![]() |
#522 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() POLICJA JEST FEEEEEEEEEE !!! I NIE DLA TEGO ZE KOLEGA MI TAK POWIEDZIAŁ
![]() Acz kolwiek znam paru fajnych policjantów, ale znam tez zawistne "suki" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Propaganda TVNu nie ma tu nic do rzeczy,ja napisałem że JAK ROBI COS POZYTECZNEGO
![]() Dobrze wiem że niektorzy to idioci pierwszej klasy a niektórzy pewnie są normalni,ale tak jest wszędzie więc chyba nie ma sensu już gadanie o policji. Temacik troszkę odżył to fakt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
Jesli chodzi o policje to zgadzam sie z toba, ale nie mowie tutaj o kraweznikach typu moj dzielnicowy Wasek. Tacy to potrafia cie zgarnac ze palisz fajke ;o A jak idize wieksza ekipa to s*******a na komende nr 4 ![]() Ale tak czy inaczej, mowisz tak o policji dlatego ze cie pewnie nigdy nie spisali, nie zawineli na komende za to ze pijesz piwo z ziomkiem. Wiec skoro gowno wiesz na ten temat to nie wypowiadaj sie w sprawach ktore ciebie nie dotycza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Antib
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stay Alive
Poziom: 224
Skille: 103/101
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() 90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie
![]() Ostatnio edytowany przez Fabian_wolf - 09-09-2008 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Cytuj:
Moj wiek widac.
21:31 xxx: wiesz ze jestes 1 z niewielu osob ktorym lvl nie uderzyl do glowy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() ~ MalutkiDrut
spisali mnie mnostwo razy, a na komisarjacie owszem nie bylem bo i nie mialem za co, tylko sam fakt spisania to jest NIC bo co oni Ci zrobia za to ? po prostu musza wyrobic norme a przy okazj pare razy fajnie sie z nimi brechtało. Tekst "tylko ze by nie było że Ci pies pogryzł" mówiony przez policjanta jest po prostu ciekawy ![]() a co do pej owszem duzo nie wiem, opieram sie na tym co slyszalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazywa sie to LEGITYMOWANIE i polega na sprawdzeniu twojej tozsamowsci czy nie jestes karany lub czy tez nie zbiegles z jakiejs placowki typu dom dziecka, a wlasnie takie dzieciaki jak Wy nazywaja to "spisywaniem" i potem opowiadaja "kurwa stary paly mnie spisaly bo sobie na lawce siedzialem, ladne pojeby z nich HWDP". W waszym wieku(oczywiscie nie wszyskitch) bardziej mozna dostac pstryka w ucho za to ze stoisz butami na lawce xP Tak jak Fabian powiedzial jak masz troche kultury to ze zwyklym krawenzinikiem mozna sie dogadac i nie dostac mandatu
![]()
![]() |
#531 |
Guest
|
![]() Jesli wy nienawidzicie/nie lubicie/nie szanujecie policji za to ,ze was 'spisuja' za picie piwa lub wywalenie szluga to pozdrawiam serdecznie.
Nie to mialem na mysli. Ostatnio edytowany przez Kafffar - 09-09-2008 o 19:28. |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shejq
Napisalem wyzej: nie zawineli na komende. Nie chodzi tutaj o jak to ladnie nazwales legitymowanie, bo w tym ze sprawdzaja dane nic zlego nie widze. Fakt faktem zle napisalem. A jesli chodzi o kulture wobec policji, to jaka mozna miec skoro trzepia po kieszeniach plecakach etc na kazdym kroku? nie wiem, moze tylko na innych dzielnicach tak jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie raz skarpetki nawet sprawdzali chyba chcieli mihauy opierdolic ale to ich zawod sa takie a nie inne prawa i oni sie tego trzymaja xP
![]() |
#535 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Z policja sie nie da dogadać ! PIES zawsze cię ugryzie !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mati dziękujemy Ci ze dbasz o podtrzymanie jakze pięknej konwersacji o policji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
|
![]() MATI NA PREZYDENTA
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Guest
|
![]() Bo Mati jezdzi na mecze i wie co sie dzieje
![]() btw. Akurat w przeszukiwaniu ludzi na dzielniach(gdziekolwiek) nie ma nic zlego-taka praca psow.Spoleczenstwo (to bardziej kumate) nienawidzi ich calkiem z innych ,powazniejszych powodow. |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mati chce byc tylko zauwazony w grupie... tak naprawde nie myśli tak . bo nie mozna tak naprawde nienawidzić ogółu
![]() |
![]() |
![]() |