|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#502 |
Guest
|
![]() a te wszystkie update'y przed 8.0 kierowane byly wszystkie pod sorcerera a teraz jak chca dla knight'a czy paladyna dac cos to wszyscy sie pluja.
|
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Po co dawac palowi jak itak juz jest najlepszy ;o
|
![]() |
![]() |
#504 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() skończcie pierdolic bzdury o tym palku, może i jest dobry nie mówie że nie ale sorc dalej jest najlepsza profesja najlepszy przykład z wczorajszego eriga
Seba Boler got 10,625,312 XP 2 najlepsze rekordy też ustalili ms 3 druid 4 knight a 5 pall (chociaż wiadomo że ek jest najsłabsza profesja) ass stary wcale nie sa takie tanie a w bp sd masz 60 shootów po 500+ każdy i co z tego że asski nie kończa sie po 1 skoro hity z ass wachaja sie miedzy 0 a 600 ? zastanówcie sie co piszcie, bo to wszystko jest logiczne koleś z rl 201ms z samego visa na frostach ma 190-210k/h a ja z p bolt mam 120-140k/h i kto bardziej wastuje ? oprócz p boltów gdzie bp kosztuje 14k musze miec przecież z 3-4bp strong mana potion + all time softy sorc traci mniej i tyle i btw w PG na erigu rekord wbiło tylko 3 rp za to ms jest 8 Ostatnio edytowany przez JUNIR - 24-06-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() ja sie na niczmy nie znam, ale wydaje mi sie ze powinni cos z tym knightem zrobic, bo cos kiepsko to cipkom idzie z ta profesja
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() ten sword co ma 58 ataku i jest od 150 lvl to zal :/
|
![]() |
![]() |
#507 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
Kolejny korek... co za porównanie 150 palka (twój) do 201 sorca?? Człowiku, jak porównujesz, to z głową. |
|
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Zgierz
Imię: Fire Knight Marcin
Profesja: Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 70
Skille: 80/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Tak mnie wkurzają te nowe army dla knighta ze omg... co z tego ze głupia protekcja od czegoś tam jak palki albo sorki maja duzo lepsze rzeczy np jak palek ta najlepsza zbroja co daje +5 skill distansa masakra a knight tylko ta protekcja przed ogniem czy tam lodem ;/ kicha
|
![]() |
![]() |
#509 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Zgasiłem? |
|
![]() |
![]() |
#510 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Pytanie:
Te zbroje, łuki i kusze palla, dodają do Skilla Distance, czy do ataku (Przeciętny hit przed włożeniem to 145, a po włożeniu 150)? Bo jeśli do distance, to z odpowiednim wyposażeniem pall może być o 30 skilli mocniejszy (The Devileye, Master Archer's Armor, Bullseye potion).
![]() |
#511 |
Guest
|
![]() @up
Master Archer's Armor It can only be wielded properly by paladins of level 90 or higher. Arm: 15 , distance fighting +5 jak byk pisze ze do skilla ![]() ![]() @down no co ty ![]() Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 24-06-2008 o 20:27. |
![]() |
#512 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
ED: @Down: no, rly Ostatnio edytowany przez Soul's - 24-06-2008 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#513 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Czyli może mieć podniesiony skill o 10, właśnie nie wiem co do tej kuszy. Bo Hit% to jasne, po prostu rzadziej trafia, tylko co ma znaczyć atk :/.
Edit: Chyba mnie olśniło. A może chodzi o to, że jak bolt wystrzelony ze zwykłej kuszy ma 30 atk, to wstrzelony z tej ma 50? Woo... Edit: @up Rly? No wai!
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 24-06-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#514 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Żary
Stan: Niegrający
Imię: Liko Lepo
Gildia: Company of heroes
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() Wiadomo coś o tarczach dla sorców i druidów, które mają dodawac mlvl?
Ile def, ile mlvli dodają i jak zdobyc? Jak ktoś coś wie, niech mi napisze plx ![]() AAA! I czy mają jakieś ograniczenia lvlowe. ![]() pozdro Liko
#517 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Elo korek Ostatnio edytowany przez JUNIR - 24-06-2008 o 21:00. |
|
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Kyyuo
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 159
Poziom mag.: 71
|
![]() ...Znowu kolejna, niepotrzebna dyskusja na temat balansacji profesji, skoro sork jest taki ***** to wy*** wszyscy na sorka, czy to taki wielki problem zmienic profesje? Traktujecie ta gre jak jakas misje w zyciu, i jesli update popsuje wam waszą ukochana profesje, wy postanawiacie dzielnie sie męczyc i ja dalej rozwijac zeby pokazac jacy jestescie "fajni" a ludzie co sie przenosza to sa "Dzieci updejtu" -.- przepraszam ze tak skomentuje ale... wiekszosci polaków grających w tibie, posiada niezbyt wysoki poziom iq.
w tibi sa 4 profesje... wiecie po co? zeby kazdy gral ta ktora im sie najlepiej gra Wiec!! ![]() skoro palladyn teraz bedzie przekozacki, to prosilbym wszystkich co graja innymi profesjami zeby zaczeli grac palkami, bedzie fajnie ... ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() A ja przy moim sorku zostane. Wymęczyłem go przez 8.0 i będę męczył dalej.
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
BTW 80lv w twoim profilu to twój cel ? bo na stronce masz 10 Ostatnio edytowany przez JUNIR - 24-06-2008 o 21:51. |
|
![]() |