|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
Stworzyłem ten temat żeby nie tworzyć nowego tematu dla każdego gnębiącego mnie pytania z kategorii dot. tego działu
.więc 1 pytanie: Czym jest 4 wymiar i na czym mogą polegać kolejne : D ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
http://video.google.com/videosearch?...l&sitesearch=#
Gościu tłumaczy 10 wymiarów. Po angielsku z ruskimi napisami.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
O ja <jak sobie chcesz Vasu, ale to słowo dogłębnie wyraża moje odczucia>... trudno mi się w tym wszystkim połapać.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
Ostatnio edytowany przez Wyciszony - 01-07-2008 o 11:55. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Bez "Ja pierdolę" by się nie dało? Nie miło mi się czyta przekleństwa w postach. :S
@top Z dnia na dzień coraz bardziej się cieszę że dołączyłem do grupy Abnormal. =] @edit Wiem, wiem, mówię jak twój ojciec, niestety, Vaski takie są. ; D Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 08-07-2008 o 22:40. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ogólnie z tymi wymiarami to ciekawa sprawa xd
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
<tamten temat skasowac>
ciekawa jest teoria super strun....z tego co zrozumiałem chodzi o to ze każdy organizm jest określona ilością strun mających określona wibracje,nie? a 10 wymiar ma jakiś związek z tym? @Vasu ja też..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 17-07-2008 o 13:32. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
http://video.google.com/videosearch?...pl&sitesearch=
Fundamental physics in 2010. Polecam Ciekawy i trochę zakręcony wykład zakręconego fizyka teoretycznego. Oczywiście po angielsku. Oglądałem mniej więcej do połowy, dalej nie wiedziałem o co chodzi ;p W tym wykładzie wspomniane jest też teoria tzw. super strings. PS: Jeżeli link nie działa wpiszcie w google video tytuł tematu.
|