|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2006
|
Hej, już niedługo chcę wyruszyć expić na DC
Póki co mam 19lvl, ale podciągnę się do 20 i podniosę skill do ok. 65 I tu pojawia się moje pytanie. Wiadomo, że dotarcie do DC dla niskopoziomowego facc jest dość skomplikowane... Więc z czym iść na hunt, tak by jak najrzadziej wracać się do depo? Speary? Łuk? Bolty? Dodam, że wybór strzał nie poniósł by za sobą żadnych kosztów (mam w dp 5parceli). Ale czy wyrobię z capem? Poza tym zostanę wtedy bez tarczy... Eq: iron helmet, noble armor, dwarven shield, p legs, buty Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
Nie opłaca się. Co 1-2h będziesz musiał się wracać po speary, a to zwiększa szanse na spotkanie z GSem (na twoim poziomie śmierć natychmiastowa).
Lepiej już iść do Ghostlandu albo może na cyce. Ew. pomęczyć z 5 poziomów dobre roty. @down Jak będziesz biegał 3-4 x to w końcu ktoś zluruje, prawda? Oszczędność czasu? Zrób sobie nowego chara (knighta) załaduj go RSami i stań obok DC. Ostatnio edytowany przez Technick - 22-07-2008 o 22:12. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
GS'a to ja ominę, nie ma problemu, ale chodzi mi o jak największą oszczędność czasu
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Jurków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trianos
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 31
Poziom mag.: 30
|
Sprzedaj noble armor i kup lekką zbroje jak belted cape lub mamooth fur cape.
Weż throwing knife-są lekkie (tylko 5 oz), staraj się zabijać assassiny-lecą z nich throwing star.
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: Daleko..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pro'Adi
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 51
Skille: 76/76
Poziom mag.: 5
|
Palkiem na DC?! Imho to jest expowisko dla najta, człowieku bierz t.stary i leć na guardy. Zbieraj bolty, rob lootbagi. Palkiem siedziałem tam do 40 lvla i szlo elegancko
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Exarin
Profesja: Paladin
Gildia: Buy Maczuga
Świat: Aurea
Poziom: <35
Skille: spadaja
Poziom mag.: ;/
|
Cytuj:
Edit: i jak juz to ktos wczesniej napisal, kup belted cape ![]() Ostatnio edytowany przez Exarin - 23-07-2008 o 00:14. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
No wlasnie mialem napisac jak pan up tzn. spears i strzaly czy co tam masz do baga i ciagniesz na Dc. Ale prawde mowiac to tez bym polecil guardy bo dc to typowo dla najta bynajmniej na twoj lvl. A jak juz idziesz to wez ze soba stealth ringa bo bedziesz szedl przez outlaw camp czy myslisz solo z gsem? xD
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: KrK
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 188
Skille: Slabe
|
Cytuj:
W dodatku jak kumpel chce isc na DC , to specjalnie do mnie przychodzi zebym mu pokazal jak ma isc ;P |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
Błąd: z assasinów lecą throwing stars, a nie throwing knifes. ale jednocześnie poprę kolegę, throwing stars byłyby najlepszym wyjściem w tej sytuacji.
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
Belted Cape - kupione
Stealth Ring - kupione 100 Throwing Knife - kupione (choć i tak chyba tego nie uniose max 70)Zobaczymy co to będzie Po DC mam dobre wspomnienia właśnie z knightem stąd ten pomysł Szybki exp i kasa Dużo ludzi, ale monsterów zawsze starczało Na dwarfach nie expiłem nigdy Bardzo skomplikowane te jaskinie jak dla mnie Nigdy nie wiem, kiedy mi Guard wyskoczy Ale może czas przejrzeć dobrze mapkę?![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Exarin
Profesja: Paladin
Gildia: Buy Maczuga
Świat: Aurea
Poziom: <35
Skille: spadaja
Poziom mag.: ;/
|
Cytuj:
Co do tych hunterow to moim zdaniem wystarczy umiec grac i skille w miare, ja tam chodzilem bez zadnego ringa 14 palkiem i nie wasteowalem nic oprocz spearow, exp bardzo dobry, wbijalem po 2-3 lvle za 1 hunt... ![]() |
|
|
|
|