|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() metalu brudny chuj mnie to czy to twoi dobrzy koledzy tibijscy ktorych nigdy nie widziales w rl a myslisz o nich niewiadomo co , czy bierzesz od nich kase
jesli bys sie skapnal nudne robi sie gdy widze na kazdym jebanym ss'ie ZOLNIERZ FORTUNY SAYS : ......G...... ...R......... .......A....... ....T........ ........Z...... i jakies inne glupie rysunki GZ GZ GZ ... i jesli mnie nazywasz "idiota" to ty jestes je*bany zakuty pier*olony imbecyl skoro robisz tyle bledow ortograficznych i interpunkcyjnych ,o gramatyce nie mowiac .bb get a life or get cash for pacc ! lols |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7782 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga
Stan: Aktywny Gracz
Imię: .
Profesja: Elder Druid
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 666
Skille: 3,14/2
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pokazujesz jaki masz poziom swoim 'get cash for pacc'. Jakby miał pacc'a, to postrzegałbyś go inaczej? Gdyby słuchał techno, a nie metalu też byś go wyzywał? Nie sądzę :] A co do 'tibijskich kolegów' to nie wiem jak Ty, ale ja mam sporo znajomych, których w życiu na oczy nie widziałem, ale świetnie mi się z nimi rozmawia. To w jaki sposób człowiek się zachowuje nie zależy od jego wyglądu, ale od jego poglądów i sposobu bycia. A skoro zarzucasz angielskojęzycznymi powiedzonkami to - htf do u think u r better? imho u should stfu, go and multiply. U r crazy 'l33t' mofo, uber omgzor noob. Lol while rotflmfao, I've just pmsl. Now idc 'bout u shitface. C u l8 pwnd bitch!
W dniu dzisiejszym podpisu nie będzie. Ostatnio edytowany przez sst_akai - 30-06-2008 o 20:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7783 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest temat do kłótni nie dawajcie tutaj takich smutów
bo aż zygać się che.To jest temat do dawania Screen Shotow.
![]() |
#7784 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rzygać
W dniu dzisiejszym podpisu nie będzie. Ostatnio edytowany przez sst_akai - 30-06-2008 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7785 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Profesja: Paladin
|
![]() Cześć hujki..
Yrek gz maturki ! Ale i tak mnie w wynikach nie dościgniesz ![]() ![]() @2 brudasy Yen i Zolnierz Kurwa mało wam jeszcze... idźcie spalić kota etc ![]() No to tyle.. Cya & Pozdro
![]() |
#7787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Elbląg :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
Imię: Krecikk
Profesja: Knight
Gildia: Trampek Ci w ryj
Świat: Lumienra
Poziom: 62
|
![]() [quote=sst_akai;2151214]Nawet jakbyś starała mu się to wytłumaczyć, to i tak nie zrozumie. On ma swój mały, szadołowy świat, w którym każda krytyka przechodzi bez żadnej reakcji, a rzeczy takie jak książki i świat inny niż Tibia nie istnieją. Przykre..
Przy okazji [~lizus_mode on] zauważyłem, że trafiła się kolejna osoba, która potrafi zwrócić uwagę nie używając wulgaryzmów i trywialnych wypowiedzi ![]() Chyba mnie jeszcze nie znasz skoro mowisz ze nie umialabym mu tego wytlumaczyc ![]() ![]()
![]() |
#7789 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.nie zrozumiales .typ jedzie bez pacca 80 pare lvli co dla mnie jest bez sensu (wydawanie kasy na pixele z drugiej strony tez jest bez sensu) ,zaklada softy na resp 1 gs'a i tak dalej.. jak lubi niech to robi nie moja sprawa. 3. tak 4. ja nie 5. chyba jednak zalezy 6. gratulacje i pokaz mi gdzie tymi 'anglojezycznymi powiedzonkami' pisze . jesli mozna to nazwac angielskim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7790 |
Użytkownik Forum
|
![]() @SUNkiss
Chodziło mi o to, że ciężko do niego dotrzeć, bo... Nic do niego nie dociera, ale cóż, zdarzają się i takie przypadki niestety... I inny fakt - prawda, nie znam Cię zbytnio, ale nic raczej nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy się poznali ;] @Robin starczy? @Yen Całkowita racja! Znam pewien bardzo dobry przepis na gotowanego kota. Łapiesz kocura, wsadzasz do glana, zalewasz tanim winem, gotujesz na lekkim ogniu, aż do czasu, kiedy kot przestanie miauczeć. Bon appetit! A wracając do Robina, to widzę, że jesteś strasznie podatny na stereotypy...
W dniu dzisiejszym podpisu nie będzie. Ostatnio edytowany przez sst_akai - 30-06-2008 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7791 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() @swoon
Weź wyjdź. Jak dajesz trade, to na dole pisze "Please wait for your partner to accept" jakos tak. @Robin Kotów sie nie pali, koty sie je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7792 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Elmor thx Xd Cytuj:
nawet jesli nie ,to mowie sama prawde Ostatnio edytowany przez Robin1337 - 01-07-2008 o 00:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7793 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Kotów się nie je gotowanych, kotom się odgryza łeb, a jeżeli się nie da, trzeba się zabić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7794 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=sst_akai;2151831]@SUNkiss
Chodziło mi o to, że ciężko do niego dotrzeć, bo... Nic do niego nie dociera, ale cóż, zdarzają się i takie przypadki niestety... I inny fakt - prawda, nie znam Cię zbytnio, ale nic raczej nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy się poznali ;] Mozemy sie poznac.. ale nie widze w tym sensu.. a jak cos sensu nie ma to nie warto tego robic poniewaz predzej czy pozniej sie to zrozumii i lepiej by bylo gdyby predzej bo gdy pozniej to sie bedzie odczuwalo tesknote co jest nie potrzebnym uczuciem bo wszystkiego mozna uniknac ![]()
![]() |
#7795 |
Użytkownik Forum
|
![]() to duzo razy sie zabijales?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet szataniscie nie w glowie takie rzeczy o ktorych Ty wyzej napisales..
![]() |
#7797 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Danne - 01-07-2008 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Yen jak nie grasz juz na luminerze to lepiej sie nie udzielaj dawaj posty na aldorze a nie nam spamujesz cya leszczu
![]()
![]() |
#7799 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() Cytuj:
1.niemusisz uzywac 2.to ze nie kupilem pacc to juz moja sprawa szkoda mi kasy na ta gre wiec wole se poexpic dluzej niz inni na facc. co do softów to wtedy nie byly moje i mialem je tylko poto ze jak mana mi sie skonczyla to je zakaldlame proste?? aha co to tych jechanych kotów niejem niejadlem i nie bede jadl kotów zyjesz strasznymi sterotypami uwazasz ze jezeli ktos jest metalem lub punkiem to odrazu jest pierdolonym satanista gówno prawda widac ze malo wiesz i musisz ise duzo nauczyc od ludzi. @elmor ja juz all swoje powiedzialme i zakanczam ta bez sensowna kłótnie oto pierdolone gz!!
![]() |
![]() |
#7800 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Poziom: 26
|
![]() Yen Wyjebales z lumki a ja pozyczylem ci 7 cc i jakos niewidze ich w moim depo ....
![]() |
![]() |
![]() |