|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
http://youtube.com/watch?v=odd6h5AA2Fk&fmt=18
Oglądajcie w wyższej jakości. Edit: Ok już zmieniłem, dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Libacjan - 22-06-2008 o 23:05. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut
Imię: kruul pogromca rotwormuw
Gildia: wydupcona w kosmos - najleprza
Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
|
w wyższej jakości
http://youtube.com/watch?v=odd6h5AA2Fk&fmt=18 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
|
o.0 bump???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
ale zes sie dal wydymac lamusowi. Jak dajesz takiemu sie dymac, to co robia z Toba w szkole?@topic Lepsze na cam.
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
|
Napinacz internetowy
Lubię takich. A może masz ochotę na małe wsadzanie siusiaka do pupy? Chcesz to dam ci adres i się umówimy na małe co nieco Ostatnio jeździłem wujkowi siusiakiem po łysinie, a tu nagle takie białe poleciało ![]() ![]() Będziesz jęczał jak z tobą tak zrobimy? Jeszcze wujka zawołam to już wogóle będzie supcio impra ![]() ![]() Wnioskując twoje wypowiedzi, to KAŻDY *WMV jest gorszy od *cama. Bo tak jest. Ale weź pod uwagę, że są debile, które nie potrafią tibicamtv uruchomić.Ostatnio edytowany przez Libacjan - 24-06-2008 o 15:24. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
Zle wnioskujesz. I nie chcialem Cie obrazic stary wyjadaczu to mogles chociaz zauwazyc
, ale ten Twoj podpis... Rozumiem jest Twoj, Twoja sprawa, ale sam siebie w nim ponizasz i myslac, ze o tym nie wiesz chcialem Ci to udowodnic P.S. Nie dymaj plisss
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 24-06-2008 o 15:27. Powód: Kris |
|
|
|