|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
![]() Pytanie jest takie: Czy istnieje jakiś większy lub średni resp ghouli obok kazoo? Jeśli tak,to czy dam radę 14 pallem z skillami tylko 44/35? Chodzi mi głównie o kasę,ponieważ potrzebuję na stones do skillowania. Świat: Guardia. Za wszelką pomoc dziękuje. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Nie ma w kazz żadnych ghouli, aczkolwiek jest przejście na Mount sternum, gdzie jest pełno ghouli (przejście jest przez dwarfy każdego rodzaju, z wyjątkiem geomancera). Myślę, że dałbyś tam radę, jednakże będzie ciężko. Przede wszystkim wbij 60 dista minimum, a potem wybieraj się tam na pożądny exp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
|
![]() Mi niestety nie pasowało tak, wolałem wbić ciut większy dist i mieć więcej kasy na przyszłe wydatki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 100
|
![]() Tu jest wejście od strony kazz.
Tibiaearth nie jest zaktualizowana to nic tam nie widać. Jak dotrzesz zobaczysz domek ze schodami, ghule sa na -2 chyba. http://tibia.pl/earth.php?x=32408&y=32008&z=0&q=28.67 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
|
![]() Przypomniał mi się jeszcze resp na Traingle Tower, trochę dalej od kazz, jednak na +2 są 3 ghoule. 2 możesz sobie wybić, a na 1 trenować. Nawet fajnie jest, ale noobki lubią zamykać wierzę (można wyjść przez tp na -1 gdzie jest beho) oraz wybijać resp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
|
![]() Na pozimach gdzie są ghoule i szkielety dasz rade. Na niższe poziomy starcza 60+, 25 level i rsy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Dziękuje za pomoc.Dzisiaj dostanę od kumpla 4k,sam sobie nazbieram 2k i kupię za to 300 ss.Doskilluję do 60 i będę all po kolei czyścił.
|
![]() |