| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  23-06-2008, 11:31 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 12 2007 Posty: 9 Stan: Aktywny Gracz Imię: Thae Mara Profesja: Elite Knight Świat: Menera |  Postman - pomocy siema, przy wykonywaniu 6. misji postmana mam pewien problem: pies krola w thais odpisuje mi grrr gdy pytam 'Do you like that?' Co mam zrobic? Prosze o pomoc, jezeli ktos wie co zrobic lub mial podobny problem. Dodam ze straznicy mnie nie widzieli. | 
|   |   | 
|  | 
|  23-06-2008, 17:00 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 01 2008 Lokacja: Poznań Wpisy bloga: 6 Posty: 173 Stan: Niegrający Profesja: Royal Paladin Świat: Premia |   Odwarknij mu, powinno zadziałać... A tak serio, rób wszystko tak jak masz w instrukcji, nie patrz na to co Ci odpowiada; będzie dobrze... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  23-06-2008, 23:36 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 05 2008 Posty: 37 |  Lol a czy widziales kiedys gadajacego psa??? nic nic ne imusisz robic nic ci nei odpowie jak mowisz to do you like that itp. on ci mowi grrr a ty robisz dalej misje wiem bo robilem | 
|   |   | 
|  23-06-2008, 23:41 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 04 2008 Wiek: 30 Posty: 295 Stan: Aktywny Gracz Imię: Manek On Guardia Profesja: Elite Knight Gildia: Underground Fighters Świat: Guardia Poziom: 60 Skille: 70/65 Poziom mag.: 5 |  :p Jak ci napisze grrr rób to dalej i musisz to pisać co pisze bo on ci w ten sposób odpowiada. A i jeszcze jedno, trzymaj psa zdala od króla najlepiej zruluj go tak, żeby był przy samycyh schodach ( bo chyba tam są schody ) i przytrzym go tam krzesłami, które są w pobliżu powinno pomóc. 
				__________________ Guardia ^^. | 
|   |   |