![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iryso(TITAN CIUCHAR)
Profesja: Elite Knight
Świat: Lucera
Poziom: 131
Skille: 88/85
|
![]() Humm.Popieram Triq twoje zdanie.Patys to wygląda jakbyś sie chwalil ,że np wypiłeś 2 browary i jesteś teraz pro nie lubie takich gadek tzw"przechwalanie co sie pilo i ile".Pozatym ss spoko.Pozdro
|
![]() |
|
![]() |
#482 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() A czy ja się w ogóle czymkolwiek przechwalam? Dałem fotę na nk jaka mi się tylko spodobała (robiłem na poczekaniu, a jak se leżały, to niech se leżą) i Wam pstro do tego.
Te who cares jest tak bez sensu, że jak se napisałem, co się działo, i ile mogłem grać, to moja sprawa, a jak Ciebie to nie obchodzi, to nie mój problem. Ja tyle sensu wnoszę, że to mój temat ss i na bierząco wklejam se ss'ki i nie rzucam 10tys. spamów o motoczemyszach zamiast edytować posta. Aaaa i jak już chcesz zaszpanować, to wymyśl coś śmiesznego, bo ta cała Rzaneta jest po prostu żAłOSNA. |
![]() |
![]() |
#483 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Tak! I to my wszyscy jesteśmy żałośni, tylko ty jeden normalny ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Przy wyliczaniu stawiamy, panie "miszczu polskjego"...
Btw. Ogólnie gratki Wam temaciku.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#485 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nikt Ci nie kazał wchodzić na moje ss na nk, i to był mój błąd, że kiedyś dałem to na gc Vang, myślałem, że tam sami normalni są, mylnie. A up. Zawsze miałem większy talent do przedmiotów ścisłych jak matma czy fiza niż do polskiego więc mogę się mylić. Edit. A tak poza tym to znów robisz mi syf w moim temacie ss ;s Ostatnio edytowany przez Patysiak - 08-07-2008 o 00:07. |
|
![]() |
![]() |
#486 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie. A przynajmniej nie tylko
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#487 |
Zbanowany
|
![]() A to nie mogę se popisać o wszystkim i o niczym? Mnie by samego taki topic nudził jakby było tylko "o adw" "o loocik z behe" "new house" itd. Ja lubię wprowadzać do fot, nie żyję tylko tibią, a jak Ci się nie podoba, to po prostu nie oglądaj tego tematu, bo tylko spam robisz, a fotek nie ma. Mam nadzieję, że wyjaśnione i to będzie end of spam...
|
![]() |
![]() |
#488 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Więc jak już napisałeś... chyba wszystko wyjaśnione... <; |
||
![]() |
![]() |
#489 |
Guest
|
![]() kurde a Outlawz tak dobrze presperowało jak Gines był liderem, mimo ze nie gram na lucerze (a gralem) wiem co sie tutaj dzieje jestem na bieżąco bo moi rl nadal na tym swiecie siedzą. Z tego co wiem jak jest tylko gildia tworzona Patys ciągnie aby na Lidera, nie wiem a co mu to ale poprostu on na lidera sie nie nadaje nie wiem dlaczego ale od kilku osob slyszalem przy probie utworzenia gildi ze we wladzy nie moze stac Patys bo poprostu nie umie liderowac, mysli ze keidy jest liderem cala gildia nalezy do niego, przyjmuje tych swoim kumpli (50lvl+) bez zgody innych, a chyba o to w tym nie chodzi..
btw jesli chodzi o zdjecia z nk to co jak co nie smieje sie z nikogo ale z tym "leszkiem" na biurku przesadziles. ![]() ![]() P.S. jak ktos spotka ginesa online neich mu to przekaze ![]() pzdr Ostatnio edytowany przez 87Masakra87 - 08-07-2008 o 18:13. |
![]() |
#490 |
Guest
|
![]() double post sorry
|
![]() |
#491 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Signed ![]() ![]() Ps. Nowy temat do obgadania? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#492 |
Zbanowany
|
![]() 87Masakra87
Użytkownik forum Data dołączenia: 08 07 2008 Ale niespodzianka, że konto dziś założone. Ja się o lidera nie prosiłem, gines sam zadecydował. 3mam się bramki lvlowej, staram się all pytać, niektórych po fakcie, ale to nic nie zmienia, gdyż to anonimowe, a invitnięta osoba wie, że jest na okresie próbnym i może być wywalona. A jak czypis wbije 100 to odrazu po adw będę pytał innych czy invać, bo jest 100x lepszym człowiekiem, graczem i kumplem niż takie żałosne udupy jak Wy, mimo, że ma te 13 lat (a w gildi są też o podobnym wieku i też są spoko). On nie wymyśla jakiegoś pro (żałosnego) chara o nicku Rzaneta i szpanuje w Thais jaki to on jest mega hiper kawalarzem. No to Cię muszę zdziwić, to było prawdziwe, 10% szansy, ale zawsze szansa. |
![]() |
![]() |
#493 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pamiętam te próby wkręcenia Cie do Vang... Szkoda tylko, że nikt Cie tam nie chciał ![]() Edit: Zapomniałem o poście patysia ![]() Cytuj:
![]() ... graczem - Pamiętam ten tekst co do Glora po dedzie napisał "Boze boze" ![]() ... kumplem - To, że wobec Ciebie jestem jaki jestem, bo Cie nie lubie, nie znaczy że dla innych jestem taki sam ![]() So sad... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Triq - 08-07-2008 o 20:15. |
|||
![]() |
![]() |
#494 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dobrze mówisz , zawsze mogę spróbować ![]()
![]() |
#495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Edit: Mam ssa, gdzie na 38 lvlu w Vang jestem... Ostatnio edytowany przez Triq - 08-07-2008 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
#496 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zbanowany
|
![]() Tak więc już wiesz, że dudi nikogo się o zdanie nie pytał i kierował się swoim 'widzimisię'.
|
![]() |
![]() |
#500 | |
Użytkownik Forum
|