![]() |
#721 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() siema.
Szukam serwera pvp gdzie jest dużo polaków mało pk i pa z cenami milo by bylo jak by były niskie xD interesuje mnie jak jest na serwie no i na początek przydała by sie mała pomoc ;p Pozdro D4n1
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Polska / Dębno
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dzień dobry
![]() Szukam serwera, na którym ceny są dość niskie i nie ma takich noob'ów, jak na Galanie (tam gram, tymczasowo). Co polecacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() up@
keylogger nie włazić Pozdro D4n1
![]() |
![]() |
#724 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiberius Germanicus
Profesja: Paladin
Gildia: Forgotten Heroes
Świat: Lucera
Poziom: 40
Skille: 74/60
Poziom mag.: 11
|
![]() Gram na Lucerze od niedawna, jakieś 2-3 miesiące, ale postaram się odradzić wybór tego serwera
![]() ![]() 1.Ilośc PL/BR Niestety na tym serwerze przeważają BR ![]() 2. Ceny Jakby to ująć, ceny w normie ![]() Plate Armor - 400-500gp Plate Legs - 200-300gp Knight Armor - 3-5k Knight Legs - 6-7k BoH - 29-35k 3. PK Raczej niedużo ![]() ![]() 4. Kolejki Kolejki w godzinach 18:00 - 02:00. Expić najlepiej od 8 do 12, wtedy są pustki na respach. To mój pierwszy wpis, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Ostatnio edytowany przez Tiberianus - 20-06-2008 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Imię: Kokos Von Koki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42+
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() A więc tak:
1.Polacy, Brazylijczycy, Hiszpanie. 2.Dość duża ilość polaków. 3.Ceny dość tanie, np Boot of haste (boh) 40k, blue robe 11-12k, k legi 6k, k armor ~4k 4. Dosyć miło, server non-pvp ![]() 5. NON-pvp 6.Dla facc jest średnio, ale w moim odczuciu dla pacc jest lightowo ![]() 7.Rook nie jest przepełniony, można dość szybko z niego sie wydostać ![]() 8.Świat jest naprawde fajny, osobiście poznałem wielu miłych i spoko polaków, ale tez kilka brazylijek ![]() ![]()
![]() |
#726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2007
Lokacja: Sokółka
Imię: Zalavia Forever
Gildia: Brak
Świat: Candia
Poziom: 316
Skille: 109/81
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Titania niewiem.. Pandoria ,hmm mozesz tutaj grac chociaz czesto pk biegaja po pohu i dark cathedral.PA raczej malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Imię: Mala Jeru
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() HONERA
1.Dużo Polaków. 2.Średnia ilość noobów. 3.Dużo ataków (....). 4.High lvl jak do tej porey 214. 5.Fajna Atmosfera. Ale tez złe strony: Mass kicki,lags. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() ASKARA
MEGA HIPER EVO MAX SWIAT Pa jest zajebiste jak niemasz znajomosci to se niepograsz pelno pk noobów kurwa full w dp ciagle ieda z 40 noobów po 15+lvl wiec grajcie tam bo jest zwalal i niejest nudno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 9
Skille: rosna
|
![]() Na jakim z tych światów (kyra,selena) jest mniej pk,pa i czy w thais na tych światach da się pomieszkać na małym lvl?
I jakie są ceny: Boh B Robe/Dsm k legs crown helmet Vampire/Demon shield Ostatnio edytowany przez sith114 - 27-06-2008 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Świat: Harmonia
|
![]() Tak się zastanawiam gdzie grać mam na morganie 60palka+ i myślę czy nie zmienić świata bo po ostatniej wojnie dużo osób odeszło więc mam takie pytanie jaki serw wybrać gdzie będzie pvp albo non-pvp:
-średnie ceny -mało noobów -małe PA lub brak -średnio polaków -mało pk -lub grać dalej na morganie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 9
Skille: rosna
|
![]() Na jakim z tych światów (kyra,selena) jest mniej pk ,pa i czy w thais na tych światach da się pomieszkać na małym lvl?
I jakie są ceny: Boh B Robe/Dsm k legs crown helmet Vampire/Demon shield |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Świat: Szukam :)
|
![]() Mam pytanie... Chcę grać palkiem na jakimś dość przyjaznym, jakby to powiedzieć nieodkrytym servie. Żeby nie było za dużo noobów i PA...I też nie za wiele high lvli. Oczywiście chodzi mi o świat PVP... W sumie ilość polaków/ brazoli itp mi za bardzo nie robi. Tak samo ceny - nie są ważne. Wiem, że zapewne była już masa takich postów, ale jakoś nie mogłem znaleść tego o co mi chodziło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Użytkownik forum
|
![]() SILVERE??? Coś Ci się chyba pomieszało... grałem tam z pół roku, miałem 60+ lvl i stanowczo odradzam tego serva. MASA botterów (mówię tu o high lvlach, jak też noobkach). Muszę się przyznać, że sam botowałem przez jakiś czas (ja sie przynajmniej przyznaje). Oprócz tego ZERO gmów. MASA PA. Głupie brazole z rządzącej tam gildii FTP (feel the power), która jeszcze w dodatku prowadzi aktualnie wojne z DICU (takie jakby zjednoczone siły wszystkich narodowości przeciw brazolom, którzy używają power abusing, boty itp). Nawet polacy, którzy tam grają w dużej częsci są pod kontrolą FTP. Stanowczo odradzam grania na tym świecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Odradzam gre na pacerze.
Duzo noobow i botterow, ludzi nie umiejacych zrozumiec ze jezeli ja bylem pierwszy w cave to aktualnie jestem ownerem tego cave'a. Nie grajcie na pacerze bo nie warto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Więc? Czekam na jakąś logiczną wypowiedź ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 06 2008
|
![]() Nikt jeszcze Xereny nie opisał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
|
![]() Solera[/color][/color] Narodowosci:Brazylijczycy,polacy,hiszpanie PK:7/10% Polacy:mało Ceny ![]() Expowiska: dużo wolnych expowisk Klasy:dużo paladynow radze uwazac Ludzie ![]() Polecam mam tam duzo postaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Imię: Sila Madin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() STANOWCZO ODRADZAM GRĘ NA CANDII
Świat przepełniony. Kolejki zaczynają tworzyć się o 13. Do ok 16 są w granicach 50-130 . Później są mniejsze od 17-18.30, ale już o 21 są w granicach 200 a trwają do ok 23.30 a czasem nawet do 1 w nocy. Dużo polaków. W resztę nie wnikałem zbytnio jakiej są narodowości. Atmosfera jest bardzo niemiła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
DarkMon |
Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia.
Powód: won z keylogerrami
|