|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Posty edytowany 26 Maja o godzinie 20:13:54.
REGULAMIN 1. Zakaz rozmowy o Mandze i Anime (jest osobny temat) 2. Nie obrażaj innych 3. Nie offtopuj ps. Taki ten regulamin bardzo ogólny ^^ Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 26-05-2008 o 20:17. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
Zamierzasz tą katana mieszać herbate?
#Edit: Albo odradzam, fabra mogłaby zatruć herbate. Ostatnio edytowany przez Voon - 25-05-2008 o 19:14. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
Podejrzanie tania cena,za ładną dobrą Katane,.....
btw.na co ci ona? @down No nie wiem : D
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-05-2008 o 19:21. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
upx2@
^^ up@ Dla ozdoby a na co, chyba nie żeby po szkole latać z nią ;p. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Uwierz mi, wszystko co dobre ma swoją cene. Za gówniane pieniądze masz gówniany towar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
ten miecz to pewnie chińskie gówno z bazarku za 3 zł,wyk. plastiku z recyklingu....
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
up2, up@
No ale czy na ozdobę potrzeba mi więcej? To nie buty że muszą być wytrzymałe bo w nich chodzę. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Ale czy coś co stoi na wystawie ma sie rozwalać bo dotknięciu? A jak ktoś sie zapyta za ile to kupiłeś? A jak kumpel bedzie chciał zobaczyc? A jak przy sprzątaniu upadnie? A jak ci sie włamią i ci ją ukradną?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
To miecz, ktory ktokolwiek z gosci w Twoim pokoju wysmieje. Bo tak sie robi z plastikowymi czy tam aluminiowymi malowanymi bublami.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Ja bym "plastikowego" gowna na scianie nie powiesil, ale rob jak chcesz ;>
Tak, wiem, ze jest metalowy ale taki metal to praktycznie plastik xD Temat jest o kulturze japonskiej to sie zapytam: Jadl ktos z was juz kiedys Sushi? Jak smakowalo? :> |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak ryz z surowa ryba, ale ja to takie sztuczne sushi jadlem chyba.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Co o niej sądzimy?
Sądzę, że za taką cenę to jakiś bubel, ale jeśli ma wyglądać tak jak na fotkach to nic nie zaszkodzi jak powisi se na ścianie. Jeśli nie żal tych parunastu złotych to można próbować, ale blado to wypadnie przy mieczach z byle sklepu/kuźni za 1500zł. Próbować można, bylebyś się nie zawiódł i nie zniechęcił. ![]()
|
|
|
#13 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Juz ladna dekoracja za 400zl moze byc z allegro ;>
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
|
Nie jadłem nigdy Sushi ale chetnie bym sobie wszamał=P
Tylko ten ryż mam do niego odruch wymiotny... ![]()
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
No, nie wiem, czy można w jakimkolwiek sklepie kupić prawdziwą katanę, no ale próbować zawsze można
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Jeżeli to ma po prostu stać u ciebie w domu jako ozdoba to czemu nie. Natomiast prawdziwej katany do walki chyba jako zwykły człowiek nie dostaniesz : D nawet za grubą kasę.No chyba,że ten świat spadł na psy.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Uwaga, uwaga, mamy potwierdzenie z góry, ten świat spadł na psy.
To tak na serio, teraz wszystko można dostać. @2down: Poprawna odpowiedź brzmi: będzie mi jej żal ale za 10 minut bede miał nową z bazarku. Ostatnio edytowany przez Voon - 25-05-2008 o 20:57. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj:
Jaki plus taniej, plastikowej katany? Jest tania i z plastiku, lol. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
|
To przemawia za tanią kataną ^^
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
|
|
|