|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Witam!!!
Odrazu mowie ze napisalem ten temat ponieważ w temacie gdzie powinno sie pisać takie pytania nikt nie odpisuje... A więc gdzie mógłbym expic knightem na lvl 20+ i 30+ (EQ: p set steel helmet tower shield, fur boots, serpent sword, BS)skill 53/53 ale doskilluje byłem na barbarianach dobry exp ale trochę waste i nie idzie w scaraby sie nie wbijam Najlepiej prosiłbym o odpowiedzi wraz z zdjęciami(tibia earth) @down żal mi nie umiesz pisa ani czytac pisze sie patrz a nie pacz a po drugie napisałem że tam mi nieodpisują Ostatnio edytowany przez Sapthor - 13-06-2008 o 23:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() BOZE CO ZA LUDZIE NA TYM FORUM....
To wiec mozesz expic larvy ank dobry exp ale kasa mala :/ Roty liberty bay albo darashia dobry exp dobra kasa ale wkurzaja boterzy ![]() ![]() No to tak ja bym ci radzil expic tak do 40 ~~ lvla na dc i tak dobij przynajmniej skile 60~~+ i potem mozesz spokojnie expic na barbarianach malym campie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Ile Was jeszcze kurwa będzie? To już się zaczyna denerwujące robić z tymi Waszymi tematami do expienia skoro macie odpowiedni do tego przyklejony temat ...
Przepraszam za przekleństwo ale się już wytrzymać nieda. Pozdrawiam.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |