teraz co prawda ma wyjść GW2 tylko że trzeba będzie płacić... szkoda no i teraz widać że coraz więcej osób przestaje grać bo wszystko ma być skasowane....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co? O co chodzi? Może ktoś coś więcej o tym powiedzieć?
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zresztą mówienie o kasacji wszystkiego ( = utrata graczy) przed premierą kolejnej nabijaczki kasy byłoby chyba ciosem we własne plecy wykonanym przez ANet, nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Użytkownik Forum
|
![]() została mi 1h triala
![]() mam już 7.5lv łowce/patrona i 2 bohaterów,i tą rangę włóczni..i mam już 2 Platyny ![]()
![]() |
![]() |
#1439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() trzeba bumpnąć
![]() Pierwsza reakcja na TS : "O kur*a! HoH" ![]() ![]() http://img512.imageshack.us/my.php?image=gw024lv9.jpg prop done. tak wiem, bulid do dupy ale miałem poprostu zadawać dużo dmg ![]() http://img164.imageshack.us/my.php?image=gw020ds0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Mam już od kilku miechów Factions, a i tak prawie nic fabuły nie przeszedłem... No, ale nadeszły wakacje, będę miał czas i się biorę do gry. Na razie Factions, a później chyba Nightfall. _/