|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo
Next Part 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() prosze komentowac
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 22-07-2008 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fainy ale szybciej dawaj next parta
![]()
![]() |
#24 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Widziałeś moje wypociny w dziale fejki? Tam też miałem Maga, na dodatek nazywał się podobnie, bo "Eleris".
@ Rzuca miecz w stronę głowy, a ten go łapie w dole? Mogłeś przynajmniej zrobić jakiś ładny efekt łapania ostrza i prostowania ręki. Słaby cień tego noża. Nie lubię pisać plusów, bo narzekać jest łatwiej ale powiem, że twoja historia prezentuje się ładnie. Poczekamy jak przekażesz resztę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Nie jest źle...gdyby tylko nie było błędów, używałbyś znaków interpunkcyjnych to by było o wiele lepiej...No i sklejka..Trochę krzywo...no ale.
7/10...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part
Zamierzałem tutaj dodac wiecej efektuw sory za ostatni obrazek nie umialem zrobic inaczej 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48 ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze komentowac i oceniac temat
![]() |
#27 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Zapowiadało się nieźle, teraz to do reszty zj****eś. Chciałeś, żeby to było śmieszne? Masz rację, nie wyszło. Poza tym, teksty typu "tfoya stara" są już nudne i w ogóle nie śmieszne, a samo "666" na końcu wygląda dziecinnie. Nie kontynuj tego jeśli masz zamiar dalej robić takie party.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Veretox ty już znasz moją opinie
![]() Ostatnio edytowany przez Domcio312 - 30-07-2008 o 08:35. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @UP To jest dla ciebie "Zajebiaszcze"?! Ty ku*wa nie komentuj bo dla ciebie w takim razie nawet kardox jest pro mastah of all fakers... @Fake - Zero Twoich outfit'ów. - Te teksty są głupie, reprezentują twój własny poziom. - Efekty jeszcze gorsze, dało się przeżyć tylko ten na Screen'ie #43. - Stare Sprity. - Brak brzegów trawy. - Dziwne te pomieszczenie, takie puste. Ocena: 0,5/10 Na zachętę... Ostatnio edytowany przez Arashel - 30-07-2008 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Wes Ku*wa skoncz zjebales to o ortografi nawet niemówie
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Z fabułą nie jest najgorzej, ale:
-efekty całkiem zryte -ortografia się kłania ogółem: 6.5/10 Ale rób dalej, zobaczymy co z tego wyjdzie Ostatnio edytowany przez SmOoTHas - 15-08-2008 o 13:02. Powód: literufka |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 22+
Skille: 59/50
Poziom mag.: 8
|
![]() Wiekszosc wzieta z fake "Sierota": Zak? (chyba zack),
a Vern sie "Polozil" sie bez niego? dobra pelno minusow 1/10 NIE ROB FAKE PLX
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
Yyy.. raczej nie bo ten fake powstał przed moim... O.o @ down "prędzej jest na odwrót" I ku*wa z czego jeszcze brałem pomysły do mojego fake?! Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 15-08-2008 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @2xUp
Debil? Idiota? Spamer? I Archeolog(tyle że bez wykształcenia)... Cytuj:
Ten artystyczny cud istniał przed Sierotą... Ps. Prędzej jest na odwrót... Cytuj:
ty nawet nie waż się(robić fake), nie chce tutaj Kardox'a ver2.0... Ostatnio edytowany przez Arashel - 15-08-2008 o 20:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi ale nie moge dokonczyć tego fake stora ponieważ spalił sie muj komputer na kturym miałem lokacje outy i wogule wszystko teraz robie fake
przy pomocy Arsenału Fakowego przerobionego przez Arashela.