![]() |
#302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() pisałem akurat do Karate, ale ta spamujecie że się nie wyrobiłem zaraz po nim
![]() ja ogólnie, wydawało mi się to fajne do pewnego momentu: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Daje coś jeszcze.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Niema i niebedzie takiej planety.
50% szans że się myle a więcej osiągnełem w tych 20 sec. niż wy po przedyskutowaniu tego całego tematu. :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
|
![]() I niech zgadnę. Nibiru wyszło bez szwanku ?
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() @raven
own3d xd A co do waszej teorii silnikow, jestem prawie pewien, ze sa odpalane sa posrednictwem zlowrogich Annunakich. ;o @bloodwin Bzdury, bzdury, bzdury. Takie duze cialo niebieskie do teraz nie zostalo przyuwazone? Watpie? Przy tej technologii, ktora teraz jest stosowana, watpie, by nie zobaczyli czegos, co jest tak blisko. A co do zmian w orbicie Neptuna i Urana, to moze byc spowodowane duuza iloscia czynnikow, i to raczej nie Nibiuru. Na moje spowodobane jest to ksiezycami/innymi planetami/innymi planetami karlowatymi. Ostatnio edytowany przez Glannath - 29-08-2008 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tego nie wiem.
![]() Cytuj:
-------------------------------------------------------------------------- Proponuje wrócić do normalnej dyskusji, bez rzucania się sobie do gardeł. Jak ktoś ma pytania to postaram się na nie odpowiedzieć (tyle ile wiem). Oczywiście nie na wszystko mogę odpowiedzieć, bo nie wiem. I najważniejsza rzecz. Nibiru prznajmniej dziś dalej jest tylko teorią/hipotezą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Bo moze ich nie obchodzil? bo jego istnienie bylo oczywiste? Ksiezyc powstal "niedlugo" po powstaniu Ziemi i ukladu slonecznego co pozwolilo na wytworzenie zycia, a nie w czasie gdy ludzie juz pisali..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co powiesz na temat tego, co napisali o Nibiru? Że znajdowała się ona na ich niebie? Nie chodzi mi o to, że to dowód ale czemu mamy nie wierzyć w ich relacje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Mam dziwne wrazenie, ze to wlasnie w ciagu ostatnich dwudziestu lat, technologia stosowana podczas obserwacji kosmosu szczegolnie sie rozwinela.
W 1982 duzo, duzo rzeczy bylo tylko domyslami (z reszta teraz tez tak jest), wiec interesuje mnie raczej to, co naukowcy odkryli TERAZ. @up Jesli juz napisali o tej calej Nibiru, to czemu nie napisali o tym, co ze soba przyniosla? Czemu nie napisali o tych wszystkich kataklizmach? ;o Takich tekstow nie ma i nie zostana znalezione, nie istnieja. Bo Sumerowie tego nie doswiadczyli. Ostatnio edytowany przez Glannath - 29-08-2008 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Bo rownie dobrze mogli pomylic to z innym cialem niebieskim.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() normalna dyskusja na nienormalny temat? nonsens
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Według tego co można tam przeczytać spisać te tabliczki kazał syn króla Nibiru, który został wysłany na Ziemie, by wydobywać tu złoto, potrzebne na utrzymanie atmosfery Nibiru. Nibiru przyniosła na ziemie Annuaki (tak to się pisze chyba) czyli bogów Sumerów. Opowiada również o wielkim potopie jakie sprowadzili Annuaki na Ziemie (potop był opisywany w Biblii - ale sumeryjskie mity są starsze ![]() Takie rzeczy zostały tam zapisane. Nie musimy w to wierzyć, odpowiedziałem tylko na pytanie. Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Erhion - 29-08-2008 o 15:23. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() forum zmula
pozdro kisiello __________________ 03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow 03:44 Vivienne De Marco [100]: what see? 03:44 Icarus Grimm [7]: lol 03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow 03:44 Icarus Grimm [7]: ?? 03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see? ![]() Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 29-08-2008 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdyby patrzeć na to od tej strony, no Bóg zesłał nam z nieba na ziemie Jezusa Chrystusa aby nas zbawił i tak dalej, a w Apokalipsie pisze cos o koncu swiata, to ta sama bajka tylko że "niebo" nie jest jakąś planetą która nas rozpiździ i jest mniej liczb w tym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli już zachaczamy o Apokalipse katolicką to mam dla Ciebie werset z niej:
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Potężna bomba wodorowa w wybuchu powietrznym, ze tak napisze ; )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |