|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Proszę o ściany z nowej tibii najbardziej zależy mi na kamiennych,drewnianych i tych jasnych z drewnianymi belami
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 21-05-2008 o 22:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Dzień dobry!
Chciałbym złożyć zmówienie. Chce tylko krawat, najlepiej biały. Z 2 stron wystarczy tzn. /\, \/. Dziękuję! ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 22-05-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Sory za doubla wylecial jak chciałem dopisać coś jeszcze :/. Mam nadzieje, że mi przebaczycie...
@Down Przeprosiny wystarczą ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 22-05-2008 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5044 |
Guest
|
![]() Już wiem w czym popełniłem błąd. Przepraszam. Myślałem, iż nie można tak poprostu wrzucać na tibie. Sorx
TOPIC: Krawat do outfitu czy jako item? eee chyba do outfitu. PS: Szczerze przepraszam za wszystkie moje przewinienia na forum. Chciałem być lepszy, lepszy od innych, ale zauważyłem, iż nie tak łatwo jest zasłużyć sobie na dobre zdanie wśród tych forumowiczów. Szczerze przepraszam i żałują. Nie wiem jak mogę odpokutować... Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-05-2008 o 09:48. |
![]() |
![]() |
#5045 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @osar
daj sobie spokoj, bo kretynem na forum zostaniesz juz na zawsze. a co do fake'ow, przestan jezdzic po ludziach, bo sam niczego nigdy nie zrobiles (pomijam oczywiscie twoje pseudofake'i, ktorych w ogole nie chce wspominac). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Oscar@
Jasne, jasne... Zobaczymy za jakiś czas. Topic@ Zrobi mi ktoś krowę i elfa śnieżnego? Najlepiej żeby był podobny do tego, jakiego mam w awatarze. W ostateczności wystarczy krowa. Nie owca, smok z dójkami, tylko zwykła krowa. Podejmie się ktoś? Down@ Reszty nie mam. Jakbym miał, to od razu bym w zamówieniu dał. Ale jak widać jest w zbroi i ma niebieskawą skórę. Miałem nadzieję że ktoś poruszy wyobraźnię i wymyśli jakiś fajny out. Łap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit@ Trzeci edit, ale co tam. Elf fajny i wykonany bardzo szybko, przyda sie. Przypominam o krowie. Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 22-05-2008 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5047 |
Guest
|
![]() Ja Ci Elfa zrobię, ale pokaż go dokładniej a nie tylko samą twarz.
@up. Ja ci zrobię ale mam prośbę, daj ktoś armory elfa arcanist i scouta. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-05-2008 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#5048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2008
|
![]() Ja bym prosił o postać ze wszystkich stron:
![]() Czyli Kurosaki Ichigo w Ban Kai z Bleach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5049 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5050 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
:O oooo moge uzywac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
![]() |
#5052 |
Guest
|
![]() ![]() Fajny out archtyp. Twój? Mój jest dla każdego. można go używać. |
![]() |
![]() |
#5053 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
@Szufi tak o te mi chodziło wielkie dzięki!
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 23-05-2008 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Osar
Tak, mój. 30 min roboty. PS. Mój także jest dla każdego
![]() |
#5055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#5056 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Archtyp:
Ten armor żywcem z outa KalasantegoX ? Lub może tego z PF, ale tam też nie było dane przez autora. Dla porównania out KalasantegoX : http://img227.imageshack.us/my.php?image=zrrrnp1.png @edit: Aha, zamawiam ładną kosę... Taką jak jest w Guild Wars (chodzi o proporcje, nie musi być identyczna ;p ) @down: Dokładniej to ja mam tylko Prophecies, więc ani jedno, ani drugie xD (( ale Nightfall zamówiony, niedługo będę miał ;p ... no i pewnie dervem ;d )) Dzięki za kosę ![]() Ale zbroja mi się od razu skojarzyła... no i trochę podobna ;s @edit: Po ponownym przeczytaniu mojego postu, stwierdziłem u siebie emotkownię (choroba taka? xD)... znów to zrobiłem ;o ... n/c! xD Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-05-2008 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
Grało się dervem ;? Tak btw. jeśli grałeś to kurzik/lukson? http://img513.imageshack.us/img513/9779/zxxxpl0.png Co do zbroi to raczej sam zrobił, moja jest inaczej przerobiona.
![]() |
#5058 |
Guest
|
![]() Szufi, może się nie znam, ale czy to ilidian? Czy jakoś tak? Był już paredziesiąt stron temu.
TOPIC: Potrzebuję Słonia, ale takiego dużegooo a nie takiego zwykłego. Fast plx. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 22-05-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#5059 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5060 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
btw: Ponawiam moje zamowienie
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
|
![]() |
![]() |